Přejít na obsah

Několik otázek ohledně rádia


Doporučené příspěvky

Zdravím, mám dotazy ohledně originálního rádia.

 

1) V současné době vlastním základní rádio Stream bez MP3. Pouze na CD. Zde z fora jsem snad dobře pochopil, že k tomuto radiu nelze připojit AUX. Tzn. Stream bez MP3=nelze za žádnou cenu dodělat AUX?

 

2) Kvůli tomu AUX tedy musím sehnat jiné rádio. Chtěl bych originální. Tzn. bude mi stačit Stream s MP3 a pak už to tam půjde dodělat? Také jsem někde četl, že Stream je hrozné rádio i z pohledu zvuku. Měl bych kvůli tomu shánět nějaký jiný model nebo ty originální jsou všechny z pohledu zvuku podobné?

 

3) Tak přemýšlím o propojení telefonu přes bluethooth (ani ne kvůůi telefonování, ale kvůli hudbě z telefonu). Existuje nějaké originální kompatibilní rádio s OII, které by umožnovalo přehrávání přes bluethooth?

 

Děkuji za ujasnění situace.

Pzn. Fórum sem nejdříve pročítal, nějaké informace jsem vyčetl, ale je toho tady moc a nebo jsem nedohledal přesně nebo nevím jestli jsem pochopil správně. Prosím neukamenovat :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

LukasCZE: Děkuji za odpověď. Dobré vědět, že to lze. Nicméně cena toho adaptéru je poměrně vysoká. Sehnal jsem raději rádio, které podporuje aux (Audience MP3) za menší peníz než je tento adaptér. Takže tímto asi odpověď na další otázky vyřešeny (možná ještě pro zajímavost 3ka).

 

Jinak mě teď vzniká další otázka. Rádio mám, ale nemám k němu AUX propojení. Jak jej řešit? Vzadu jsou konektory. Chápu to dobře, že do toho konektoru bude potřeba přidat piny na kterých bude kabel s AUXem nebo tam bude speciálně konektor navíc?

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3) Tak přemýšlím o propojení telefonu přes bluethooth (ani ne kvůůi telefonování, ale kvůli hudbě z telefonu). Existuje nějaké originální kompatibilní rádio s OII, které by umožnovalo přehrávání přes bluethooth?

 

3) Určitě BOLERO, to mám a jde to ale používám spíš SD kartu

 

Bolero nemá vlastní BT a je odkázáno na externí BT jednotku pod sedadlem spolujezdce, pouze Amundsen+ měl vestavěné BT. Pro A2DP musí být spešl BT jednotka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobré vědět, že to lze. Nicméně cena toho adaptéru je poměrně vysoká. Sehnal jsem raději rádio, které podporuje aux (Audience MP3) za menší peníz než je tento adaptér.

 

Cena pomerne vysoka je, ale je otazka, kolik te vyjde vymena radia Stream za Audience a co ti to prinese. Mas podporu MP3 a menic CD v radiu. To ale asi stejne nepotrebujes. No a potom max AUX... S tim adapterem mas AUX a hlavne muzes pripojit flashku nebo SD kartu a prehravani ovladat radiem / MF volantem. To s pripojenym telefonem mit nebudes. :kol-32:

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahojte, mal by som taký drobný dotaz na vás. Mám OII 2005 a základné rádio stream bez MP3 a rád by som ho vymenil za nejaké nové, aby som si mohol užiť trošku aj svojej hudby. RCD 510 sa mi celkom pozdáva (http://auto.bazos.sk/inzerat/61655371/VW-Autoradio-RCD-510-s-kodom--6-CD-menic--USB-SDCD.php), len som si není istý či by mi to tam všetko bez problémov zapasovalo, teda dočítal som sa tu o vybíjaní batérie skrz rádio a tak... a na tomto mojom mi ukazuje aj cúvačky (nemám cuvaciu kameru), klímu a neviem či by sa mi to dalo zapojiť aj na tomto RCDčku...som v tomto smere lajk, tak prosím o radu :) ďakujem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...