Safire Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Zdravim, stala sa mi taka vec, ze mi do predneho panelu lane assist kamery vosla mola. Nema niekto servisnu prirucku na rozobratie tohto panelu alebo popr. radu ako mozem dostat von tohto parazita ? vkuse mi lane assist pipa nech vycistim predne sklo... jedna sa o Oktaviu3 RS Foto Diky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Co tady? http://forum.skodahome.cz/topic/125750-zajímavé-čtení-učební-a-servisní-pomůcky-a-příručky-oiii/#entry2042739 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Nevím, jestli se ti to podaří rozebrat, ale nejspíš pak budeš muset jet na kalibraci (mně se to po výměně čelního skla docela solidně rozhasilo a s klidem by mě to poslalo do svodidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) Pokud vycvakne jen kameru tak nemusi, pokud vymeni sklo tak vzdy musi, tj. zmeni se pozice ulozeni kamery. Navíc musí vždy při upravě jízdní osy! Editováno: 27. Květen 2016, autor: Krenstik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.