Červen 12, 20169 r Autor Podívej se do ceníku na položku Zadní LED svítilny a LED osvětlení zadní registrační značky a snad uvěříš http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/yeti-cenik.pdf takže cena ve škodovce poloviční ..když je to při výrobě. Ale po výrobě to odmítají dodělat.
Červen 12, 20169 r Autor když je někdo blbej, tak je hold někdo blbej. Já se řídím tím co mi řeknou v servisu je hezký, že v ceníku je to za 3500 za komplet..když mě to odmítaj dodělat
Červen 12, 20169 r dodělat to není problém ať už u ferdy, u mě nebo třeba u rolbaře v praze jestli to chceš přes autorizák tak asi nepochodíš..
Červen 12, 20169 r Já se řídím tím co mi řeknou v servisu je hezký, že v ceníku je to za 3500 za komplet..když mě to odmítaj dodělat Nemůžeš srovnávat ceny v ceníku při objednání auta do výroby s cenou náhradních dílů. Ty jsou obvykle někde jinde. Autorizovaný servis nemá žádnou povinnost dodělávat nějakou výbavu, která na autě není z výroby. Oni to dost často ani neumí. Máš tady to tady celé jasně vysvětleno i s nabídkou lidí, kteří to jsou schopni provést. A na to muselo padnou 32 příspěvků. A ještě poznámka: Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! Pravidla fora to nedovolují.
Červen 13, 20169 r Tak hlavně v každém autorizovaném servisu ti řeknou něco jiného, když to neuměj tady, tak se zeptám jinde.
Červen 13, 20169 r Autor dodělat to není problém ať už u ferdy, u mě nebo třeba u rolbaře v praze jestli to chceš přes autorizák tak asi nepochodíš.. Jop. Lokality? Toho pana rolbaře najdu kde? Auto budu vyzvedávat v praze při koupi.
Červen 13, 20169 r Vypnout chybová hlášení u Rolbaře neznamená správně nakódovat.... Upraveno Červen 13, 20169 r od ferda25
Červen 13, 20169 r jak víš, že to neumí upravit? Měl jsem za to, že dává hodně věcí ale nevím samozřejmě
Červen 17, 20169 r Jop. Lokality? Toho pana rolbaře najdu kde? Auto budu vyzvedávat v praze při koupi. Kobylisy Je někdo takový i poblíž Kolína, Poděbrad? Já. Upraveno Červen 17, 20169 r od bojler
Říjen 20, 20168 r ok,sem ti psal driv sz a bez odezvy a ted se me naskytla svetla za dobry peniz tak abych nekoupil neco co pak nepujde musel bych to spojit zas s nejakym vyletem jak minule a to asi driv jak na jaro-leto nebude
Říjen 20, 20168 r Nic mi od tebe nedorazilo. Možná jsi použil konverzaci, kterou jsem smáznul na mé straně, to pak nic nepřijde. Jen nechápu, jak je možné, že to od tebe na první pohled odejde a já nic nedostanu. Asi chyba ve zdejším systému.
Říjen 24, 20168 r Problémy se SZ řešte v příslušné sekci, tady je to o LED světlech. Doporučuji se o tom v admin sekci zmínit, aby se na to někdo z kluků mrkl.
Květen 25, 20187 r Prosim vas nevim nekdo, jestli jdou zadni FL svetla (ne LED!) dat i na PFL model 2010? Diky
Květen 25, 20187 r Diky. A kdybych se rozhodl pro LED, staci jen nakodovat nebo se musi resit i kabelaz?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.