Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pardon,tak potom už není rady.

když je někdo blbej, tak je hold někdo blbej.

• Autor

když je někdo blbej, tak je hold někdo blbej.

Já se řídím tím co mi řeknou v servisu :D je hezký, že v ceníku je to za 3500 za komplet..když mě to odmítaj dodělat :D

dodělat to není problém ať už u ferdy, u mě nebo třeba u rolbaře v praze :) jestli to chceš přes autorizák tak asi nepochodíš..

Já se řídím tím co mi řeknou v servisu :D je hezký, že v ceníku je to za 3500 za komplet..když mě to odmítaj dodělat :D

Nemůžeš srovnávat ceny v ceníku při objednání auta do výroby s cenou náhradních dílů. Ty jsou obvykle někde jinde. Autorizovaný servis nemá žádnou povinnost dodělávat nějakou výbavu, která na autě není z výroby. Oni to dost často ani neumí. Máš tady to tady celé jasně vysvětleno i s nabídkou lidí, kteří to jsou schopni provést. A na to muselo padnou 32 příspěvků. :kol-44:  

A ještě poznámka: Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! Pravidla fora to nedovolují.

Tak hlavně v každém autorizovaném servisu ti řeknou něco jiného, když to neuměj tady, tak se zeptám jinde.

• Autor

dodělat to není problém ať už u ferdy, u mě nebo třeba u rolbaře v praze :) jestli to chceš přes autorizák tak asi nepochodíš..

Jop. Lokality? Toho pana rolbaře najdu kde? Auto budu vyzvedávat v praze při koupi.

Vypnout chybová hlášení u Rolbaře neznamená správně nakódovat....

Upraveno od ferda25

jak víš, že to neumí upravit? Měl jsem za to, že dává hodně věcí  :kol-47:  ale nevím samozřejmě

michal2009 kde na morave ta najdem(zadne led yeti chybove hlasenie.

Je někdo takový i poblíž Kolína, Poděbrad?

Upraveno od osobne

Jop. Lokality? Toho pana rolbaře najdu kde? Auto budu vyzvedávat v praze při koupi.

Kobylisy

Je někdo takový i poblíž Kolína, Poděbrad?

Já.

Upraveno od bojler

A kde presne?

• 4 měsíce později...

caute,dodelaval nekdo led do yeti rok 11 ? funguje to po uprave ok?

Po kódování u mě , ano.

ok,sem ti psal driv sz a bez odezvy a ted se me naskytla svetla za dobry peniz tak abych nekoupil neco co pak nepujde :) musel bych to spojit zas s nejakym vyletem jak minule a to asi driv jak na jaro-leto nebude :(

Nic mi od tebe nedorazilo. Možná jsi použil konverzaci, kterou jsem smáznul na mé straně, to pak nic nepřijde. Jen nechápu, jak je možné, že to od tebe na první pohled odejde a já nic nedostanu. Asi chyba ve zdejším systému.

Problémy se SZ řešte v příslušné sekci, tady je to o LED světlech. Doporučuji se o tom v admin sekci zmínit, aby se na to někdo z kluků mrkl.

to je jasne :) nikdo tu teda neni kdo to udela pobliz?

• 1 rok později...

Prosim vas nevim nekdo, jestli jdou zadni FL svetla (ne LED!) dat i na PFL model 2010? Diky

Ano.

Diky. A kdybych se rozhodl pro LED, staci jen nakodovat nebo se musi resit i kabelaz?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.