Červen 12, 20187 r @M_ike podívej se do toho ceníku. Jak je výše napsáno, jedná se pořád o starší modelový rok, kde nové motory ještě nemůžou být uvedené.
Červen 12, 20187 r Dnes mi volal predajca, ze novy MR cennik nevyjde skor ako 09/18, pretoze sa zasekli s novymi motormi na homologizacii. Daju sa vsak uz objednavat s tym, ze sa pocita ze dodavka bude beztak za 4-5 mesiacov kedy uz budu papiere hotove. V podstate mi to celkom aj vyhovuje, nove auto by som chcel riesit Q4/18, cize dodavka nejak na Jar...
Červen 26, 20187 r Podle toho slovenského ceníku má L&K už standardně Columbus a nikoliv Amundsena jako v českém. Jestli to platí i pro český trh, jsem zvědav jak se to promítne na ceně (stejně jako 2,0TSI jako náhrada 1,8TSI který jsem chtěl)....
Červen 26, 20187 r Dnes jsem zadal objednávku na OIII RS (MR2019) ale dodatečně jsem dostal upřesnění, že v automatu nejde s vyhřívaným volantem :/ Neplánuje se v dohledné době (do konce července) změna? Tuhle položku bych tam rád dostal. Děkuji. Upraveno Červen 26, 20187 r od rimsy2
Červen 26, 20187 r Jsem zjišťoval OIIIC 2.0 TSI 140 KW 4x4 7DSG L&K a je tam dodání 12-14 týdnů. Upraveno Červen 26, 20187 r od Dixik2
Červen 29, 20187 r V 26. 6. 2018 na 10:03, capo napsal: Podle toho slovenského ceníku má L&K už standardně Columbus a nikoliv Amundsena jako v českém. Jestli to platí i pro český trh, jsem zvědav jak se to promítne na ceně (stejně jako 2,0TSI jako náhrada 1,8TSI který jsem chtěl).... Tak dle očekávání, specifikace v jednotlivých zemích spolu nijak nesouvisí. v ČR je nadále L&K s Amundsenem. V podstatě jediné změny pro L&K jsou virtuální pedál v sérii a dá se objednat také černý intoš.
Červen 30, 20187 r A černej strop je standard pro černý sedačky, nebo zas na přání? O tom mi prodejce neříkal nic...
Listopad 30, 20186 r chtěl jsem se zeptat jak sviti světla halogenova na faceliftu v noci nebo za deště jak to hodnotite ?
Prosinec 1, 20186 r Jak jsou na tom potkavací? řešim zda jit do Led nebo tam nechat halogeny na dvojkove octavce mam halogeny a že by to extra svitilo to se mě nezda . Děkuji
Prosinec 1, 20186 r Led jsou rozhodne super a rozhodne lepší. Ale včera jsem zjistil nevýhodu. Cely mi zamrzly a za hodinu a pul mi nerozmrzly. ? takze to je trosku minus.
Prosinec 1, 20186 r Do halogenů dává výrobce bludičky žárovky. Když je výměníš za Night Breaker nebo podobné, bude to jiné. Ale led je led. Samozřejmě nejsou vyhřívané, takže hrozí v zimě to, co píše "komodo".
Prosinec 1, 20186 r před 5 hodinami, zbek napsal: Jak jsou na tom potkavací? řešim zda jit do Led nebo tam nechat halogeny na dvojkove octavce mam halogeny a že by to extra svitilo to se mě nezda . Děkuji A oškrábat je nemůžeš, to by se ti polykarbonát poděkoval.
Prosinec 1, 20186 r Ano to bohužel oškrábat nejde. Kdyz to zamrzne není úniku. ? Upraveno Prosinec 1, 20186 r od komodo Korekce
Prosinec 1, 20186 r Stale sa da pouzit rozmrazovac skiel ktory neni agresivny voci plastom a naviac zima neni 12 mesiacov v roku ako noc
Prosinec 1, 20186 r to zamrznuti je mazec a přitom led musi vzadu topit . Nevite zda ledky v octavce maji pasivni chlazeni nebo ventilatorkem ?
Prosinec 1, 20186 r To chlazení nevim , nezkoumal jsem to , ale abych se vrátil k původní otázce tak bych LED nevymenil za halogeny. Kdyz presednu do druhého auta Fabia 3 tak si v noci myslim ze vubec nesvitim. ?
Prosinec 2, 20186 r před 13 hodinami, Zdenek Pastorek napsal: Do halogenů dává výrobce bludičky žárovky. Když je výměníš za Night Breaker nebo podobné, bude to jiné. Ale led je led. Samozřejmě nejsou vyhřívané, takže hrozí v zimě to, co píše "komodo". Vyměnit žarovky to je dobrý typ a opravdu poznam viditelně rozdil? Ty Led jsou super ale už jsem nad stropem ceny auta
Prosinec 2, 20186 r Jestli chceš za tmy jezdit pomaleji než ostatní, nebo méně bezpečně, protože prostě nevidíš tak dobře jako oni, tak ušetři za halogeny.
Prosinec 2, 20186 r Samozřejmě, že LEDky jsou dále, tak samo jako bi-xenony na před FL, ale s halogeny jezdí stále spousta lidí a přímo tak tragicky, jako kolegové nademnou, bych to neviděl.
Prosinec 2, 20186 r Přesně tak. Teď mám možnost porovnat to s xenonama a na tlumených je rozdíl poměrně malý.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.