stanmar Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Tak si říkám, že jsme zde v Evropě mohli dopadnout ještě hůř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 To si nejsem jistý... Zase tak zlé mi to nepřijde. Navíc mají halogeny s čočkou. A určitě ještě vymyslí, co udělat s tím paskvilem vpředu obecně.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Že by to spravilo trochu chromu navíc ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Třeba, tomu už nic nepomůže [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 před 49 minutami, _Denis_ napsal: ... Navíc mají halogeny s čočkou... Prý to nejsou halogeny, ale Xeony (někde se psalo, že mají na výběr Halogeny, tyto Xeony a pak LED). Co je na tom pravdy ale nevím... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Má už někdo praktické zkušennosti s LED předními světly v porovnání s Bi-XENy? Dneska jsem jednu novou předjížděl (ted večer), ta zadní světla zjednodušili, dvojité "U" jsou hezčí. Přední LED mi přišly, že moc nesvítily...(zvenku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Já mám zkušenost z Kodiaqa. Za mě jednoznačně LEDky vedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek22 Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 V 18.3.2017 na 22:01, Clint napsal: Má už někdo praktické zkušenosti s LED předními světly v porovnání s Bi-XENy? Dneska jsem jednu novou předjížděl (ted večer), ta zadní světla zjednodušili, dvojité "U" jsou hezčí. Přední LED mi přišly, že moc nesvítily...(zvenku) Ve Světě motorů 12/2017 str.9 je porovnání světlometů LED/Bixenony Octavia III facelift/před face. Vychází jim jasně lepší LEDky! Ale mají Led světlomety natáčení do zatáček? Nikde jsem to nečetl. Přikládám obrázek, bohužel ne moc kvalitní. Jinak souhlasím s Clintem, zadní dvojité "U" se mi taky víc líbí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 před 23 minutami, Aleš_BX napsal: takže znovu, čerstvá informace - Google Earth nebude! POTVRZENO, ŠA předělává návody a brzy budou na webu v pdf... u vozidel, která už Google Earth mají, lze očekávat, že při aktualizaci infotainmentu zaškrtávací položka Google Earth zmizí.... Ne, tato informace se týká Street View. Google Earth by měla být dál k dispozici 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 Dispozice Google Earth ZŮSTÁVÁ. RUŠÍ se bohužel jen dispozice Google Street View. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Díky za pozitivní info ohledně světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Jde vidět, že "potvrzeno" a "potvrzeno" jsou dvě různé věci :-) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 (editace) Poměrně pěkná videa. Sice žádné převratné novinky, ale docela dost detailních záběrů. Editováno: 22. Březen 2017, autor: Sighart 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Joooo, ta stribrna vypada dobreee, myslim, ze jsem si vybral dobrou barvu ted uz pockat na kveten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Trochu mimo tema, nicmene jedno designove cviceni na tema ctyroky Superb. A vubec mi by mi to neprislo zly. Btw. mozna kdyby ta vnitrni svetla na O3 udelali o neco mensi, mohlo to vypadat lepe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Ty si nechtěl aby se s červenou zpozdila výroba a pak to necháš měsíc ležet u prodejce ? No, nechápu ale nic ve zlém, asi nějaký problém....to se může stát. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 No já nevím, ale když už pominu mé antisympatie k O3 FL, v červené je to děs a hrůza. Ta stříbrná je asi hned po černé (kde ta světla nejsou tak vidět) nejlepší volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Chlapi, kdyby někdo chtěl zejtra na pokec, máme sraz v Nesuchyni od 17:00 v Lionsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Tak jsem byl dneska na kukačku v salónu a už tam na mě čekala. Vůbec jsem to nečekal, takže spousta radosti. Prý čerstvě sundaná z kamionu. A s tou barvou jsem nakonec neprohloupil. Sluší jí tu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Sighart - tak na tuhle barvu jsem zvědavý, taky jsem jí měl jako kandidáta, ale nakonec jsem vybral Šedou Quartz metlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Caute kuci, na stranke skoda-auto.com ma RS uz svoju stranku: http://www.skoda-auto.com/en/models/octavia-rs-facelift/ Co ma zaujalo, tak na fotkach ma RS-a 345mm predne kotuce.... Doteraz boli vsade 340, tak na fotkach ako aj na videach. Viete mi niekto pls zistit s akym brzdami sa budu vyrabat? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Mám teď na vyzkoušení OIII fc 2,0 TDI 4x4 135 kW DSG ve verzi L&K. Design neposuzuji - přední světla v této verzi mi nevadí - ostatně svítí velmi slušně. Dá se říct, že se mi celkově fc líbí. Výkon motoru je slušný, nicméně i při rychlostech jen 120 km/h je již velmi slyšet v kabině. Navíc při razantnější práci s plynovým pedálem tomu charakteristika řazení DSG rozhodně neprospívá. (DSG já osobně za toto doposud nevzal na milost). Spotřeba úměrná motorizaci (a zátěži DSG + 4x4) - klidná jízda zde znamená pod 7,0 lit. Dálnice okolo 140km/h je těsně pod 8 litry (při obsazení jen řidičem). Kola 18´ se zimními pneu. Pokud vezmu něco z výbavy - pěkná je panoramatická střecha (ovšem příplatek za ni již ne). Měl jsem strach z navi bez vystouplých tlačítek (Columbus), ale je to věc zvyku. Ovšem pak ten doťapanej displej.. Asistenty nechci nijak zvlášť hodnotit - ale super je třeba Blind Spot Detect, adaptivní tempomat mě neoslovil. Ambientní osvětlení interiéru s 10 barvami - hezká hračka. Ovšem při cenovce cca. 950 tisíc Kč by snad u nového vozu nemuselo cosi drnčet v palubní desce - nepodařilo se mi odhalit odkud to přesně je (držák na park. lístky to ovšen není). Jen takové ilustrační foto - zde s další novinkou z MB : 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 (editace) Stanmar: Z automatu mám stejné pocity, klacek a spojka je prostě lepší (pokud nejezdíš 80% jen město). Spotřeba celkem vysoká na chrochtáka, ale to DSG a 4x4 udělá cca 1,5 l navíc... S tím drnčením je vidět, že se ŠA při FL nepoučila s častými problémy interiéru u před face verze... škoda, uvidíme až s novou Octávií, zda zapracují na kvalitě interiéru... Editováno: 26. Březen 2017, autor: tttt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.