Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak si říkám, že jsme zde v Evropě mohli dopadnout ještě hůř...

To si nejsem jistý... Zase tak zlé mi to nepřijde. Navíc mají halogeny s čočkou. A určitě ještě vymyslí, co udělat s tím paskvilem vpředu obecně..

Že by to spravilo trochu chromu navíc ??:D

Třeba, tomu už nic nepomůže [emoji3]

před 49 minutami, _Denis_ napsal:

... Navíc mají halogeny s čočkou...

Prý to nejsou halogeny, ale Xeony (někde se psalo, že mají na výběr Halogeny, tyto Xeony a pak LED). Co je na tom pravdy ale nevím...

Má už někdo praktické zkušennosti s LED předními světly v porovnání s Bi-XENy? Dneska jsem jednu novou předjížděl (ted večer), ta zadní světla zjednodušili, dvojité "U" jsou hezčí. Přední LED mi přišly, že moc nesvítily...(zvenku)

Já mám zkušenost z Kodiaqa. Za mě jednoznačně LEDky vedou

V ‎18‎.‎3‎.‎2017 na 22:01, Clint napsal:

Má už někdo praktické zkušenosti s LED předními světly v porovnání s Bi-XENy? Dneska jsem jednu novou předjížděl (ted večer), ta zadní světla zjednodušili, dvojité "U" jsou hezčí. Přední LED mi přišly, že moc nesvítily...(zvenku)

Ve Světě motorů 12/2017 str.9 je porovnání světlometů LED/Bixenony Octavia III  facelift/před face. Vychází jim jasně lepší LEDky! Ale mají Led světlomety natáčení do zatáček? Nikde jsem to nečetl. Přikládám obrázek, bohužel ne moc kvalitní. Jinak souhlasím s Clintem, zadní dvojité "U" se mi taky víc líbí.

DSC00075b.JPG

před 23 minutami, Aleš_BX napsal:

takže znovu, čerstvá informace - Google Earth nebude!  :( POTVRZENO, ŠA předělává návody a brzy budou na webu v pdf...

u vozidel, která už Google Earth mají, lze očekávat, že při aktualizaci infotainmentu zaškrtávací položka Google Earth zmizí....

Ne, tato informace se týká Street View. Google Earth by měla být dál k dispozici

Dispozice Google Earth ZŮSTÁVÁ.

RUŠÍ se bohužel jen dispozice Google Street View.

Díky za pozitivní info ohledně světel-_-

.

Upraveno od Habi001

Jde vidět, že "potvrzeno" a "potvrzeno" jsou dvě různé věci :-)

Poměrně pěkná videa. Sice žádné převratné novinky, ale docela dost detailních záběrů.

Upraveno od Sighart

Joooo, ta stribrna vypada dobreee, myslim, ze jsem si vybral dobrou barvu :D ted uz pockat na kveten :)

Trochu mimo tema, nicmene jedno designove cviceni na tema ctyroky Superb. A vubec mi by mi to neprislo zly. Btw. mozna kdyby ta vnitrni svetla na O3 udelali o neco mensi, mohlo to vypadat lepe.

supik1.jpg

supik2.jpg

supik3.jpg

Ty si nechtěl aby se s červenou zpozdila výroba a pak to necháš měsíc ležet u prodejce ? No, nechápu ale nic ve zlém, asi nějaký problém....to se může stát.

No já nevím, ale když už pominu mé antisympatie k O3 FL, v červené je to děs a hrůza. Ta stříbrná je asi hned po černé (kde ta světla nejsou tak vidět) nejlepší volba.

Chlapi, kdyby někdo chtěl zejtra na pokec, máme sraz v Nesuchyni od 17:00 v Lionsu ;)

Tak jsem byl dneska na kukačku v salónu a už tam na mě čekala. Vůbec jsem to nečekal, takže spousta radosti. Prý čerstvě sundaná z kamionu. A s tou barvou jsem nakonec neprohloupil. Sluší jí tu.

IMG_1353.JPG

IMG_1354.JPG

Sighart - tak na tuhle barvu jsem zvědavý, taky jsem jí měl jako kandidáta, ale nakonec jsem vybral Šedou Quartz metlu.

Caute kuci,

na stranke skoda-auto.com ma RS uz svoju stranku: http://www.skoda-auto.com/en/models/octavia-rs-facelift/

Co ma zaujalo, tak na fotkach ma RS-a 345mm predne kotuce.... Doteraz boli vsade 340, tak na fotkach ako aj na videach.

Viete mi niekto pls zistit s akym brzdami sa budu vyrabat?

Dikes

RS1.jpg

Mám teď na vyzkoušení OIII fc 2,0 TDI 4x4 135 kW DSG ve verzi L&K.

Design neposuzuji - přední světla v této verzi mi nevadí - ostatně svítí velmi slušně. Dá se říct, že se mi celkově fc líbí.

Výkon motoru je slušný, nicméně i při rychlostech jen 120 km/h je již velmi slyšet v kabině. Navíc při razantnější práci s plynovým pedálem tomu charakteristika řazení DSG rozhodně neprospívá. (DSG já osobně za toto doposud nevzal na milost).

Spotřeba úměrná motorizaci (a zátěži DSG + 4x4) - klidná jízda zde znamená pod 7,0 lit. Dálnice okolo 140km/h je těsně pod 8 litry (při obsazení jen řidičem). Kola 18´ se zimními pneu.

Pokud vezmu něco z výbavy - pěkná je panoramatická střecha (ovšem příplatek za ni již ne). Měl jsem strach z navi bez vystouplých tlačítek (Columbus), ale je to věc zvyku. Ovšem pak ten doťapanej displej..

Asistenty nechci nijak zvlášť hodnotit - ale super je třeba Blind Spot Detect, adaptivní tempomat mě neoslovil.

Ambientní osvětlení interiéru s 10 barvami - hezká hračka.

Ovšem při cenovce cca. 950 tisíc Kč by snad u nového vozu nemuselo cosi drnčet v palubní desce - nepodařilo se mi odhalit odkud to přesně je (držák na park. lístky to ovšen není).

Jen takové ilustrační foto - zde s další novinkou z MB :

OcKo.thumb.jpg.0c1eea08ba345a2835e7cc455d2bec1a.jpg

Stanmar: Z automatu mám stejné pocity, klacek a spojka je prostě lepší (pokud nejezdíš 80% jen město). Spotřeba celkem vysoká na chrochtáka, ale to DSG a 4x4 udělá cca 1,5 l navíc... S tím drnčením je vidět, že se ŠA při FL nepoučila s častými problémy interiéru u před face verze... škoda, uvidíme až s novou Octávií, zda zapracují na kvalitě interiéru...

Upraveno od tttt

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.