Březen 18, 20178 r To si nejsem jistý... Zase tak zlé mi to nepřijde. Navíc mají halogeny s čočkou. A určitě ještě vymyslí, co udělat s tím paskvilem vpředu obecně..
Březen 18, 20178 r před 49 minutami, _Denis_ napsal: ... Navíc mají halogeny s čočkou... Prý to nejsou halogeny, ale Xeony (někde se psalo, že mají na výběr Halogeny, tyto Xeony a pak LED). Co je na tom pravdy ale nevím...
Březen 18, 20178 r Má už někdo praktické zkušennosti s LED předními světly v porovnání s Bi-XENy? Dneska jsem jednu novou předjížděl (ted večer), ta zadní světla zjednodušili, dvojité "U" jsou hezčí. Přední LED mi přišly, že moc nesvítily...(zvenku)
Březen 20, 20178 r V 18.3.2017 na 22:01, Clint napsal: Má už někdo praktické zkušenosti s LED předními světly v porovnání s Bi-XENy? Dneska jsem jednu novou předjížděl (ted večer), ta zadní světla zjednodušili, dvojité "U" jsou hezčí. Přední LED mi přišly, že moc nesvítily...(zvenku) Ve Světě motorů 12/2017 str.9 je porovnání světlometů LED/Bixenony Octavia III facelift/před face. Vychází jim jasně lepší LEDky! Ale mají Led světlomety natáčení do zatáček? Nikde jsem to nečetl. Přikládám obrázek, bohužel ne moc kvalitní. Jinak souhlasím s Clintem, zadní dvojité "U" se mi taky víc líbí.
Březen 20, 20178 r před 23 minutami, Aleš_BX napsal: takže znovu, čerstvá informace - Google Earth nebude! POTVRZENO, ŠA předělává návody a brzy budou na webu v pdf... u vozidel, která už Google Earth mají, lze očekávat, že při aktualizaci infotainmentu zaškrtávací položka Google Earth zmizí.... Ne, tato informace se týká Street View. Google Earth by měla být dál k dispozici
Březen 22, 20178 r Poměrně pěkná videa. Sice žádné převratné novinky, ale docela dost detailních záběrů. Upraveno Březen 22, 20178 r od Sighart
Březen 22, 20178 r Joooo, ta stribrna vypada dobreee, myslim, ze jsem si vybral dobrou barvu ted uz pockat na kveten
Březen 22, 20178 r Trochu mimo tema, nicmene jedno designove cviceni na tema ctyroky Superb. A vubec mi by mi to neprislo zly. Btw. mozna kdyby ta vnitrni svetla na O3 udelali o neco mensi, mohlo to vypadat lepe.
Březen 23, 20178 r Ty si nechtěl aby se s červenou zpozdila výroba a pak to necháš měsíc ležet u prodejce ? No, nechápu ale nic ve zlém, asi nějaký problém....to se může stát.
Březen 23, 20178 r No já nevím, ale když už pominu mé antisympatie k O3 FL, v červené je to děs a hrůza. Ta stříbrná je asi hned po černé (kde ta světla nejsou tak vidět) nejlepší volba.
Březen 23, 20178 r Chlapi, kdyby někdo chtěl zejtra na pokec, máme sraz v Nesuchyni od 17:00 v Lionsu
Březen 23, 20178 r Tak jsem byl dneska na kukačku v salónu a už tam na mě čekala. Vůbec jsem to nečekal, takže spousta radosti. Prý čerstvě sundaná z kamionu. A s tou barvou jsem nakonec neprohloupil. Sluší jí tu.
Březen 23, 20178 r Sighart - tak na tuhle barvu jsem zvědavý, taky jsem jí měl jako kandidáta, ale nakonec jsem vybral Šedou Quartz metlu.
Březen 24, 20178 r Caute kuci, na stranke skoda-auto.com ma RS uz svoju stranku: http://www.skoda-auto.com/en/models/octavia-rs-facelift/ Co ma zaujalo, tak na fotkach ma RS-a 345mm predne kotuce.... Doteraz boli vsade 340, tak na fotkach ako aj na videach. Viete mi niekto pls zistit s akym brzdami sa budu vyrabat? Dikes
Březen 25, 20178 r Mám teď na vyzkoušení OIII fc 2,0 TDI 4x4 135 kW DSG ve verzi L&K. Design neposuzuji - přední světla v této verzi mi nevadí - ostatně svítí velmi slušně. Dá se říct, že se mi celkově fc líbí. Výkon motoru je slušný, nicméně i při rychlostech jen 120 km/h je již velmi slyšet v kabině. Navíc při razantnější práci s plynovým pedálem tomu charakteristika řazení DSG rozhodně neprospívá. (DSG já osobně za toto doposud nevzal na milost). Spotřeba úměrná motorizaci (a zátěži DSG + 4x4) - klidná jízda zde znamená pod 7,0 lit. Dálnice okolo 140km/h je těsně pod 8 litry (při obsazení jen řidičem). Kola 18´ se zimními pneu. Pokud vezmu něco z výbavy - pěkná je panoramatická střecha (ovšem příplatek za ni již ne). Měl jsem strach z navi bez vystouplých tlačítek (Columbus), ale je to věc zvyku. Ovšem pak ten doťapanej displej.. Asistenty nechci nijak zvlášť hodnotit - ale super je třeba Blind Spot Detect, adaptivní tempomat mě neoslovil. Ambientní osvětlení interiéru s 10 barvami - hezká hračka. Ovšem při cenovce cca. 950 tisíc Kč by snad u nového vozu nemuselo cosi drnčet v palubní desce - nepodařilo se mi odhalit odkud to přesně je (držák na park. lístky to ovšen není). Jen takové ilustrační foto - zde s další novinkou z MB :
Březen 26, 20178 r Stanmar: Z automatu mám stejné pocity, klacek a spojka je prostě lepší (pokud nejezdíš 80% jen město). Spotřeba celkem vysoká na chrochtáka, ale to DSG a 4x4 udělá cca 1,5 l navíc... S tím drnčením je vidět, že se ŠA při FL nepoučila s častými problémy interiéru u před face verze... škoda, uvidíme až s novou Octávií, zda zapracují na kvalitě interiéru... Upraveno Březen 26, 20178 r od tttt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.