kiko111 Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Zdravim mam superb 2 so 4ramennym volantom, skušal som ho vymeniť za volant z octavie3 trojramenný. Volant svietil, netrúbil a fungovalo len ovladanie radia a aj to na pravej strane namiesto ľavej. Nič iné nefungovalo ale diagnostika chybu nepísala. Viete niekto v čom je problém? Kódovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weixiao Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Ahojte, tak pre zaujímavosť, prípadne inšpiráciu som to nakoniec vyriešil prečalúnením volantu nanovo, aj s pôvodne vyšúchaným spodkom + úpravou na skosenie spodku. Za mňa spokojnosť (keďže FL volant by som potreboval veľmi špecificky vyskladať k mojej podvolantovej jednotke). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Ahoj a kde si ho daval calunit? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weixiao Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Kontakt som našiel na inom fóre (nie je to firma). Prečalúnenie 60€, s úpravou spodku dokopy 140€. Sám volant demontoval, nasadil dočasný, za 10 dní bol môj späť už hotový :) Ak je záujem, pošlem telefonický kontakt do správy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Ahoj, mám jen rychlou jednu otázku, mám superb 2 FL 2014 mám 4-ramenný volant s multifunkcema a chtěl bych 3-ramenný, už jsem jeden našel taky údajně z superb 2 FL. Jdou prohodit airbagy z mého 4-ramenneho do 3 ramenneho? Díky moc za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Ano. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraVy Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Ahoj, mám multifunkční volant, ale rád bych vyměnil za volant s pádly (ano, dsg mám). Je dokódování řazení pod volantem náročné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Multifunkčný volant sa riešil v novšej diskusii. https://forum.skodahome.cz/topic/125759-multifunkcni-volant/ Máš tam aj nastavenie od Ross-techu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraVy Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 V 6. 3. 2021 na 19:37, r_e_n_e napsal: Multifunkčný volant sa riešil v novšej diskusii. https://forum.skodahome.cz/topic/125759-multifunkcni-volant/ Máš tam aj nastavenie od Ross-techu. Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 23. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2021 Zdravím, prosím vás mám S2 předface, měl jsem 4 ramenný multifunkční volant ale koupil jsem zkosený tříramenný s multifunkcí. Vše mi funguje, jen podsvícení těch multifunkcí nejde, nevíte v čem je problém?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikyBarr Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Nazdar vespolek, mám Supa II 2011 a odešel mi na volantu váleček na pravé straně. Dá se rolovat, ale nereaguje na stisk. Je možné nastavovat vozidlo (světla, comfort atd.) jinak než pomocí volantu? Děkuji Niky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Spise ne. Ale zkusil bych to, byt tebou, opravit. Bude tam asi spatny mikrispinac na desce. Ale nikdy jsem to nedelal a ani nevidel delat. Jen se dohaduju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAppyn Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 Zdravím, prošel jsem spoustu témat ale nenašel jsem nikde odpověď. Přehodil jsem volant 4ramenný před fl bez MF za stejný ale s MF (ovladaní rádia + telefonu) jedná se o SUP2 2011 před FL (pačky světel a stěraču jako jeden celek a podvolantovka je součástí kroužku airbagu kod 5K0 953 569 H ) a nelze nakodovat, píše mi to, že kodovaní nebylo přijato i když dle tabuky z ross techu jednotka umí vše, navíc po výměně netroubí. Kabeláž byla vyměněná za tu která byla originál k tomu volantu. je třeba ji nějak přepinovat ? Nemám maxidot, ani tempomat může to mít vliv ? Popřípadě jaký je postup kódování ? Zkoušel jsem sehnat kontakt na Ferdu25 ale marně i na jiných fórech. Poradíte mi někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAppyn Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Tak vše už vyřešeno, školácká chyba... díval jsem se na číslo ŘJ volantu jen podle vinu a měla tam být správná 5K0 953 569 H, ale fyzicky byla na autě bez jakéhokoli indexu, takže multifunkci nepodporovala. Po výměně jednotky funguje vše jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.