Srpen 26, 201411 r Zdravím, omlouvám se a prosím znovu, někdo z Pardubic, HK či Prahy, kdo by měl čas a chuť dnes v podvečer nakódovat na O3 corner + případně ještě něco? Zítra odjíždím na dovču a rád bych měl hotové. díky není problém v Humpolci
Srpen 27, 201411 r Pánové..lze nastvit aby bylo použito dení svícení předníma mlhovkama ?.a vrch vypnout ?.našel jsem v návodu jen že jde připojit mlhovky k hornímu denímu svicení součastně..:-( ale ne že se vrch vypne
Srpen 27, 201411 r Počítal jsem s tim že by se ubyla i intenzita svitu:-) ..jinak máš samozřejmě pravdu Upraveno Srpen 27, 201411 r od Mara Vlk
Srpen 27, 201411 r Je to nesmysl, svítit mlhovkama.. svítí hlavně do boku a nehledě na to, že mají víc Watů než ty denní světla.... to si raději u Číňana kup LED žárovky do těch stávajících světel, pokud chceš být IN...
Srpen 27, 201411 r zdravim, nechcem sa blbo pytat, no nenasiel som tu, okrem uzivatela CarDiag (ktory tu ma na fore iba 3 prispevky a vyse pol roka sa tu neukazal) info, ze by tu bol niekto, kto by pomohol s nakodovanim O3 RS v Bratislave, prip. okoli... ak by tu niekto taky bol, nech da vediet (pripadne do PM). vdaka.
Srpen 27, 201411 r Ahoj chlapi, dostal jsem nové auto a tak jsem si dneska hrál ( OIII combi 1,6 TDi Ambiente + ) a úspěšně jsem nastavil Cornery, ručičky mi taky nádherně poletují nahoru dolů, zapl jsem comming a leaving home, zobrazuje se mi v radiu, mám nastaveno 30 s ( nastavil jsem i ve Vag-u) a auto nesvítí. Neporadíte někdo co projet, resp. povedlo se někomu bez Auto spínače a senzoru? Zkoušel jsem manuální i automatické nastavení a ani jedno nepomohlo......
Srpen 28, 201411 r Pokud nemá senzor světel a polohu auto na vypínači tak to asi správně chodit nebude, tzn. nejspíš po zamčení auta svítit nebude nebo bude pokaždé, tedy i ve dne...
Září 1, 201411 r Pokud nemá senzor světel a polohu auto na vypínači tak to asi správně chodit nebude, tzn. nejspíš po zamčení auta svítit nebude nebo bude pokaždé, tedy i ve dne... Pokud bude kdykoliv tak nevadí..... Senzor bohužel není....
Září 1, 201411 r Nepodařilo se mi dekódovat ukazatele množství paliva k dotankování, souvisí to nějak s výbavou?
Září 1, 201411 r mne to tiež neide, VCDS ani nezobrazuje začiarkovacie okienko pre ten bit a ani "ručne" prepísanú hodnotu nezoberie. ( 1.8 TSI DSG Elegance/Business )
Září 2, 201411 r Ano to zaškrtávací políčko tam není ale pokud to v kódu přepíšete ručně a uložíte tak to jde, ověřeno, ale jen se musí přepsat správné číslo takto je to správně: čtvrté číslo zleva musí být jednotka " xxx1xxxx"
Září 2, 201411 r Mne "manuálna" zmena po pokuse o uloženie zahlásila "not accepted. coding out of range." Panel prístrojov mám s takýmto označením: Part No SW: 5E0 920 871 B HW: 5E0 920 871 BComponent: KOMBI 333 2210
Září 2, 201411 r Samozřejmě vždy je potřeba před jakoukoliv akcí zkopírovat, případně si někam poznamenat původní kód, to je snad každému jasné, pak není třeba se obávat že nebudu vědět jak zpět... Výše popsanou manuální změnou jsem docílil zobrazování "možnost k dotankování" na maxidotu u 4 aut a vždy OK, označení budíků jsem nezkoumal. Ale komu to nejde tak nezoufejte, stejně je to 3,14čovina, zobrazuje to po 5 litrech a max. co jsem tam měl bylo 40 l a to při dojezdu 0km
Září 2, 201411 r Asi tak nějak, už jsem skoro nasuchu a hlasí mě to 20L k dotankování. Je to spíše jenom fičura na kterou se koukneš, rekneš hmm pěkny a tím to tak končí ) . Časem te akorát začne srát, že musíš více otáčet kolečkem aby ses dostal na info , které potřebuješ
Září 2, 201411 r Dotázek..lze aktivovat CH na vozidle bez senzoru podobně jako u oct2.. ? Tam to fungovalo aspon tak že se muselo bliknout dalkívima po vypnuti zapalovani a auto svitilo cca 20 sekund.
Září 12, 201410 r Pánové nevíte, zda se dá dokódovat hlasové ovládání pro rádio Bolero, když mám handsfree a multifunkční volant s telefonem? Děkuji.
Září 16, 201410 r Da se dokodovat asistent rozjezdu do kopce? Nekde okoli Olomouce? Okoli je cca 100km
Září 19, 201410 r Poradite mi prosim: kde vypnout hlidani osvetleni RZ (vymena za LED), kde zapnout staging, kde aktivovat sviceni do zatacek pomoci mlhovek. Kamarad ma originalni VCDS ale neumi kodovat, pouziva to ciste na diagnostiku. Diky
Září 19, 201410 r Omlouvam se že budu rýpavý, ale to neumíš číst? Chápu že 15 stránek je otrava, ale to tady úplně všechno.....
Září 19, 201410 r Nektere jsem nasel ale ne uplne vse. Chapu ze si to muzu procist ale jsem na chate a wifi tu neni a EDGE neni uplne idealni.
Září 19, 201410 r Led na RZ Protočení ukazatelů Mlhovky do zatáček EDGE mám na chatě taky a je to dost na nic.
Září 20, 201410 r Super, tady bych to urcite nehledal. Vypada to celkem jednoduse, tak doufam ze to bude fungovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.