flope63 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 V 1/12/2016 at 9:27, h2o napsal: Na 2016 to nefunguje už se to probíralo, zkontroluj si vytvořený sobor v adresáři Debug a podle něj oprav změny v jednotce 5F. Jinak než se v tom začneš bezhlavě hrabat tak si udělej zálohy dané jednotky. Ja se v tom bezhlave nevrtam,snazim se delat zalohy ,akorat jsem jezdil na eco tam je to vypnute a ted kdyz jsem se o to zacal zajimat tak jsem nevedel jiste jestli to bylo v menu nebo ne.Protoze kdyz jsem cetl manual tak tam to pisou jako polozku ktera by mnela jit aktivovat jako jsem to videl na nekterych fotkach z golfu.Vec se ma tak ze to funguje automaticky v poloze auto ,akorat jsem zjistil ze se mne to prepina dobre na mestsky provoz potom v 60 na mezimnestsky ale na dalnicni se mne to prepina az ve 140 a ne ve 110 jak rika manual. Byl jsem s tim v servise tam to prekodovali ale je to porad stejne. Vedel by nekdo kde se to da nastavit na tech 110 km/h ? dekuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Opravdu si myslím, že tohle má na starost datová sada. Zkuste udělat v servisu pomocí zvláštních funkcí , konfiguraci jednotky pro adresu 55. Tím by se měl vyřešit i případný zásah do nastavení této jednotky. Jiná jednotka než jednotka na adrese 55 za to nemá odpovědnost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Diky, zkusim jim to tam nechat at se stim potrapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Poraďte mi prosím, za kým jít kódovat do Brna nebo do Olomouce? Chtěl bych Hill Hold, prodloužit dobu svícení coming home a možnost zamknout auto s Kessy při běžícím motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Brno - zdejší člen michal2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Díky, napíšu mu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rome Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 V 28. 1. 2016 at 21:33, LukášCBR napsal: Ani by nebyl, ale pomocnou ruku už mi nabídl uživatel zde z fóra od Ostravy. Díky za ochotu;). A spokojen? Můžeš mně prosím poslat kontakt ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Viz. SZ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diiira Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Nekdo ze severnich cech ? na dokodovaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandamc Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 (editace) Dobrý den / ahoj, je někdo schopen dokódovat O3 5E Amb. Columbus z okolí Pardubic? Měl bych zájem o: Odblokování obrazu za jízdy TV-DVD Columbus Aktivace protočení ručiček tachometru Aktivace vypnutí denního svícení při zatažení ruční brzdy Aktivace sklopení pravého zrcátka při couvání Aktivace zobrazení rychlosti ventilátoru topení pomocí LED indikátoru při režimu AUTO Aktivace zadních světel s denním svícením DRL Změna loga v maxidotu – Škoda nebo RS (VRS) Změna uvítacího loga na infotainmentu Columbus – ( Welcome ŠKODA , VRS , GREENLINE , SCOUT ) Útlum LED pásku DLR při aktivním blinkru Děkuji předem... Editováno: 11. leden 2017, autor: dandamc Doplnění kódování a odebrání dotazu ohledne repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Problémy s Cantonem řeš v sekci Autohifi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Třeba to někoho inspiruje: Nemám na O3 senzor, ale k baráku a od něj je to po tmě, tak jsem udělal úpravu nastavení. Teď na zimu super: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta1CZ Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Zdravim, jsem tu celkem uplne novacek :-) nejaky tip na schopneho sikulu na nakodovani nejakych drobnosti u OIII - Plzen a okoli ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 To stmívání vypadá luxusně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Jo, ale musím upravit to ubrání světla u blinkru, bylo by to o kousek hezčí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Ahoj všetkým, poprosil by som kontakt na Igora z Bratislavy do PM.Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 PM poslaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Ja len doplnim info, ze ak sa najde nejaky dobrovolnik z Ba, mozme skusit dokodovat par veci pomocou aplikacie Carista a potom sa tu podelime o skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iroman Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Pokud by měl někdo zájem o kódování v Olomouci tak napište SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 před 14 hodinami, PistaTT napsal: PM poslaná. PistaTT dakujem. Ešte otázka, dá sa vypnúť zvuková signalizácia pri otvorení/zatvorení auta, ale bliknutie smerovkami zostalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Toto nastavenie sa dá cez infotainment bez nutnosti kódovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 před 38 minutami, PistaTT napsal: Toto nastavenie sa dá cez infotainment bez nutnosti kódovania. Super, díky za info. Auto je vo výrobe a O3 je okrem Favorita moja prvá škodovka a zatiaľ mám info len z návodu :-) Bude to trochu zmena prejsť z elektroniky BMW5, kde som si jednotky kódoval sám. Kupovať interface k škodovke a znovu sa všetko učiť už asi nebudem, tak to nechám na odborníkov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomascedik Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Dobrý den, nevíte, zda je do O3 model 2016 možné dokódovat adaptivní tempomat, když mám standardní tempomat, přední radar (front asistent) a kameru v zrcátku (asistent jízdních pruhů, čtení značek, light asistent)?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Nejde, nutná výměna radaru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Výměna radaru není nutná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.