Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To nevím, mám eleganci... Ale klakson určitě ;-)

Klakson mám, tak vyzkouším při chvilce. :_icon_smich2:

Upraveno od Zdenek Pastorek
Edit

Dotaz,

jde odblokovat na radiu informace o tlaku turba, zrychlení apod? Tak jak to ma RS v režimu sport, že se to dá zobrazit.

Dík.

• 2 týdny později...

Ahoj, alarm, dle přiloženého návodu, funguje! Jen je po zamčení potřeba chvilku počkat. Kódováno přes VCDS.

(OIII 3/2016 STYLE)

Upraveno od lachyn

[mention=10540]lachyn[/mention]

Funguje ti i troubení? Případně přes co jsi kódoval - Carista, VCDS?

Já alarm přes VCDS, troubení funguje...
Dokonce i potvrzeni pri zavření-otevření klaksonem funguje a je v nabídce na radiu. ( pres caristu neslo pres VCDS ano )

Caute,mam otazku majstri diagnostiky.Daju sa tie mihalnice na xenonoch zapnut ako denne svietenie spolu s tym pasom dole aj na octavii 3 pred fl alebo iba po fl.Dakujem

Ahoj, kúpil som si OBD2 a stiahol Caristu, ale zistil som, že dokopy tam nič k nastaveniu nie je.

Nemám sedadlá s pamäťou, takže sklápanie zrkadla spolujazdca funguje tak nejak napoli.. Sklopí sa asi o 1cm, čo je strašne málo.

Skôr by som uvítal funkciu automaticky zatiahnúť okná pri zamknutí auta (bez nutnosti držať tlačítko na DO), je toto možné?

Díky moc

Co jsem jezdil s Golfem, tak tam to bylo tak, že jsem zařadil zpátečku, normálně si nastavil zrcátko a pak vyřadil. Potom se přepínalo mezi těmi dvěma polohami dle co jsem si nastavil (normální vs. to nastavení se zpátečkou). Taky to bylo auto s mechanickým nastavováním sedadel.

9 hours ago, Pichy said:

Caute,mam otazku majstri diagnostiky.Daju sa tie mihalnice na xenonoch zapnut ako denne svietenie spolu s tym pasom dole aj na octavii 3 pred fl alebo iba po fl.Dakujem

Dají, na obou jsem zkoušel a máme nastaveno.  

Super to som rad,a vies mi napisat aj postup?vcds kabel mam.Diky

Nasiel som navod od ferdu ale z toho moc nechapem.Treba ist do adaptacii ci aky je postup?Dakujem

D6F75CEC-FF1F-4260-B04B-49EF6FDD44E6.png

Dle tohoto navodu mi na O3 funguje.

Podľa návodu funguje. Netreba fabrický alarm, keby to nahodou ešte niekto nepochopil.

Vdaka!

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

@misor1994

To si nemyslím, ten "fabrický alarm" má přeci jen nějaké benefity navíc, US senzory, náklonový senzor, zálohované alarm siréna, a ne to "německé" houkání např... Také návaznost do ŠKODA Connect s přenosem alarmové informace do smartphone aplikace. Jen škoda SAFE systemu, který se z výroby potichu vytratil :(

Ale věřím, že je to pořád něco více, než nic v nevybaveném autě...

@omicron, nemyslel som to tak :D chcel som len potvrdit, ze aby to bolo mozne aktivovat, nie je nutne mat alarm. Ja mam aftermarket alarm a teraz mi auto huka a aj trubi a posiela smsku

Upraveno od misor1994

Ahoj, doporučíte někoho na kódování v Teplicích a okolí.

Díky.

• 2 týdny později...

Lidičky někdo z okolí Liberce na odkodování videa za jizdy na columbusu??

Ahoj,

setkal se nedkdo s problemem kodovani Corner svetel na O3 FL s LED svetly ? (mr2018 ,vybava Style..)

klasika  Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 , Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13  nefunguje (pritom v A kanalech je nebellcht normalne)

VCDS verze 18.2.-kabel original HEX

Kódoval někdo ten alarm otevření zevnitř přes VCP? Nějak se mi to nedaří, tak bych potřeboval konzultaci. :kol-130:

Zdravím Vás, chcem sa opýtať ci sa da nakodovat LED denne svietenie, mam bixenony je tam aj ten led pásik ale nefunguje, v rádiu mam denne svietenie aktivované, ale systém mi ukazuje aby som si skontroloval obidve denne svietenia. Môže to byt odpaleny modul alebo stačí len odkódovať. Dakujem pekne.

Ahoj, poptávam niekto v Prahe, kto mi nakóduje:

• Performance Monitor
  • Automatické sklápanie späťáku pri cúvaní (nemám elektrické sedačky)
  • Automatické zatváranie okien pri zamknutí auta

O3 RS FL 2018

Díky moc.

Kontaktuj rolbaře.

caute, poradí nekdo návod jak nastavit aby při ruční brzdě zhasly led pásek v předních světlech u pred fl

Někdo v Olomouci a okolí kdo nastaví baterií a dokoduje prisvit?

732856103, diky

Vaša Prostějov, kterého můžeš kontaktovat skrze soukromou zprávu zde na fóru.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.