Květen 14, 20187 r Klakson mám, tak vyzkouším při chvilce. Upraveno Květen 14, 20187 r od Zdenek Pastorek Edit
Květen 15, 20187 r Dotaz, jde odblokovat na radiu informace o tlaku turba, zrychlení apod? Tak jak to ma RS v režimu sport, že se to dá zobrazit. Dík.
Květen 27, 20187 r Ahoj, alarm, dle přiloženého návodu, funguje! Jen je po zamčení potřeba chvilku počkat. Kódováno přes VCDS. (OIII 3/2016 STYLE) Upraveno Květen 27, 20187 r od lachyn
Květen 27, 20187 r [mention=10540]lachyn[/mention] Funguje ti i troubení? Případně přes co jsi kódoval - Carista, VCDS?
Květen 27, 20187 r Já alarm přes VCDS, troubení funguje...Dokonce i potvrzeni pri zavření-otevření klaksonem funguje a je v nabídce na radiu. ( pres caristu neslo pres VCDS ano )
Květen 28, 20187 r Caute,mam otazku majstri diagnostiky.Daju sa tie mihalnice na xenonoch zapnut ako denne svietenie spolu s tym pasom dole aj na octavii 3 pred fl alebo iba po fl.Dakujem
Květen 28, 20187 r Ahoj, kúpil som si OBD2 a stiahol Caristu, ale zistil som, že dokopy tam nič k nastaveniu nie je. Nemám sedadlá s pamäťou, takže sklápanie zrkadla spolujazdca funguje tak nejak napoli.. Sklopí sa asi o 1cm, čo je strašne málo. Skôr by som uvítal funkciu automaticky zatiahnúť okná pri zamknutí auta (bez nutnosti držať tlačítko na DO), je toto možné? Díky moc
Květen 28, 20187 r Co jsem jezdil s Golfem, tak tam to bylo tak, že jsem zařadil zpátečku, normálně si nastavil zrcátko a pak vyřadil. Potom se přepínalo mezi těmi dvěma polohami dle co jsem si nastavil (normální vs. to nastavení se zpátečkou). Taky to bylo auto s mechanickým nastavováním sedadel.
Květen 28, 20187 r 9 hours ago, Pichy said: Caute,mam otazku majstri diagnostiky.Daju sa tie mihalnice na xenonoch zapnut ako denne svietenie spolu s tym pasom dole aj na octavii 3 pred fl alebo iba po fl.Dakujem Dají, na obou jsem zkoušel a máme nastaveno.
Květen 28, 20187 r Nasiel som navod od ferdu ale z toho moc nechapem.Treba ist do adaptacii ci aky je postup?Dakujem
Červen 1, 20187 r Dle tohoto navodu mi na O3 funguje. Podľa návodu funguje. Netreba fabrický alarm, keby to nahodou ešte niekto nepochopil. Vdaka! Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Červen 1, 20187 r @misor1994 To si nemyslím, ten "fabrický alarm" má přeci jen nějaké benefity navíc, US senzory, náklonový senzor, zálohované alarm siréna, a ne to "německé" houkání např... Také návaznost do ŠKODA Connect s přenosem alarmové informace do smartphone aplikace. Jen škoda SAFE systemu, který se z výroby potichu vytratil Ale věřím, že je to pořád něco více, než nic v nevybaveném autě...
Červen 2, 20187 r @omicron, nemyslel som to tak chcel som len potvrdit, ze aby to bolo mozne aktivovat, nie je nutne mat alarm. Ja mam aftermarket alarm a teraz mi auto huka a aj trubi a posiela smsku Upraveno Červen 2, 20187 r od misor1994
Červen 18, 20187 r Ahoj, setkal se nedkdo s problemem kodovani Corner svetel na O3 FL s LED svetly ? (mr2018 ,vybava Style..) klasika Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 , Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13 nefunguje (pritom v A kanalech je nebellcht normalne) VCDS verze 18.2.-kabel original HEX
Červen 19, 20187 r Kódoval někdo ten alarm otevření zevnitř přes VCP? Nějak se mi to nedaří, tak bych potřeboval konzultaci.
Červen 19, 20187 r Zdravím Vás, chcem sa opýtať ci sa da nakodovat LED denne svietenie, mam bixenony je tam aj ten led pásik ale nefunguje, v rádiu mam denne svietenie aktivované, ale systém mi ukazuje aby som si skontroloval obidve denne svietenia. Môže to byt odpaleny modul alebo stačí len odkódovať. Dakujem pekne.
Červen 27, 20187 r Ahoj, poptávam niekto v Prahe, kto mi nakóduje: Performance Monitor Automatické sklápanie späťáku pri cúvaní (nemám elektrické sedačky) Automatické zatváranie okien pri zamknutí auta O3 RS FL 2018 Díky moc.
Červenec 7, 20187 r caute, poradí nekdo návod jak nastavit aby při ruční brzdě zhasly led pásek v předních světlech u pred fl
Červenec 10, 20187 r Někdo v Olomouci a okolí kdo nastaví baterií a dokoduje prisvit? 732856103, diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.