Přejít na obsah

Co s tym?  

69 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

lol Tak dnes rano som dosiel k autu a nenastartovalo ;D

Pichnem klucik do zapalovania ,otocim a zrazu mi zacnu vsetky kontrolky nekontrolovatelne blikat.Auto znova nenastartuje.Vyberiem kluc a skusam to znova,kontrolky sa uz nerozsvietili vobec.Auto uz bolo 5 x v servise s touto zavadou a uz ma to vazne nebavi! lol

Vloženo
no pri oprave a predaji by si musel zavadu popisat v kupno predajnej zmluve co by mohlo vela kupcov odradit

Mozno je to len trivialna zavada,ktora sa dalahko opravit ,ale ja uz stracam nervy,ked uz ani na servis sa neda spolahnut!!

Vloženo
Mam otazocku,nato ,aby som uplatnil kulanciu ,musim mat auto servisovane po cely cas iba v autorizovanom servise?

Myslím, že je to jedna z podmínek. Jak se říká, něco za něco.

Vloženo
Myslím, že je to jedna z podmínek. Jak se říká, něco za něco.

Nj skoda.Myslel som si ze staci iba prve dva roky co je auto v zaruke ,naivka som :D

MNo tak auto je v servise a cakam :/

Vloženo

Ja jsem mel obdobnou zkusenost s predchozim autem. Auto bylo 2x v servisnich sluzbach v MB, ale az nasledne se podarilo vse vyresit - jak nevim, to nerikaji, ale muj technick rika, ze byla provedena vymena kabelovych svazku. Jestli ani servis neni schopen provest opravu, tak je potreba dozadat pomoc z fabriky (kdyz tam bylo moje auto, tak jsem tam videl auta i z SK).

Vloženo (editace)
Ja jsem mel obdobnou zkusenost s predchozim autem. Auto bylo 2x v servisnich sluzbach v MB, ale az nasledne se podarilo vse vyresit - jak nevim, to nerikaji, ale muj technick rika, ze byla provedena vymena kabelovych svazku. Jestli ani servis neni schopen provest opravu, tak je potreba dozadat pomoc z fabriky (kdyz tam bylo moje auto, tak jsem tam videl auta i z SK).

Dik za radu,ja to pripisujem hlavnemu zvazku RJ.V servise mi ho obnazili a mam predtuchu ,ze ho pri tom poskodili,ale je to iba moja domienka.Pockam si ,s cim na mna vyrukuju...Ak to nebude ono tak este tipujem snimac otacok motora :/

Editováno: , autor: Bemo
Vloženo

Dik za radu,ja to pripisujem hlavnemu zvazku RJ.V servise mi ho obnazili a mam predtuchu ,ze ho pri tom poskodili,ale je to iba moja domienka.Pockam si ,s cim na mna vyrukuju...Ak to nebude ono tak este tipujem snimac otacok motora :/

mno ja mam rv 2000, taky problem so zvazkom, s proforom sme to obnazili, jeden kablik bol uplne v keli, bo nesvietilo predne lave svetlo, blinker svietil stale, kablik co to mal na svedomi bol uz seknuty, bol uz z vacsej casti po dlzke chyteny, je predpoklad ze ostatne kable vo zvazku tiez, momentalne svieti kontrolka elektroniky motora, diagnostika v servise napovedala ze je vadna lambda pred katom, po vymene sondy za novu problem pretrvava, isla tam naspat stara, v dohladnej dobe bude snad zvazok opraveny, clovek co to bude robit tiez potvrdil ze kable budu urcite aj po dlzke chytene, motor vyviazat, zvazok von, opravit/prekablovat a sup naspat... :angry: tak som zvedavy ako to dopadne a co ma este vsetko caka....

Vloženo
vytlacil ja som volal tiez do boleslavy a poslali ma slusne do piki, bemo mame fasa kari, za tie kese sme si mohli kupit aj lepsie

aj u inych znaciek su vselijake problemy... aj ked teda napr kolega ma astru starsiu okolo rv 2000, najazdene 136000km a do pohody... je vysmiaty sa da povedat...bezproblemove auti...

Vloženo

mno ja mam rv 2000, taky problem so zvazkom, s proforom sme to obnazili, jeden kablik bol uplne v keli, bo nesvietilo predne lave svetlo, blinker svietil stale, kablik co to mal na svedomi bol uz seknuty, bol uz z vacsej casti po dlzke chyteny, je predpoklad ze ostatne kable vo zvazku tiez, momentalne svieti kontrolka elektroniky motora, diagnostika v servise napovedala ze je vadna lambda pred katom, po vymene sondy za novu problem pretrvava, isla tam naspat stara, v dohladnej dobe bude snad zvazok opraveny, clovek co to bude robit tiez potvrdil ze kable budu urcite aj po dlzke chytene, motor vyviazat, zvazok von, opravit/prekablovat a sup naspat... :angry: tak som zvedavy ako to dopadne a co ma este vsetko caka....

Ty jo ,mne tiez svieti kontrolka pocas celej jazdy (elektroniky motora) -VAG hlasil sporadicku chybu snimaca otacok motora

Pri par startoch mi vyskoci aj kontrolka EPC a auto ide ako v nudzovom rezime max 2000 otacok. No a v poslednom case sa mi stavalo,ze mi zacali znicoho nic pri starte blikat vsetky kontrloky a po dalsom skuseni nastartovat uz ani nenabehli....Tak som aj ja zvedavy co mi povedia ked mi budu volat ... :fakac: Btw. mam tiez 2000cku :D

Vloženo (editace)

mno ja mam rv 2000, taky problem so zvazkom, s proforom sme to obnazili, jeden kablik bol uplne v keli, bo nesvietilo predne lave svetlo, blinker svietil stale, kablik co to mal na svedomi bol uz seknuty, bol uz z vacsej casti po dlzke chyteny, je predpoklad ze ostatne kable vo zvazku tiez, momentalne svieti kontrolka elektroniky motora, diagnostika v servise napovedala ze je vadna lambda pred katom, po vymene sondy za novu problem pretrvava, isla tam naspat stara, v dohladnej dobe bude snad zvazok opraveny, clovek co to bude robit tiez potvrdil ze kable budu urcite aj po dlzke chytene, motor vyviazat, zvazok von, opravit/prekablovat a sup naspat...  :angry:  tak som zvedavy ako to dopadne a co ma este vsetko caka....

Ty jo ,mne tiez svieti kontrolka pocas celej jazdy (elektroniky motora) -VAG hlasil sporadicku chybu snimaca otacok motora

Pri par startoch mi vyskoci aj kontrolka EPC a auto ide ako v nudzovom rezime max 2000 otacok. No a v poslednom case sa mi stavalo,ze mi zacali znicoho nic pri starte blikat vsetky kontrloky a po dalsom skuseni nastartovat uz ani nenabehli....Tak som aj ja zvedavy co mi povedia ked mi budu volat ... :fakac: Btw. mam tiez 2000cku :D

no mne kontrolka elektroniky motora svieti stale tiez, ten kablik co bol zly bola zem toho svetla, ale ako som pisal zacala odvtedy svietit kontrolka elektroniky, v servise nic neporiesili s tou lambdou, cize mam najprv dat tu elektriku dokopy a uvidi sa, aj ked podla nich, resp podla prijmacieho technika by tie kable v tom hlavnom zvazku nemali voplyvnovat tu lambdu, takus neviem...uvidi sa ked sa poriesi ten zvazok...cast kablov nabobtnana od vody, ale zatial do pohody...zatial...

Editováno: , autor: camilo
Vloženo

Bemo: uprimne Ta lutujem a drzim palce nech sa Ti to podari rozbehat.Ty uz si mal tych problemov s tym autom.Este Ta to bavi alebo to opravis a predas?

Mas ho garazovane alebo stoji Ti vonku?

Vloženo
Bemo: uprimne Ta lutujem a drzim palce nech sa Ti to podari rozbehat.Ty uz si mal tych problemov s tym autom.Este Ta to bavi alebo to opravis a predas?

Mas ho garazovane alebo stoji Ti vonku?

Dik vazim si toho....Uz ma to riadne sere,ale este je moc skoro rozmyslat co dalej,musim vediet co to je za zavadu a kolko bude stat oprava...

Vloženo
len nedaj zarobit tym 0ye bvakom v servise.

Je to v autorizovanom skoda servise,povedali,ze mi zavolaju a konzultuju pracu pred jej zacatim,zatial nevolali,tak neviem :smich:

Vloženo

Ja by som to videl na ten kablovi zvezok v motorovom priestore .Mam v garazi komplet ale na 1,2 47KW a je uz z neho par kablov vybranych ked som klimu dorabal a robil kabelaz na tempomat.

V starych favoritoch to vsetko vydrzalo a tu sa to je.e po piatich rokoch!!!Nuz to je asi ta rychla doba.....neda sa na vsetko mysliet.....

Vloženo

Bemo: Držím palce, nech sa to podarí vyriešiť čo najskôr a za čo najmenej.

Ono problém s 2nd hand autami je vždy ten, že nikdy nevieš, čo kupuješ. Poznám dosť ľudí, čo s autami z bazáru mali problémy, ale poznám aj zopár, čo majú auto z bazáru a šlape ako hodinky...

A do ktorého servisu si ho dal?

Vloženo
Bemo: Držím palce, nech sa to podarí vyriešiť čo najskôr a za čo najmenej.

Ono problém s 2nd hand autami je vždy ten, že nikdy nevieš, čo kupuješ. Poznám dosť ľudí, čo s autami z bazáru mali problémy, ale poznám aj zopár, čo majú auto z bazáru a šlape ako hodinky...

A do ktorého servisu si ho dal?

Nechcem moc menovat,je to autorizovany servis v BA (pre zasvatenych) je to blizko pristavneho mosta :) A dakujem Igor,bohuzial ja som ten s problemami..

Vloženo
Nechcem moc menovat,je to autorizovany servis v BA (pre zasvatenych) je to blizko pristavneho mosta :) A dakujem Igor,bohuzial ja som ten s problemami..

Bemo, pocul som, ze v jednom nemenovanom autorizovanom servise v Dubravke maju dobrych elektrikarov. Niekto mi spominal, ze kazdy servis je dobry na nieco ine a prave tento oznacil za ten kde sa oplati dat auto koli elektrike. Ak to nevyriesia v tom v Petrzke tak pripadne skus Dubravku. Vela stastia!

Vloženo
Bemo, pocul som, ze v jednom nemenovanom autorizovanom servise v Dubravke maju dobrych elektrikarov. Niekto mi spominal, ze kazdy servis je dobry na nieco ine a prave tento oznacil za ten kde sa oplati dat auto koli elektrike. Ak to nevyriesia v tom v Petrzke tak pripadne skus Dubravku. Vela stastia!

Dakujem a ak to nebudu vediet vyriesit,tak to skusim v Dubravke ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...