Kuchar7 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 LEDky od značky ti nesvítí do očí, když otevíráš/zavíráš kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 On 9/7/2020 at 1:05 AM, VCPman said: Vychytávka: Při otevírání kufru zhasněte světlo poznávací značky ŘJ 09 Uzavřená oblast - kód 31347 Přizpůsobení Pozice 42 -Leuchte25KZL HA60- pozice 6 Light_Control_HD_AB_25 → místo „Vždy“ vyberte hodnotu „Pouze při zavření“ Vychytavka co mam uz asi 4 roky :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VCPman Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Zhasnutí DRL při zatažení ruční brzdy: Blok 09 (6C0 937 089 C) - Uzavřená oblast - Kód 31347 Přizpůsobení Denní svícení-Tagfahrlicht Dauerfahrlicht bei Handbremse abschalten - aktivní - uložte. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Zhasnutí DRL to beru snad jako praktickou vychytávku a funguje mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Jo, akorát mě to vždycky vystrašilo, že mi odešel LED modul nebo něco v elektrice nejdřív v mlhovkách a pak v pásku v bi-xenonech.... :-D . Na mém, co se týká elektriky dost předělaném, RAPIDu jsem to tudíž radši zase vypnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VCPman Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Zvukový signál při otevření/zavření auta dálkou ŘJ 09 Uzavřená oblast - kód 31347 Přizpůsobení (1) Acknowledgement signals - Akustische Rueckmeldung Entriegeln - z 'not active' na 'active' (2) Acknowledgement signals - Akustische Rueckmeldung Verriegeln (zamknuti) - z 'not active' na 'active' (7) Acknowledgement signals - Menuesteuerung akustische Rueckmeldung - z 'not active' na 'active' V tuto chvíli se v rádiu objeví možnost potvrzení zvuku v kategorii "Otevírací zavření", se kterou můžeme kdykoli vypnout (6) Anti-thieft device - Akustischer Alarm Signalhorn - z 'not active' na 'active' (9) Acknowledgement signals - Akustische Rueckmeldung Signalhorn - z 'not active' na 'active' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 nic proti...ale nemel bys tam neco noveho nebo co nikdo nezna ? ? to co sem davas je vse co tu uz davno známe :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Věděl by někdo kde ve VCDS nastavím komfortní blikání ze 3 na 5? Našel jsem návod,ale u mě jsem to nenašel,tak zda to není jinde nebo se o jinak jmenuje.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Co jsem zkoušel na rapidech tak nastavit to šlo, ale stejně to blikalo jen 3x, takže za mě nefunkční na rapidu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rapid Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 (editace) Používám OBDeleven a tam je napsané, že po nastavení počtu bliků 2-5, musíš v nastavení v autě provést reset nastavení světel, nebo vozidla. Poté by se měla změna projevit. Editováno: 15. Listopad 2020, autor: Petr Rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Aha no tak to je pěkně blbý když se musí resetovat světla. To se mi teda nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 to, ze se to musi resetovat se vi, ale stejne to pak nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 (editace) @Strapatý Je to myšleno tak, že musíš světla zresetovat skrze infotainment a pak by to mělo jít. K žádnému rozhození světel nedojde, pouze se obnoví nastavení. Mám změněno přes Caristu(lze i v CarScanneru) na 4x bliknutí. Na OIII FL funkční. Editováno: 16. Listopad 2020, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 F3 to tiez nevie, skusane aj vratane resetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 (editace) Zoznam vsetkych modelov z posledneho MIB2 FW 036200 Fabia 036202 Fabia Combi 037301 Octavia 037302 Octavia Combi 037342 Octavia Combi Scout 037351 Octavia vRS 037352 Octavia Combi vRS 035331 Rapid 035330 Rapid Spaceback 035371 Rapid Facelift 035370 Rapid Spaceback Facelift 038401 Superb 038402 Superb Combi 032306 Karoq 032346 Karoq Scout 032316 Kodiaq 032366 Kodiaq Scout Editováno: 24. leden 2021, autor: wlado93 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 ahoj,nemáte někdo nějaký návod na kódování přes VCDS v textové podobě? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 jak v textove podobe? tech navodu tady se Ti zda malo? 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 (editace) Prosím o radu...mám Rapidka r.v.2015 a nejde mi na něm nahodit funkce Coorner..kluk co mi dokódovával nějaké věci mi tvrdí,že když to nahodí,potvrdí že je to aktivní,ale že při vypnutí zapalování se to hodí zpět do továrního nastavení protože prý mám nějakou starší verzi řídící jednotky...setkal se s tím někdo nebo tento problém mám jen já? Díky.. Jinak mi šlo dokódovat: Protočení ručiček tachometr a otáčkoměr Dodatečné setření kapek na čelním skle Autom.uzamčení při rychlosti 15 km/h Dotankování v litrech v maxidotu Nouzové brždění - rozbliká se 3 brzdové světlo ne směrovky Nastavení běhu stěrače v závislosti na rychlosti vozu Změna servožízení na Sport verze Asistent rozjezdu do kopce HHC Vyhřívání zrcátek společně se zadním sklem Rozšíření funkcí na rádiu - servisní mód Aktivace XDS to zatím nevím na 100%... Editováno: 8. Květen 2021, autor: mirahany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 2015 je elektronika z F2, chyba rozdelenie kablov k prednym hmlovkam, kodovanie nepomoze, nutny elektro zasah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 před 12 hodinami, wirer napsal: 2015 je elektronika z F2, chyba rozdelenie kablov k prednym hmlovkam, kodovanie nepomoze, nutny elektro zasah @wirer No jo,ale vůbec nevím jaký zásah,nemá to někdo někde vyfocené nebo rozepsané? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 ja na webe, mozno niekde pri F2 na to bola tema https://wirer.sk/f2_corner/ plus na Rapid ak dobre pamatam chyba 1 kabel medzi prepinacom svetiel a BCM. Rapida som robil daaaavno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Podařilo se někomu nakódovat protočení ručiček na MR2016 liftback Style? Mám Caristu, ta to ani nenabídne a u mechoše přes VCDS v Bytu 1 mám uplně něco jinýho, než je v PDF od @wirer...Je mi jasný, že prostě nemusí jít nakódovat všechno, ale že by tohle nešlo u Style výbavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Dělal jsem to na jednom MR16LB a pokud si pamatuji správně, bylo to stejně jako u FIII a zmíněném návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 O tomto problému s VCDS psal v diskusi "VCDS - Kódování ŠKODA Rapid MR16+" uživatel "Yuryi678" 1. Listopad 2016. Viz odkaz: Soubory se správnými popiskami je potřeba do adresáře "Labels\User" dohrát, jinak jsou u této jednotky chybné popisky. Mám to na několika verzích VCDS vyzkoušeno. JosefR77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Kudla od rána to tu procházím celý, ale tohodle příspěvku jsem si nevšiml, díky. Mohl bys mi prosím poslat SZ co konkrétně mám udělat? Já s VCDS nedělám a mechoš bejvá takovej...nerudnej, když otravuju s těmahle ,,ptákovinama". Tak ať ho navedu rovnou co se má udělat. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.