Březen 15, 20187 r Nechtěl jsem vyprovokovat tuto diskuzi navážející se do adminů. Šlo mi jen o to, abych sdělil aktuální problém TT. Ještě doplním - iOS 11.2.6, TT 7.2.1 (1993)
Březen 15, 20187 r před 26 minutami, PTiCA napsal: Toto neni nase chyba ale chyba Tapatalku. Hloupost. Už několikrát jsem Ti psal, že TT tuto chybu ve spolupráci s IPS opravil. Na všech IPS fórech, které znám, TT funguje úplně bez problému. Jen tady ne. před 18 minutami, CentriFUGA napsal: kritizovat umí každý ... Ano, kritizovat umí každý a já budu rýpat, protože mám pod svou správou pět fór, které běží na totožném systému a kupodivu mi na nich Tapatalk funguje zcela bez problému. Na všech pěti.
Březen 15, 20187 r Takže opět se mi potvrzuje, že my co nemáme výdobytky doby typu fejsbůk a tapacosi jsme šťastný, protože nám stačí normální prohlížeč a místo fejsbůku jít pokecat raději na pivo :-)
Březen 15, 20187 r Autor @Sabiza muzu vedet jakou verzi fora pouzivas? Ja mam k teto verzi aktualni plugin a evidentne po poslednim upgrade TT je nekde problem.
Březen 15, 20187 r IPS v4.2.8 TT 1.4.6 https://www.tapatalk.com/download_IPBoard.php Nezapomeň, že od 4.2 nejde o plugin, ale aplikaci - plugin je potřeba prvně odstranit a provést úplně čistou instalaci. Na některých fórech se mi stalo, že zůstalo pár souborů na FTP a pak to dělalo bordel. Pokud máš "tmp" adresář, který drží z nějakého důvodu soubory fóra, tak vymazat, případně kompletně sejmout na pár vteřin server, ať si uvědomí, že má vymazat cache soubory i z ramek. Upraveno Březen 15, 20187 r od Sabiza
Březen 15, 20187 r Autor Tak to bude asi ten problem. Aktualne mema jeste verzi 4.1 s pluginem 1.3.6 a k te asi TT nema dalsi podporu. Kouknu se na zmeny v sablonach a udelam update na 4.2.x
Březen 15, 20187 r Jo, bacha na to, změnilo se tam dost věcí a je potřeba to prvně udělat na nějakým test prostředí. Já pak dělal týden na updatech vzhledů.
Březen 24, 20187 r Autor Aktualizoval jsem forum, tapatalk, sablonu a dalsi veci. Pokud narazite na problem nebo nejasnosti. Dejte nam vedet. Diky
Březen 24, 20187 r " v sekci <span class="sr-only">ŠKODA Octavia II - </span> Autohifi " Niečo sa zobrazuje navyše, avšak len v niektorých témach. Nie som si istý, či to tak má byť ....
Březen 25, 20187 r před 17 hodinami, Galileo2209 napsal: Napravo byl vždy sloupeček s 5-ti tématy kde byl naposled přidán příspěvek Přesně tak - je to myšleno na hlavní stránce fora, teď je tam namísto toho roztažený bazar (respektive "Inzeráty").
Březen 25, 20187 r Autor Pridany widget s aktualnima tematama před 21 minutami, JanT napsal: v sekci <span class="sr-only">ŠKODA Fabia I -</span> Motor 1.4 16V opraveno
Březen 25, 20187 r Zatím ne. Ale zmizely úvodní obrázky z profilů (viz obrázek a místo, kam ukazuje červená šipka). Jde to opravit, nebo si tam budeme muset nahrát nový obrázek? Dále, co je to seller statistics (viz obrázek a fialová šipka)? To počítá lajky?
Březen 25, 20187 r Autor Obrazek si nahraj. Seller statistics je neco noveho. Sam jeste nevim o co jde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.