Srpen 13Srp 13 Dobrý deň, Prišiel mi pred tromi dňami takýto email a nerozumiem mu. Ešte k tomu je vyskloňovaný nesprávne "vaše příspěvek!". Nerozumiem prečo mi to prišlo, a čo to po mne chce? Aký príspevok som zabudol poslať? Zelené tlačítko obsahuje tento link: https://forum.skodahome.cz/register/?pbr=50dcc2bb041262e30bf62f347af25d9a&hidereminder=1 A ten vyzerá, že naozaj smeruje sem na toto fóum: Ale keď som na to klikol tak sa mi otvoril nejaký registračný formulár. Prečo sa mám znovu registrovať, keď som to už raz robil? Inak by som sem predsa nemohol písať, či sa mýlim? Hlavička emailu: Obsah: Záver emailu: Za odpoveď vopred ďakujem, Rob Upraveno Srpen 13Srp 13 od SuperbRob
Srpen 14Srp 14 To vypadá jako automatizovaný systém schvalování příspěvků u nových účtů, který se tady zavedl kvůli spamovacím botům. Ta chyba v textu jen jen prostě překlep v překladu. Pokud už můžeš další příspěvky normálně psát, ignoroval bych to.
Srpen 14Srp 14 U mě se to projevuje hlavně při odesílání příspěvků. Někdy to v tomhle stavu "zamrzne" i na několik desítek vteřin.
Srpen 14Srp 14 jj, i dnes to tak je. I když u mě ne desítky vteřin, ale spíš jednotky vteřin, ale viditelně zpomalené to je.
Srpen 14Srp 14 U mě taky pořád. Desítky vteřin jsou teda ten největší extrém, ale drobné zpomalení na pár vteřin je docela pravidelné.
Srpen 20Srp 20 V 14. 8. 2025 na 11:00, VeteranChild napsal: To vypadá jako automatizovaný systém schvalování příspěvků u nových účtů, který se tady zavedl kvůli spamovacím botům. Ta chyba v textu jen jen prostě překlep v překladu. Pokud už můžeš další příspěvky normálně psát, ignoroval bych to. Dobrý deň, Ďakujem Vám za odpoveď. Ja si tiež myslím že to nie je nič dôležité, pretože písať príspevky vyzerá že viem bez problémov. Považujem to teda za bezpredmetné.
před 8 hodiny8 hod Proběhla nějaká změna v designu resp rozložení stránek? Mám všechno nějaký veliký a nepřehledný... 😒
před 8 hodiny8 hod Dne 14. 8. 2025 v 11:58, VeteranChild řekl:U mě taky pořád. Desítky vteřin jsou teda ten největší extrém, ale drobné zpomalení na pár vteřin je docela pravidelné.Po aktualizaci fóra už toto zpomalení neregistruju.@lucky.jack 30.8. proběhla aktualizace fóra na novou verzi kvůli rostoucímu počtu spamu. Součástí toho je i nový design.
před 5 hodiny5 hod Dobry den, nejde mi zalozit nove tema. Muzu zadat pouze nadpis, ale v obsahu se toci kolecko a nelze psat. Co s tim prosim?
před 4 hodiny4 hod No za mne je spíš je drobný problém v přihlašování. Dřiv stačil nick, dnes už je potřeba email....a celé forum mi připadá takové nepřehlednější, co se týká nových příspěvků..... Upraveno před 4 hodiny4 hod od Guppy Úprava
před 4 hodiny4 hod Zajímavý je, že abych si mohl přečíst příspěvek, tak musím ťuknout na text náhledu, když ťuknu na údaj o času posledního příspěvku, otevře se mi první příspěvek tématu. Prohlížeč Google Chrome i nainstalovaná aplikace do mobilu. A je jedno zda mám zobrazení jen názvu tématu nebo zobrazení náhledu. 🤷 Upraveno před 4 hodiny4 hod od miklisek
před 4 hodiny4 hod S tím kliknutím na čas posledního příspěvku - mně to tedy na PC ve Firefoxu funguje. Ještě včera ovšem ne.
před 3 hodiny3 hod 7 minut zpět, Pawouk řekl:S tím kliknutím na čas posledního příspěvku - mně to tedy na PC ve Firefoxu funguje. Ještě včera ovšem ne.V prohlížeči na PC mám pořád stejné chování - musím kliknout na počet příspěvků nebo hvězdičku u názvu. Kliknutí na čas mě odkáže na první stránku tématu. Na mobilu to funguje v pohodě.
před 3 hodiny3 hod Aha, asi jsem na to přišel - pokud kliknu na čas v tématech "Můj obsah", tak to opravdu jde na první příspěvek v tématu. Jinde to skočí na poslední.
před 3 hodiny3 hod Hmm, no jo, tak funguje to. Ale logičtější by bylo, kdyby se poslední příspěvek otevřel na ťuknutí na čas od uveřejnění příspěvku, ne na počet příspěvků nebo na symbol u názvu tématu. Navíc v mobilu ten symbol u názvu tématu nelze vybrat.
před 3 hodiny3 hod 2 hodin zpět, MartinSatek řekl:Dobry den, nejde mi zalozit nove tema. Muzu zadat pouze nadpis, ale v obsahu se toci kolecko a nelze psat. Co s tim prosim?Mam stejny problem. Na PC i na mobilu s Androidem. V obou pripadech Chrome. Jiny prohlizec jsem nezkousel.
před 3 hodiny3 hod s prihlasovanim som problem nemal, automaticky ma na mobile aj notebooku prihlasilo. temu som neskusal zakladatto klikanie na gulicky ci hviezdicky je dost otravne a na mobile sa casto netrafim. tak som skusil cez svoj profil - nastavenia uctu - predvolby obsahu - prejst na necitane komentare. zatial mi to funguje. teraz staci kliknut na nazov temy a otvori sa posledny neprecitany komentar danej temyked som to nasiel na skodahome, ten isty postup som konecne nastavil aj na briskoda. tam je tento novy vzhlad uz skor a casto som mal problem sa na gulicku trafitakurat mi chyba moznost kliknut na ikonku temy a jej oznacenie ako precitanej. aspon kedysi to tak boloplus chyba niekde na konci stranky sipka/text pre navrat na uvod bez nutnosti scrolovania Upraveno před 3 hodiny3 hod od wirer
před 2 hodiny2 hod plus nefunguju smajliky, teda prevod beznych pisanych dvojbodka a zatvorka :), dvojbodka a velke D :D na obrazkovych"podobny obsah" pod danou temou ukazuje vsetko na aktualnu temu, nie na podobne temy s inej sekcie naprikladchyba mi pri fotkach v prispevku moznost (+) v kruzku, kde sa fotka otvorila zvacsena na novej karte. da sa to len kliknutim praveho tlacidla mysky a otvorit v novom oknestale mi ostava iba 237 MB na fotky :(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.