Eda1996 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Zdravím, měnil jsem levý zadní brzdový třmen za nový na octavii I 1.9 TDi 81 kw a po odvzdušnění kolo nebrzdí nevím čím to je, před výměnou kolo brzdilo pořád a teď nic, mohl by někdo poradit čím by to asi mohlo být? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Vůbec? Ani trochu? Je to opravdu odvzdušněné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda1996 Vloženo 31. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Odvzdušněný to je, ostatní kola brzdí ale tohle jen zpomaluje s autem, napadá mě jen že se mohl špatně nastavit pístek nebo že by se zavzdušnilo abs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 ABS nebude zavzdušněné. Pístek se také nemůže špatně nastavit. Hoď dolů třmen a sešlápni brzdu, co to bude dělat a jak bude pístek vyjíždět, ale myslím si, že tam bude vzduch. Jen v trubce, chce to prolít kapalinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 To je nějaké divné. V jednom brzdovém okruhu jsou dvě kola, když by to bylo zavzdnušněné, tak by nebrzdilo ani to druhé (pravé přední) kolo. Co ruční brzda? Ta brzdí normálně? Já bych se zaměřil na brzdový (zátěžový) regulátor zadní nápravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Zátěžák určitě nemá a když bude vzduch jen v jedné trubce, tak to kolo bude brzdit výrazně méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda1996 Vloženo 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Tak problém je vyřešen, třmen se sundal, zašrouboval se a zatlačil pístek nasadil znovu třmen a vše ok, asi byl jen špstně nastavený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.