Woody Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Nejspíš xiaomi nepodporuje android auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Mám ten sám telefon a ve Fábii r.v.2016 jsem to rozchodil, třeba si pohrát s nastavením telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 V prvom rade si treba overiť, či máš nainštalovanú najnovšiu verziu Android Auta. Ak áno, potom všetko bude závisieť od toho, ako to "nepovedlo rozběhnout" sa vlastne v skutočnosti prejavuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 V 3. 1. 2019 na 12:21, Woody napsal: Nejspíš xiaomi nepodporuje android auto. Jsem idiot, spletl sjem si to s mirrorlinkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28062005 Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Chlapi, mám v telefonu Xiaomi nainstalovaný Auto Android, v telefonu mi to jede, ale když to přes usb kabel dám do rádia nic se v rádiu po spuštění Auto Android neděje, nevíte v čem by mohla být chyba? A ještě jeden dotaz musím mít aktivovaný v rádiu Swing Smart link od Škody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaprik (CZ) Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 bez Smartlink ti to nepojede...aktivace ve Škoda Auto... cena kolem 6000 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apaches Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Xiaomi má nějaké problémy s podporou mirrorlinku, ačkoliv taky android. Po poměrně dlouhé tahanici s pokusem nastavit mirrorlink (za Android auto se mi nechtělo platit), jsem se kompletně vykašlal na to zrcadlení a radši prohodil rádia za jiné autorádio a neztracím čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Tak jsem vše v telefonu aktualizoval a AA šlape. Zatím jsem nezkoušel v reálném provozu, nicméně reakce systému (přepnutí z obrazovky na jinou, spuštění navigace) se mi zdá pomalá. Tedy pokud porovnávám s CarPlay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Chtěl bych se zeptat na to nastavení o kterém tu mluvíte. Připojím telefon, spustím AA. Waze i GoogleMaps fungují, když mi někdo volá, jde přijmout hovor, když volám já, hovor se nespojí, když mi přijde SMS nebo zpráva WhatsApp, přečte mi ji, když chci odpovědět nejde to. Spotify je kousnuté. Google Music Play funguje. Hlasové ovládání nefunguje (pořád mi říká "nevím, jak vám mám pomoci s požadavkem xxxx"). Navíc, když odpojím telefon od USB, tak se AA nevypne a dokud ho manuálně neukončím v liště spuštěných app, tak jsem v režimu AA - takže jsou vypnuté zvuky. Telefon mám samozřejme v CZ i AA je v CZ, používám příkazy, které by měl Google Asistent v CZ podporovat: https://mobilenet.cz/clanky/naucte-se-ovladat-svuj-android-hlasem-a-hezky-cesky-20596 AA mám nejnovější, telefon Xiaomi Redmi Note 4 Global (Android 7, MIUI 10.2. a USB kabel napájecí+datový - kabelem to nebude). Díky za tipy, už si s tím hraju víc jak měsíc a pořád to nedokážu využívat na plno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Ja nemám s týmto skúsenosť, ale napadá ma či by nepomohlo zmeniť lokalitu v telefóne na Spojené kráľovstvo. Ja mám tiež Xiaomi a nechcel sa mi telefón odomknúť tvárou, pokiaľ som mal lokalitu Slovensko. Za pokus to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 před 4 hodinami, Stringo napsal: Chtěl bych se zeptat na to nastavení o kterém tu mluvíte. Připojím telefon, spustím AA. Waze i GoogleMaps fungují, když mi někdo volá, jde přijmout hovor, když volám já, hovor se nespojí, když mi přijde SMS nebo zpráva WhatsApp, přečte mi ji, když chci odpovědět nejde to. Spotify je kousnuté. Google Music Play funguje. Hlasové ovládání nefunguje (pořád mi říká "nevím, jak vám mám pomoci s požadavkem xxxx"). Navíc, když odpojím telefon od USB, tak se AA nevypne a dokud ho manuálně neukončím v liště spuštěných app, tak jsem v režimu AA - takže jsou vypnuté zvuky. Telefon mám samozřejme v CZ i AA je v CZ, používám příkazy, které by měl Google Asistent v CZ podporovat: https://mobilenet.cz/clanky/naucte-se-ovladat-svuj-android-hlasem-a-hezky-cesky-20596 AA mám nejnovější, telefon Xiaomi Redmi Note 4 Global (Android 7, MIUI 10.2. a USB kabel napájecí+datový - kabelem to nebude). Díky za tipy, už si s tím hraju víc jak měsíc a pořád to nedokážu využívat na plno... pouzivam android auto normalne. kazdy den. je potreba si uvedomit par veci: 1. android auto neni oficialne na uzemi cz poporovan. 2. tvuj system v telefonu ma pravdepodobne jeste stále Google now a ne ne google assistent. Google now je predeslaverze, ktera častečne fungovala. Asistent v aute je nejaky divny port z telefonu. Často se mi stalo že to na telefonu funguje vyborně v aute nejde... Dokonce mi parkrat spojila služba dva jazyky dohromady. 3. pokud chceš google assitent který je uplně někde jinde musíš mit telefon ppřepnutý do angličtiny. Nicméně nejsme si jisty jestli xiaomi google assistent podporuje. Ja mam google pixel telefon .. což je refereční model. 4. PoOkud chceš použivat neják normálně Google assistent nebo google now.. Je potřeba na něj mluvit anglicky.. čeština stále není podporovana. Snad se dočkáme tento rok. 5. Ohledně volání.. ja sem si všiml, že při telefonování to stejně přepina na BT propojeni. Takže bych čeknul jeslti tvuj telefon spravne telefonuje z auta přes BT a potom bych zkusil renstalovat AA nebo jinou verzi. Bohužel Google je ve vývojí AA stale pomalý a často mi nefunguje něco v nové verzi co předtím jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 BT funguje úplně perfektně, jak ale zapojím telefon přes AA, nefunguje to dobře. Google asistent nebo NOW... jak to zjistím?Jinak s tou verzí AA je pravda, že před aktualizací se mi po odpojení telefonu od auta sám AA vypnul, teď běží pořád dál, dokud ho ručně nevypnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Chystám se vyrobit bazmek na bezdratové nabíjení + bezdratové adroid auto, zkoušel už někdo ? at neřeším něco co už by mohlo být. postup: 1. rozchodit bezdratove AA přes nejaky adroid dongle 2. Vytisknout na 3D tiskárně platformu ktera by sedla přesne do toho prostoru pod tim kde se připojuje USB 3. do platformy přihodit bezdratovou nabiječku 4. uživat si jen položení telefonu do určeného prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Na AA to chce i hodně kvalitní kabel, jinak to blbne nebo se ani nespoji. Aspoň takové mám zkušenosti já ve svém rapidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 On chce řešit bezdrátovou komunikaci AA. Musíš mít k tomu telefon s Android 10, který by to měl umožnit a musí to podporovat jednotka rádia, nejsem si jistý, že to už bude na to připravené z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_Reitmajer Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Staci mit jakekoliv radio s androidem a apku headunit reloaded. Mam to tak a funguje mi AA i bezdratove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Bavíme se tu teď o originálním autorádiu, do kterého se není možné jednoduše nabourat. U čínských klonů je to něco jiného, kdy běží rádio na čistém Androidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ml_3 Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 V 12. 11. 2019 na 21:15, Michal_Reitmajer napsal: Staci mit jakekoliv radio s androidem a apku headunit reloaded. Mam to tak a funguje mi AA i bezdratove. Mohu pozadat o upresneni? mluvime o radiu s Androidem - asi jasne a ta apka headunit reloaded je do radia, nebo do telefonu??? diky ml_3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_Reitmajer Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Je to tahle app do radia.https://play.google.com/store/apps/details?id=gb.xxy.hr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombicek Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Zdravím. Mám android 10 v mobilu. Proč se mi v AA nezobrazuje kalendář. Povolený je. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 https://www.svetandroida.cz/android-auto-6-1-oprava-chyby/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Ač mám Rapida 10/2019 ve Style+, tak bohužel nemám aktivovaný Smartlink a dávat za to 5500Kč se mi nechce. Vzhledem k tomu, že se jedná pouze o SW povolení této funkce mi to přijde od Škody jako zlodějina. Na druhou stranu stejně chci Swing používat na hudbu + volání a navigaci si stejně pouštím na mobilu, kde mám Sygic, Waze atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Tak zrovna Sygic a Waze jde přes Android Auto a je to výrazně lepší na větším displeji. Myslím, že i těch 5500Kč za to stojí... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Koupil jsem si skladovku Style+ a nejsem jako stará konzerva těmto věcem moc nakloněn. Nakonec jsem velmi rád za tuto fičůrku. Po prvotních problémech s instalací AA je Waze funkční a s novým telefonem nejsou problémy už ani s aktualizacemi ap. a o telefon se už nestarám. Za mě super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 před 4 hodinami, Deawon napsal: Ač mám Rapida 10/2019 ve Style+, tak bohužel nemám aktivovaný Smartlink a dávat za to 5500Kč se mi nechce. Vzhledem k tomu, že se jedná pouze o SW povolení této funkce mi to přijde od Škody jako zlodějina. Na druhou stranu stejně chci Swing používat na hudbu + volání a navigaci si stejně pouštím na mobilu, kde mám Sygic, Waze atd. Ono to není jen o SW povolení, ale i o úhradě licenčních poplatků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.