Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ešte si počkať na rozdiely medzi SK a CZ verziou. Aby nebol háčik v tom, že tak síce bude znížená cena, ale v danej výbave nebude niečo, čo bude väčšina ľudí chcieť ALE bude to podmienené niečim ďalším. Inak by som to zlacnenie nepochopil, ale nechám sa prekvapiť ?

Ted jsem si procetl vybavu L&K a nevidim tam Infotainment Columbus, ani v tom Paket Rear......tak otazka, jestli bude jeste nejaky radoby "Media Command Paket" nebo bude pouze jako jednotliva polozka...

Od výbavy Style je Amundsen,takže bude i v L&K.

Ano, to je pravda, ale ja mel na mysli "Infotainment Columbus 9,2" s navigací"...jak to bude v tomto pripade...

Pánové, lze někde najít kompletní výpis výbav u jednotlivých stupňů? zatím vidím pouze ceny, avšak nedokážu si porovnat výbavu s před fl. Díky

posli meail

... 

Upraveno od kahuda92

@kahuda92 nedávej sem část z prodejního programu, na to už tady jeden člen dojel.

Columbus půjde objednat zvlášť

Upraveno od Habi001

Ahoj mate nekdo podrobnosti o standardnich vybavach a priplatcich? 

Diky! 

Ve stříbrné bude hezký, je ten zadní stěrač nutný, nebude to kazit?

před 8 hodinami, Aleš_BX napsal:

tak dnes objednáno, výroba 34 KT

nejprve jsme objednal četný interiér i strop, nakonec změnil na hnědý a béžová strop..

no trvalo to objednání dost dlouho a překvapilo mě, jak málo lze do L&K doobjednat, až mám obavu, že mi tam bude něco chybět

WP_20190528_21_52_01_Rich.jpg WP_20190528_21_52_35_Rich.jpg

Pěkný. A slevu poskytli? Jinak konec srpna nic moc.

dík. No, já jen, co mám očekávat.

Rychlost výroby je obecně docela pěkná, je to samozřejmě tím, že je po tomto segmentu vozidel menší poptávka. Teď sice očekávám, že se čekací doba trochu prodlouží, neboť to se po výraznějším faceliftu děje vždy, nicméně i tak se to časem ustálí a zase se budou objevovat takové rychlovky, jako např. pouhých 5 týdnů čekání apod., jak se stalo některým členům zde ve fóru :-)

Upraveno od PetriCZECH

Na to jsem právě narážel, že tu bylo něco 6-ti týdnech. Jinak oproti SUV je to celkem dobrý, ale pořád mám v živé paměti těch svých 6 měsíců. U iV to bude určitě také dlouho, tak se budu muset zase obrnit trpělivostí.

U mna necele 4 tyzdne od objednania....predpokladam,ze sa to teraz trosku natiahne.

Tak CZE konfigurátor s modely MR2020, včetně Superb FL spuštěný, bez technických dat.
Staré CC se zavře do konce tohoto týdne, tam je pořád MR2019.

V základu jen 16” kola. Tím se v pr článku nechlubili.

Tak jsem si udělal konfiguraci a fl by mě vyšel o 9tis. levněji, shit :angry:

tak dnes objednáno, výroba 34 KT

nejprve jsme objednal četný interiér i strop, nakonec změnil na hnědý a béžová strop..

no trvalo to objednání dost dlouho a překvapilo mě, jak málo lze do L&K doobjednat, až mám obavu, že mi tam bude něco chybět
WP_20190528_21_52_01_Rich.thumb.jpg.87d816e818f20116180d837258796514.jpg WP_20190528_21_52_35_Rich.thumb.jpg.66744a32229294c54f75a241795ecb44.jpg

Aleši, tak gratulace k novému vozu. Vidím tedy, že už jsi to nevydržel a objednal 140kW naftu společně s DSG, na které konečně také došlo.

Myslím, že když už jsme se nedočkali u tvých Octavií, tento Superb by si určitě své vlastní téma zasloužil. Ať je na co koukat :-)).

Ahoj, me jeste vic, tak jsem rad ze jsem pockal?

Je tam fakt hodne veci v zakladu elkacka, to je fajn

Tak jsem si prosel nove vybavy a je to dost hruza. Style nove se sedmnactkama, Ambition jeste o palec mensi, cela rada vybav je osekanych. LaK nema v zakladu spoustu veci. Pokud tedy opet neni nasekanych hodne chyb v CC.

A je tam adaptivní nebo prediktivní tempomat, jako má Arteon? Noviny psaly o prediktivním, ale v konfigurátoru jsem jej nenašel. Díky.

před 8 hodinami, bojler napsal:

Tak jsem si prosel nove vybavy a je to dost hruza. Style nove se sedmnactkama, Ambition jeste o palec mensi, cela rada vybav je osekanych. LaK nema v zakladu spoustu veci. Pokud tedy opet neni nasekanych hodne chyb v CC.

Ahoj, co tam treba neni u lk abych vedel? Docela me prekvapilo ze kdyz nedam ovladani sedadla spolujezdce ze zadu tak ma sedadlo pamet. Mozna to tak bylo i driv ale neskutecne me prave sedadlo bez pameti stve?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.