deathskull Vloženo 20. Červen 2019 Vloženo 20. Červen 2019 (editace) takze, to nema ani style, pouze s virtual pedalem... Pocitam, ze pokud by to preci mela, tak by to bylo napsano ve vybave... Priznam se, ze obcas z tech konfiguratoru jsem docela zmatenej... Skoda by mohla trosku zamakat nad vetsima vysvetlivkama... Kort kdyz ani sami prodejci nevedi, co kde je... EDIT: tak podle fotek interieru to opravdu style nema. Pouze s virtualnim pedalem... Editováno: 20. Červen 2019, autor: deathskull Citovat
bojler Vloženo 20. Červen 2019 Vloženo 20. Červen 2019 Po velmi dlouhe dobe byla v ramci faceliftu misto navyseni zasadnim zpusobem vybava osekana. Ale na prvni pohled to vypada, jako kdyby Skoda skoncovala s chudou vybavou Active, kterou si prece nikdo rozumny nikdy nemohl koupit. Ze nema Ambition ani pitomy MF volant, to uz pani novinari nejsou schopni pobrat. 1 Citovat
kahuda92 Vloženo 25. Červen 2019 Vloženo 25. Červen 2019 problém je v tom, že ještě není oficielní ceník, proto jsou informace jen kusé a prodejci mají jenom prodejní program a ceny v systému, nicméně je to o každém prodejci, nastudovat si to a vědět to... na konfigurátor se moc nedá spoléhat... jinak dnes potvrzena výroba mého Superbu III FL, 2.0 TDI 140 kW DSG L&K před celozávodní dovolenou, tedy dodání pravděpodobně v 28. KT .... Tak to je fofr, ja objednan Sportline a vyroba 38-40 KT a objednavka udelana pred tydnem Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
kahuda92 Vloženo 25. Červen 2019 Vloženo 25. Červen 2019 no ale já jsem objednával 28.5.2019, tedy před měsícem... Oki , tak jsem spatne cetl [emoji23][emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
deto Vloženo 27. Červen 2019 Vloženo 27. Červen 2019 PDF cennik je online. Dostupne su len varianty s automatickou prevodovkou: 2,0 TSI (140kW a 200kW 4x4) a 2,0TDI (140kW bez 4x4 a s 4x4) Ako uz zaznelo podla konfiguratora, vybava napr. pre Ambition a Style je osekana, po dokonfigurovani na verziu spred FL o nieco drahsia. 1 Citovat
Xdpesek@gmail.com Vloženo 1. Červenec 2019 Vloženo 1. Červenec 2019 Ahoj, budu si objednávat nový combi, TSI, L&K a zvažuju panoramatickou střechu. Nemáte někdo fotky svojeho supa, případně zkušenosti? Zajímá mě, zda se nějak nesníží strop. Plus taková drobnost - předpokládám, že přijdu o schránku na brýle a zadní lampičky? Díky D. Citovat
bojler Vloženo 1. Červenec 2019 Vloženo 1. Červenec 2019 Zadni lampicky jsou pri panoramaticke strese na boku u madel, co si tak pamatuju. Citovat
BirK Vloženo 2. Červenec 2019 Vloženo 2. Červenec 2019 U Karoqa to tak je, předpokládám, že ani Superb to nebude mít jinak. Ovládání je z místa řidiče.Schránku na brýle tam vzhledem k ovládacím prvkům panoramy nelze mít. 1 Citovat
Michal B. Vloženo 2. Červenec 2019 Vloženo 2. Červenec 2019 presne tak. Mam kodiaqa a lampičky mam u madel nad dverma a schránka na brýle není,neboť tam jsou ovladače panoramy. Citovat
Jan R. Vloženo 3. Červenec 2019 Vloženo 3. Červenec 2019 https://auto-mania.cz/prvni-jizda-skoda-superb-se-po-modernizaci-nezmenila-na-pohled-ale-spise-technicky/ Citovat
Martin18 Vloženo 3. Červenec 2019 Vloženo 3. Červenec 2019 Dobre uvaz, ze panorama zde casto vrze, znovu bych ji nechtel ani zadarmo. Je tu o tom vlakno. 1 1 Citovat
Dixik2 Vloženo 4. Červenec 2019 Vloženo 4. Červenec 2019 https://www.auto.cz/poprve-za-volantem-modernizovane-skody-superb-2-0-tdi-evo-nas-nadchlo-a-co-scout-129972 Citovat
embecka Vloženo 4. Červenec 2019 Vloženo 4. Červenec 2019 (editace) Tak ja myslim, ze zvonku toho moc oproti povodnemu nepokazili, co poviete? Editováno: 4. Červenec 2019, autor: embecka Citovat
embecka Vloženo 4. Červenec 2019 Vloženo 4. Červenec 2019 před 33 minutami, Aleš_BX napsal: musím se pochlubit, dnes moje auto ve svařovně Vskutku obdivuhodne... 1 Citovat
Martin Bednář Vloženo 4. Červenec 2019 Vloženo 4. Červenec 2019 Chválím přemístění upozornění na vozidlo v mrtvém úhlu na rám zrcátka, protože v odrazové zorné ploše se malá ikonka ztrácí... Citovat
bojler Vloženo 4. Červenec 2019 Vloženo 4. Červenec 2019 před 3 hodinami, embecka napsal: Tak ja myslim, ze zvonku toho moc oproti povodnemu nepokazili, co poviete? Ta baba by mohla prednaset nejaja genderova studia, nechutne. Auto jako takove mne prijde hrubejsi a prekombinovane. Sportline jeste ok, dokonce je vyhodna i cenove. Citovat
trek11 Vloženo 4. Červenec 2019 Vloženo 4. Červenec 2019 (editace) 5 hours ago, Aleš_BX said: musím se pochlubit, dnes moje auto ve svařovně, tedy o týden dřív než bylo plánováno Predpokladam ze budes prvy na fore s novy superbom. Chcelo by to vlastne vlakno v sekcii vas superb nech sa dozvieme neskor viac ked uz bude doma ;) Editováno: 4. Červenec 2019, autor: trek11 Citovat
Jan R. Vloženo 5. Červenec 2019 Vloženo 5. Červenec 2019 První jízdní dojmyhttps://m.autorevue.cz/prvni-test-skoda-skoda-superb-scout-facelift-2019-jizdni-dojmy Citovat
Patrik1971 Vloženo 8. Červenec 2019 Vloženo 8. Červenec 2019 Nooo...to asi tvoja novota stravi celozavodku v Kvasinach...Skoda Citovat
Martin Bednář Vloženo 9. Červenec 2019 Vloženo 9. Červenec 2019 Jak mi v první chvíli přišel Scout "zvláštní" (takřka ošklivej), tak nyní musím připustit, že se mi celkem líbí a i ta varianta mi dává smysl... 1 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.