deathskull Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) takze, to nema ani style, pouze s virtual pedalem... Pocitam, ze pokud by to preci mela, tak by to bylo napsano ve vybave... Priznam se, ze obcas z tech konfiguratoru jsem docela zmatenej... Skoda by mohla trosku zamakat nad vetsima vysvetlivkama... Kort kdyz ani sami prodejci nevedi, co kde je... EDIT: tak podle fotek interieru to opravdu style nema. Pouze s virtualnim pedalem... Editováno: 20. Červen 2019, autor: deathskull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Po velmi dlouhe dobe byla v ramci faceliftu misto navyseni zasadnim zpusobem vybava osekana. Ale na prvni pohled to vypada, jako kdyby Skoda skoncovala s chudou vybavou Active, kterou si prece nikdo rozumny nikdy nemohl koupit. Ze nema Ambition ani pitomy MF volant, to uz pani novinari nejsou schopni pobrat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 22. Červen 2019 Sdílet Vloženo 22. Červen 2019 Za 3 týdny u prodejců. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda92 Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 problém je v tom, že ještě není oficielní ceník, proto jsou informace jen kusé a prodejci mají jenom prodejní program a ceny v systému, nicméně je to o každém prodejci, nastudovat si to a vědět to... na konfigurátor se moc nedá spoléhat... jinak dnes potvrzena výroba mého Superbu III FL, 2.0 TDI 140 kW DSG L&K před celozávodní dovolenou, tedy dodání pravděpodobně v 28. KT .... Tak to je fofr, ja objednan Sportline a vyroba 38-40 KT a objednavka udelana pred tydnem Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda92 Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 no ale já jsem objednával 28.5.2019, tedy před měsícem... Oki , tak jsem spatne cetl [emoji23][emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 27. Červen 2019 Sdílet Vloženo 27. Červen 2019 PDF cennik je online. Dostupne su len varianty s automatickou prevodovkou: 2,0 TSI (140kW a 200kW 4x4) a 2,0TDI (140kW bez 4x4 a s 4x4) Ako uz zaznelo podla konfiguratora, vybava napr. pre Ambition a Style je osekana, po dokonfigurovani na verziu spred FL o nieco drahsia. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xdpesek@gmail.com Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 Ahoj, budu si objednávat nový combi, TSI, L&K a zvažuju panoramatickou střechu. Nemáte někdo fotky svojeho supa, případně zkušenosti? Zajímá mě, zda se nějak nesníží strop. Plus taková drobnost - předpokládám, že přijdu o schránku na brýle a zadní lampičky? Díky D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 Zadni lampicky jsou pri panoramaticke strese na boku u madel, co si tak pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 U Karoqa to tak je, předpokládám, že ani Superb to nebude mít jinak. Ovládání je z místa řidiče.Schránku na brýle tam vzhledem k ovládacím prvkům panoramy nelze mít. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 presne tak. Mam kodiaqa a lampičky mam u madel nad dverma a schránka na brýle není,neboť tam jsou ovladače panoramy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 https://auto-mania.cz/prvni-jizda-skoda-superb-se-po-modernizaci-nezmenila-na-pohled-ale-spise-technicky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Dobre uvaz, ze panorama zde casto vrze, znovu bych ji nechtel ani zadarmo. Je tu o tom vlakno. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 https://www.auto.cz/poprve-za-volantem-modernizovane-skody-superb-2-0-tdi-evo-nas-nadchlo-a-co-scout-129972 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 (editace) Tak ja myslim, ze zvonku toho moc oproti povodnemu nepokazili, co poviete? Editováno: 4. Červenec 2019, autor: embecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 před 33 minutami, Aleš_BX napsal: musím se pochlubit, dnes moje auto ve svařovně Vskutku obdivuhodne... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Chválím přemístění upozornění na vozidlo v mrtvém úhlu na rám zrcátka, protože v odrazové zorné ploše se malá ikonka ztrácí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 před 3 hodinami, embecka napsal: Tak ja myslim, ze zvonku toho moc oproti povodnemu nepokazili, co poviete? Ta baba by mohla prednaset nejaja genderova studia, nechutne. Auto jako takove mne prijde hrubejsi a prekombinovane. Sportline jeste ok, dokonce je vyhodna i cenove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 (editace) 5 hours ago, Aleš_BX said: musím se pochlubit, dnes moje auto ve svařovně, tedy o týden dřív než bylo plánováno Predpokladam ze budes prvy na fore s novy superbom. Chcelo by to vlastne vlakno v sekcii vas superb nech sa dozvieme neskor viac ked uz bude doma ;) Editováno: 4. Červenec 2019, autor: trek11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 První jízdní dojmyhttps://m.autorevue.cz/prvni-test-skoda-skoda-superb-scout-facelift-2019-jizdni-dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Nooo...to asi tvoja novota stravi celozavodku v Kvasinach...Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Ta je uz tedka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Jak mi v první chvíli přišel Scout "zvláštní" (takřka ošklivej), tak nyní musím připustit, že se mi celkem líbí a i ta varianta mi dává smysl... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Člověk si zvykne na všechno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.