Říjen 30, 20195 r Ahoj, tak prinasim me srovnani S3 MR2017-8 LK combi a S3 MR2020 FL LK 4x4 combi. Co me nepotesilo na FL: Zmizelo tlacitko telefonu z volantu a bylo nahrazeno zcela nepotrebnym tlacitkem view pro zmenu grafiky... Neustale neco vrze kolem pristrojovky... Svetle prositi na cerne kuzi sice vypada lepe nove, ale po 2 mesicich uz to takove terno neni... (ano pouzivam auto jako dopravni prostredek a v podstate v nem ziju, takze jsem malicko prase :-)) Nastaveni podvozku vcetne rezimu.. vzdy po startu padne no "normal" hold, krom vypnuti start-stop cvaknu jeste 2x na rezim sport.. Zadni couvaci svetla osvetluji prostor pro kameru hrozne blbe, je o dost hur videt nez predtim. Adaptivni tempomat automaticky meni rychlost...nekdy je to fajn ale nekdy hodi na 30ce 110.... Matrix led..snad pujde doladit,ale po xxx najetych hodinach v noci musim konstatovat, ze z tmaveho pruhu mezi dalkovejma a potkavackama me hrozne bolej oci a jsem daleko driv unavenej. Problem je, ze potkavacky nenavazujou na "dalkove led" a vznika tmavsi pruh, ktery neskutecne unavuje oci.. Divna rezonance do kabiny od motoru, ktera leze na nervy - doufam, ze servis vyresi a ze se jedna o zabavu a ne o vlastnost Tak to by stacilo, ted co potesilo. Mrtve uhly, system funguje perfektne, dovoli se zaradit driv za auto ( bez vrneni volantu..) predtim to bylo naladeno pro duchodce. DCC vsechny rezimy mi prijdou lepe odladene jak komfort,sport,normal.. Vzhled - vypada opravdu lepe... Brzdy...jsou o poznani tuzsi, byl to nezvyk, ale davkuji se dobre. Chromova lista na spodku dveri lepe chrani pri otevreni dveri napr vedle zdi... Senzory na klikach i u zadnich dveri.. Nastaveni barvy podsviceni podle jizdniho rezimu... No..nic dalsiho me nenapada...jeste malickost, kterou srovnam s S2 FL DSG6. DSG6 ma daleko rychlejsi rozjezd nez DSG7. Dodnes trnu pri rychlem vjezdu do krizovatky...
Říjen 30, 20195 r O jakém motoru se bavíme? Ohledně toho zvuku motoru do kabiny? Dále ty MATRIX. Měl jsem to půjčené den a toho pruhu jsem si nějak nevšiml. Teď mám MATRIX objednaný tak doufám že to nebude tak zlé :)
Říjen 30, 20195 r Ahoj, verim, ze ty matrix svetla chteji jen doladit. V podstate by asi stacilo zvednout potkavacky nebo snizit dalky o ten kousek, aby doslo k překrývání. FL mám tdi 140kw, kolega ma MR2019 take 140kw tdicko a nic mu tam do kabiny nebzuci. Je to takova vyssi tonina... Ps: udelal jsem par fotek, u statickeho obrazku to ale neni moc znat.. Budu drzet palce, aby byl tvuj kus ok.
Říjen 31, 20195 r Ahoj, ano. Umyta vypada velice dobre - exoticky... zaprasena je zase takova...jak to rict slusne.. Na cerno hnedy magnetic, to nebyl takovy rozdil..
Říjen 31, 20195 r Tak budem asi vela umyvat, uz mam objednany liftback v tej farbe, mal by do 2 tyzdnov byt. Hladal som taku menej frekventovanu farbu a vyslo to na zelenu. rad si pozriem aj dalsie foto ak budes davat.
Říjen 31, 20195 r Ahoj, mel jsem to stejne... nechtel jsem barvu, kterou napocitas 100x po ceste do prace. Jeste se me moc libi hodne tmave cerveno-fialova, ale zvlastni lak. byl na cekacku dalsi 2mesice...a to jsem uz nechtel...
Říjen 31, 20195 r Je to špica[emoji106]Emerald je krásná i na Karoqu a Kodiaqu. Jinak k těm světlům. Ten tmavý pruh mezi potkávačkami a dálkami zmiňoval ve svém videu na YT i jeden motoristický novinář. Doporučoval tam návštěvu servisu a kontrolu seřízení, která by měla tento neduh odstranit.
Listopad 12, 20195 r V 12. 10. 2019 na 0:49, xtrack napsal: Teď jsem koukal na ceník a RDKS už tam mají za 2600kč. Všiml jsem dále Area view spolu s trailler asistentem pro L&K s tažným za 9000kč a sedadel řidiče a spolujezdce s možností nastavení délky sedáku spolu s masážní fci pro šoféra za 6700kč pro L&K Nevím ale jestli už to tam bylo nebo ne? Mohu ale potvrdit že motor (starý) 2.0TDi 140Kw DFHA plní Euro 6d-temp. U nás na Slovensku nie je možné objednať nastavovanie dĺžky sedáku k ventilovaným sedadlám,ktoré sú v L&K sériovo. Čakal som dosť dlho pokiaľ sa mi k tomu niekto vyjadrí, no teraz to už viem...Takže objednávam L&K bez nastavenia dĺžky sedáku
Listopad 20, 20195 r Walbox v konfigurátoru u Superba iV a Citigae iV. Novinky MY 2021: 25KT/20 bude MIB3 včetně Laury 36KT/20 motor 2.0 TDI EVO 147 KW 48KT/20 u motoru 2.0 TSI 200 KW zvýšen výkon na 206 kW Pro některé trhy 2.0 TDI 90 KW
Listopad 20, 20195 r Pěkné, odkud to čerpáš? Nejvíc by mě lákalo těch 147kw ale už je objednáno... Upraveno Listopad 20, 20195 r od honza-marek
Listopad 21, 20195 r Z internich dokumentu predpokladam. Mne taky, ale cekat do 36 tydne pristiho roku by se chtelo malo komu ?
Prosinec 27, 20195 r Super test, u mna vitaz superb, az som bol prekvapeny ze rozdiel v cene pri tej istej konfiguracii je az 300 000. ten volant moze byt fajn nakolko v superbe mi pise ze mam drzat volant aj ked ho drzim ?
Prosinec 27, 20195 r Rozdíl ceny jednoznačný a po FL jsou oba modely minimálně po stránce designu mnohem horší než dříve. No stejně bych sáhl po VW pro kvalitu a design interiéru, podvozek a tlumící materiály.
Leden 1, 20205 r Superb Combi 2.0TDI s úpravou na ruční řízení: https://www.youtube.com/watch?v=hKKnRs0qnHw&t=1136s
Leden 4, 20205 r Superb se nedá pořídit s kapacitním volantem? Zatím vím o VW Golf 8, Octavia 4 a passatu. Jak je na tom Audi?
Leden 4, 20205 r @bojler kapacitní volant je vybavený větším počtem citlivějších senzorů, takže bude cítit ruce na volantu a nebude při asistované jízdě nutit k větším zásahům.
Leden 9, 20205 r Ti co mate facelift, zmenilo sa nieco ohladom zasranych prahov pod dverami? Teraz v zime je to zase katastrofa.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.