JaToNechapu Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 @Rapid1.0 Souhlasím, že existují horší věci, tohle se dá přejít mávnutím ruky. Nicméně to vidím pokaždé, když se poutám a to dělám docela často :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Vzadu kraje taky pás, střed postaru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 před 16 minutami, Rapid1.0 napsal: @JaToNechapu Nevím, přijde mi to zbytečně vyhrocené. Jsou změny, které dokážou naštvat - osvětlení v kufru, tapece v přihrádkách apod. Ale nadávat na tohle řešení pásu? Kolik času na to koukáš? Já bych si toho všiml maximálně při luxování auta, jindy bez šance. @Jan R. to ani nevěděl, že to má. Zbytečný povyk pro nic. Jj beru pás za sponu neregistroval jsem to. Je mi jedno jak to je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Vždyť tohle už má vzadu na pásech i O3, novinka to v tomto případě není žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Superb 3 FL 2021 má čepy na všech čtyřech. Výhoda čepu, že je vpředu spona výše, pravou rukou se lépe nahmátne. Jo Passat B8 má ty ,, poutka". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 18. Červen 2021 Sdílet Vloženo 18. Červen 2021 Mě by třeba poutko v ničem nevadilo. Víc mě mrzí, že s FL u béžového interiéru zrušili béžové pásy. Ty mi tam v před-fl seděly lépe. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2021 Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 On už celkově béžový interiér zas tak béžový není. Postupně se béžové díly odebírají. Na první pohled to tolik nejde vidět, ale srovnání třeba s OI L&K je dost zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Máš pravdu, OI L&K byla béžové plná. Na druhou stranu to, že už nejsou béžové koberce a řadicí páka mi až tak nevadí, tam byla brzy nevyčistitelná špína. Možná ještě některé díly na dveřích jsou v tmavém provedení taky lepší. Ale ty další mizící béžové kousky už mě mrzí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 Nevíte o nějakých dalších změnách pro nový MR? Zatím jsem se tu dočetl jen o ubrání obložení v kastlíku a ubrání čepů na pásech, jsou to jediné změny? nebo má přijít i něco užitečného? jinak nevíte prosím, jestli ten nový dvouramenný volant je kapacitní nebo pořád lane assist vyžaduje pohrkávání s volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 Dvojramenný volant je asi kapacitný, ničím nemusím hrkať, keď to na mňa řve: převezměte řízení! 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Údajně co jsem hledal skrze kapacitní volat, tak by tam měl už být. Jinak ohledně změn, tak tu někdo psal podsvícené písmenka na automatické řadící páce, jinak také by mě zajímali další změny co tam budeme mít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Dvouramenný volant kapacitní je, mám ho už v MR 2021. Reaguje na obojí, dotek i pohyb. Jen není kapacitní po celém obvodu, určitě tedy ne dole u té plaketky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Zajímavé srovnání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 Povedené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Pro zajímavost : během roku 2021 se u nás v ČR celkově prodalo 5205 kusů vozu Superb. Pouhá 3% z tohoto počtu (to je zhruba 156 vozů) si zakoupila soukromá osoba, jinak vše na firmu. 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Super info, bohužel to tu nejspíš brácha promázl, asi se to zvrhávalo. Každopádně zajímavé info. Za chvíli už toto vlákno stejně skončí. Jsem zvědav co v rámci modelové péče před skončením výroby ještě fabrika změní, resp. ubere. Má už někdo nějaké info? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 V rámci MR 2023 - všechny budou mít komplet vnitřní LED - el. dětská pojistka pro LB odebrána - schránka spolujezdce bez chlazení !!! - masážní sedadla pro Style, L&K, Sportline - jiné názvy paketů - tlačítkem na volantu jde přepnout Travel/ACC 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Ceník MY 2023: superb-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 před 1 hodinou, Jan R. napsal: V rámci MR 2023 - všechny budou mít komplet vnitřní LED - el. dětská pojistka pro LB odebrána - schránka spolujezdce bez chlazení !!! - masážní sedadla pro Style, L&K, Sportline - jiné názvy paketů - tlačítkem na volantu jde přepnout Travel/ACC Si si isty? Napr. cennik stale rozpoznava vnutorny LED paket (niekedy standard, niekedy za priplatok) Co by malo tlacitko robit, resp. ako by malo fungovat prepinanie Travel/ACC? Dnes tlacitkom zapnem alebo proste nezapnem Travel. Jedine ak chcen zrusit Travel, tak musim vypnut cez ACC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Ja to chápem tak, že z volantu jedným tlačítkom prepínaš bežný ACC režim, alebo ACC+Travel režím, takže ak práve nechceš Travel, tak stlačíš a ideš iba ACC a opačne. Každopádne odobratie elektrickej detskej poistky u liftbacku a schránka spolujazdca bez chladenia sú určite krokom späť, tak dúfam, že moje auto stihnú dodať ešte vrámci MR 2022. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thesecond Vloženo 11. Květen 2022 Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 Ví prosím někdo, jak je to s modelovým rokem, když objednáno bylo ještě ve starém MR? Konkrétně objednáno letos na začátku dubna. V cenové nabídce doba výroby byla 10-13 měsíců, tedy někdy po novém roce. Bude vozidlo dodáno jako MR 2023, nebo 2022? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Květen 2022 Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 Mal by ti byť podľa MR 2023. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 MR2023 od 25 tyzdna tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 U nás na Sk? Lebo v Cz MR23 už je od 12.5.2022. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 Nový modelový rok v 19. KT? Aký je zdroj tejto informácie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.