Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Za posledné 2 dni,som zistil,že ráno odomknem auto,do auta ani nesadnem,počkám vonku,a auto sa po pol minute samo zamkne.Auto mám 1rok,a doteraz nič takéto nerobilo.Riešil to už niekto?Ďakujem.D

Vloženo

Je to akási ochrana proti nechcenému stlačeniu DO. Ak omylom náhodou odomkneš auto a nevšimneš si to, potom sa samo po asi 30-60 sek zamkne. Funguje to snáď u všetkých DO na všetkých autách. Stačí však otvoriť jedny dvere a táto ochrana sa vypne.

Vloženo (editace)

Nejsem si jistej, jestli to u O1 nereaguje jen na dveře řidiče. To budou líp vědět majitelé, já ji už pět let nemám. Ale tuším, že to tak bylo...

EDIT: A teď vidím, že autor řeší Rapida. Tam je to na jakýkoli dveře, jak píšou nade mnou

Editováno: , autor: Kane13
Vloženo
Za posledné 2 dni,som zistil,že ráno odomknem auto,do auta ani nesadnem,počkám vonku,a auto sa po pol minute samo zamkne.Auto mám 1rok,a doteraz nič takéto nerobilo.Riešil to už niekto?Ďakujem.D

Nefunguje ti mikrospinac v zamku..auto si mysli ze se neotevreli dvere...otevri bud jeste jiny,nebo do 30 sekund strc klic do spinacky a otoc...

Odesláno z mého Elite pomocí Tapatalk

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...