Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Měl bych takový malý problémek. Při zapnutých světlech a otevření dveří se neozve ani hlásek. Už jsem málem nechal svítit a šel pryč. :unsure: Nevěděl by někdo čím to? Mám O1 rv 99. Předem děkuji.

Vloženo

jo jo, a za chvíli ti začne problém se samozamykáním ... dobře znám. Výměna celého zámku okolo 4 tisíc Kč, kdybys chtěl něco kupovat třeba na vrakáči, upozorňuji tě, že i ve stejném typu auta mohou být zámky rozdílné. Nejprve se musí vymontovat a zjistit typ. Prý se to liší i v kabeláži nebo svorkách. Tak bacha na to, a krom toho, nikdy nevíš, co koupíš a jak dlouho to vydrží. Já koupil nový. Zkus se tady obrátit na Cosbyho, údajně to umí dobře, spolehlivě, se zárukou a za dobré peníze opravit.

Vloženo

Taky sem ho měnil za podobný kus a maká to spolehlivě a přišlo mě to na 50 kč +hodka práce na jedněch dveřích ale dělat už bych to nechtěl je to porod vyndat ten zámek u řidiče .

• o 3 roky později...
Vloženo

Taky sem ho měnil za podobný kus a maká to spolehlivě a přišlo mě to na 50 kč +hodka práce na jedněch dveřích ale dělat už bych to nechtěl je to porod vyndat ten zámek u řidiče .

Vloženo

Zdravím páni , zdá sa že aj mne blbnou mikrospínače ale neviem fakt či to je nimi, dá sa nejako zmerať prúd alebo ako zisťím či je to nimi alebo či tam ide štava pri zamknutých poradte ... díík

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...