Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

.

Upraveno od Habi001

Ze by prisel brzo "Trumf"?

Já už chci stříhat metr!!!!:D:D

Jaký máte předběžný termín dodání ??   U mne je to 16 KT výroba a 18KT u prodejce    :(B):D

17-19KT

Pri objednávaní 1.12 2016 pekne sľuby koncom februára pol marca a dnes po telefónickom rozhovore že 20-21 KT čiže pol roka skoro ma vystrelo. Ze treba byt trpezlivy:angry:.

před 5 hodinami, Svata napsal:

Jaký máte předběžný termín dodání ??   U mne je to 16 KT výroba a 18KT u prodejce    :(B):D

ja mam http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/97616596  podobne ako ty objednaval 1.12.2016  a nova info ze 20.21.KT:huh: pri objednani bolo že 8.10 KT,asi ma ...........:wacko:

A lepší to nebude...

Myslím, že takový zájem v MB asi nečekali.

Neni to jenom zajem o Kokodaka, ale o nedostatecnou vyrobu v Kvasinach vubec. Superb ma lhuty spatne uz od zacatku pred dvema rokama. Drivejsi klasika 6-8 tydnu snad jeste nebyla. Yeti dlouhodobe taky zadna slava. Nacpali k tomu do Kvasin jeste Atecu a jsou v haji. Ateca vyprodana na rok. Udajne kapacita 75 tis. aut. Lidi hledaji, kde se da. Jezdi i z Boleslavi. Co budou delat pri a po nabehu Yetiho mne moc neni jasne.

Upraveno od bojler

Já jsem objednával v půlce října Kodiaq 2,0TDI 110kW Style 4x4 DSG a poslední známý termín výroby je 14-16 KT.

Kolik aut tak denně sjede z linky?

odhaduji cca 230 - 250  kusů denně ( 6 dní v týdnu - 50 týdnů = cca 70000 až 75000 kusů za rok )

Tak mi taky vyšly orientační počty otázkou je jestli to je pravda...

To cislo se vztahovalo k Atece.

Kapacita by se mela udajne jeste zvednout, Yeti se udajne jeste vyrabi v kvasinach, ac je psano doprava + 2 tydny, tak nevim jak to ve skutecnosti je a jestli je problem jen v transportu. Nicmene jsem tedka cetl zase vyjadreni Skodovky, ze Yeti bude co nevidet ukoncovat vyrobu. Tim padem vznikne trochu moznosti, ale bude zase najizdet dvojka ;)

Neni divu ze se nestiha kdyz v jedny hale jezdi na montazi: Superb + derivaty, Ateca, Yeti + derivaty, a Kodiaq, do toho se micha jeste Yeti II. a tam se chvilkama muze pozastavovat vyroba, z duvodu odladeni jednotlivych procesu ;)

Dnes jsem mluvil s prodejcem a potvrdil mi vyse uvedene lhuty.

Ja budu objednavat asi az 4.3., takze si s manzelkou na Vanoce jenom navzajem predame klicky:) Taky zminoval, ze uz se jim pomalu tenci kvoty. No bude to jeste zajimave.

Nebude, bude se prostě čekat a podle mne ten boom troche opadne, přece jenom si půlka republiky nekoupí Kodiaq.

před 18 hodinami, Lukason napsal:

Kapacita by se mela udajne jeste zvednout, Yeti se udajne jeste vyrabi v kvasinach, ac je psano doprava + 2 tydny, tak nevim jak to ve skutecnosti je a jestli je problem jen v transportu. Nicmene jsem tedka cetl zase vyjadreni Skodovky, ze Yeti bude co nevidet ukoncovat vyrobu. Tim padem vznikne trochu moznosti, ale bude zase najizdet dvojka ;)

Neni divu ze se nestiha kdyz v jedny hale jezdi na montazi: Superb + derivaty, Ateca, Yeti + derivaty, a Kodiaq, do toho se micha jeste Yeti II. a tam se chvilkama muze pozastavovat vyroba, z duvodu odladeni jednotlivych procesu ;)

na to že děláš u zdroje tak víš houby(asi jak ti jezdí pomalu tvoje monte carlo, tak nestíháš)) :D yeti končí  26KT. objednávky končí na přelomu 9 či 10 týdne.

Upraveno od kokta7

před 15 minutami, kokta7 napsal:

na to že děláš u zdroje tak víš houby :D yeti končí  26KT. objednávky končí na přelomu 9 či 10 týdne.

Ja to necetl cele a jen v letu, protoze jsem hledal jinou informaci, tu jsem tam nenasel a potom jsem se k tomu uz nedostal, proto jsem ani nespecifikoval co kde a konkretne ;) .... tak zas nekoktej :kol-47:

• Autor

Hodně prodejců už má vyprodáno

To mne nepřekvapuje.

Jaké jsou zhruba kvóty na větší, či menší dealerství nám asi nenapíšeš....

Habi neviš jaký typ webasta je u benzínového motoru použitý?

před 4 minutami, Habi001 napsal:

Hodně prodejců už má vyprodáno

neviš jaký typ webasta je u benzínového motoru použitý?

• Autor
před 41 minutami, stanmar napsal:

To mne nepřekvapuje.

Jaké jsou zhruba kvóty na větší, či menší dealerství nám asi nenapíšeš....

to je opravdu hodně individuální

To jakoze prodejce nemuze prodat vice, nez mu automobilka dovoli? :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.