Martin_TDi Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Co jsi dával za značku kotoučů a desek ? Mám najeto 16 tis.Km kotouče vypadají na pohled dobře, ale při brzdění slyším zvýšený hluk od zadních brzd. Uvažuji že je nechám lehce líznout na soustruhu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Dal som original a budem dufat, ze vydrzia viac. Pripadne zacnem jazdit ako hovado nech nestihnu zreznut :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Ten soustruh nedoporucuji bez vymeny desticek. Stare nez si sednou, cast kotouce nestiraji a ta orezne a trva-li to dele, uz rez nejde dolu. Kotouc se ohriva nestejnomerne a nekdy se proto zvlni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 před 13 hodinami, deto napsal: Dal som original a budem dufat, ze vydrzia viac. Pripadne zacnem jazdit ako hovado nech nestihnu zreznut :) Nevydrží. Skodovka tam dava levne kotouče a desky z TRW....... rezne to, nerovnomerne se to "sjizdi", brzdi to jen na stred.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Ty TRW kotouče a desky dávají na všechny modely, nebo jen na SIII? Na FIII by se měly dávat nějaké MANDO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Já měl ATE.Měnil jsem je minulý týden také k vůli hluku a dával jsem Textar.Dáváme těm,co chtějí něco dobrého Textary,protože za poslední dva roky co je dáváme nikdy žádný problém.Poslední dobou mám už averzi třebas na Brembo.Ono co by člověk chtěl po Brembu když se řadí mezi nejlevnější. Jinak u dodavatelů mám u Textarů poznámku-orig.díl :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 S Textary mám velmi dobrou zkušenost na mé staré O1. Tyto brzdy jsou hodně dobré a mají velmi dobrou výdrž. Takže až ten zadek bude neúnosný tak dám Textary taky.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 před 5 hodinami, ZbyšekSU napsal: Ty TRW kotouče a desky dávají na všechny modely, nebo jen na SIII? Na FIII by se měly dávat nějaké MANDO. Sundavali jsme to ve firmě ze všech O3 a jednoho S3 a pokaždé to bylo TRW.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Tiez som mal vzadu kotuc a platne TRW,ale predok platnicky mam ATE,tak to bolo z fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZAV1 Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Já jsem konečně dotlačil servis k výměně zadních kotoučů a destiček, stihnul jsem to před zimním provozem, pak by řekli, že to je způsobeno přirozenou korozí. 2x jsem reklamoval, potřetí jsem byl nekompromisní a výměna (na 14tis.km). Teď konečně mám dobrý posit z auta i při brždění. Nenechte se odradit!! Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Dneska jsem se objednal do servisu na zaruční opravu zadních brzd po 18- ti tis.Km, technik hned věděl o co jde, tak jsem zvědavý jak dopadnu. Kéž by mi je taky na záruku vyměnili.....Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 A co mas za zavadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Hučí mi zadní brzdy při brždění.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Takze pridávam aj ja páni problém zo zadnými kotúčmi. Foto po 16000 km po prvej zime ( keď som menil gumy nebolo nič ) Auto ešte nemá rok. Už to riešim z importom nakoľko servis povedal že to neuznajú ako reklamáciu respektivne garanciu. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Mi vyměnili jen rozpadnuté destičky a kotouče nechali původní. Hluk je pryč, ale čisté ty kotouče nejsou.....Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Já myslel, že je mám na autě rezavé, ale tohle je síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Mě by zajímala brzdná účinnost zadní nápravy s tak pěknými brzdami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 (editace) Brzdí to v pohode zatiaľ nehučí. Jedine čo pociťujem že keď rano naštartujetem tak prvých nejakých 50 - 100 metrov alebo prvé brzdenie je počuť a cítiť že platničky ako keby boli trosku prichytenie na kotúčoch možno je to v tlaku v brzdovej sústave potom v pohode . (Kotúče na 2oktavke som mal v takomto stave po 100litroch) Na dotyk cítit ryhy na kotúčoch. Fotené bolo ľavé zadné koleso. Pravé zadné koleso nie je až take aj keď tiež sú ryhy vid. foto. 16 000 je fakt malo. Predné v poho. Známy servisak mi povedal že tam dávajú z výroby shit alebo tvrdé platne a mäkké kotúče Editováno: 17. Únor 2019, autor: wagrant Dodatok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Jak to poznáš, že to brzdí v pohodě?? Účinek ukáže jedině testovací zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 To áno ....zatiaľ to poznáš len v prevádzke keďže mam ťažšiu nohu tak sem tam klesnem nahla zo 150 na 80 a pod a zatiaľ to drží. Uvidíme ako sa vyjadri Import. Dám vedieť aj keď si myslím že nič nedostanem za skúšku nič nedám. Neviem či by potom pomohlo napísať do bolky čo za humus dávajú do “vlajkovej lode” Mam servis Basic zdarma ale brzdy v tom nie sú :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Nechal bych otestovat účinnost brzd. Nízká účinnost je vada výrobku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Co vlastne udela ty ryhy na tom disku? Jinak ty orezle naboje kol, to je take sila. Na jinem voze, nez na S3 jsem to takto nikdy orezle nemel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Oblozenie sa pri vlhkom pocasi a stani/hlavne tom dlhsom/ nalepuje na brzdovy kotuc a to sposobuje jeho postupnu degradaciu.Rano som to zazil uz aj u mojho,noveho auta.Ten zvuk pri brzdeni po tom je fakt hrozny,kym sa to zosucha.Kazdopadne aj tu spominane asi nie idealne naladenie brzdneho ucinku,kedy brzdi hlane predok,prilis,resp ten zadok k tomu nieje idealne naladeny. Bohuzial touto chybou trpi celokoncernovo viac typov aut.Mozno aj vyrobca brzdovych systemov pre koncern,firma Lucas,tiez nema nieco uplne vporiadku,co sa materialu pri vyrobe tyka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 před 8 hodinami, wagrant napsal: To áno ....zatiaľ to poznáš len v prevádzke keďže mam ťažšiu nohu tak sem tam klesnem nahla zo 150 na 80 a pod a zatiaľ to drží. Uvidíme ako sa vyjadri Import. Dám vedieť aj keď si myslím že nič nedostanem za skúšku nič nedám. Neviem či by potom pomohlo napísať do bolky čo za humus dávajú do “vlajkovej lode” Mam servis Basic zdarma ale brzdy v tom nie sú :) Teba hlavne pri tej reklamacii pochvalia za tie cervene brzdy?,aj ked samozrejme viem,ze to na to nema absolutne vplyv,ale samozrejme sa toho urco chytia a hodia to na to.Ved vyskusaj,uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Áno máš pravdu to bolo to prvé čo mi bolo povedané z to neprejde lebo som si natrel strmene. Že na to majú nejaké TPI ale ako som povedal. Vyskúšam a keď nie zošlaham ich koľko sa bude dať a potom tam dám textar. Ide o to že 16000 je úbohé číslo. Všetko sa už robí na kvantitu. A k príspevku vyššie že tie ryhy robia tie platničky ktoré sa moc rozohreju spomínané vyššie od kolegu čo tu dával článok v pdf formáte prečo sa tak deje. Myslím že škodovka chybu neprizná lebo by to bolo na jasnú zvolávačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.