Přejít na obsah

Výměna Blues za Swing

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi,

mám O2 FL 2012

chci vyměnit rádio Blues za Rádio SWING

mám však přípravu pouze na jednu anténu,

ale na Swingu je duální anténa

jak to zapojit?

dělá se nějaký adaptér 2 v 1 ?

v příloze je fotka rádia SWING

post-4476-0-90999700-1359550311_thumb.jp

Editováno: , autor: liborch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta redukce ti v ničem nepomůže, to rovnou můžeš tu anténu zapojit jen na jeden vstup. Jak je na "redukci" vidět, je to spíše držák, který má jednu anténu slepou.

Řešení pro tebe může být buď originální řešení (tedy druhá anténa ve skle - asi nejdražší možnost), nebo neoriginální a pak je možnost frekvenční výhybky (http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=148&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Ant%C3%A9ny%20a%20kabely), která ti z jedné antény udělá dvě a nebo instalace druhé antény a její schování, můžeš to udělat třeba jako jsem to udělal já - a nebo vymyslet něco podobného. :)

Co se týče té frekvenční výhybky, tak ferda25 ji prý dokáže i vyrobit za menší peníze.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak jsem napojil SWING na jednu antenu a příjem není čistý

stanic to najde hromadu a signál není 100procentní

jakto že to ostatním hraje dobře na jednu anténu a mě ne?

není náhodou někde v menu rádia nějaká funkce jak aktivovat pouze jednu anténu?

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 roky později...

Zdravím a chtěl jsem se zeptat, zda tyto rádia půjdou vyměnit? Mám O2 FL2011 s tím že tam je BLUES a chci dát Swing, ale ze Superba 2, to lesklé..v jiné diskuzi se to nedořešilo...dál by mě zajímalo jak je to s těmi konektory swing má 2 tunery má O2 správný konektor když je tam blues? Nebo stačí zapojit jen jeden? Díky za odpoved...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...