liborch Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) Ahoj lidi, mám O2 FL 2012 chci vyměnit rádio Blues za Rádio SWING mám však přípravu pouze na jednu anténu, ale na Swingu je duální anténa jak to zapojit? dělá se nějaký adaptér 2 v 1 ? v příloze je fotka rádia SWING Editováno: 30. leden 2013, autor: liborch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) Zajed do skodovky a kup si redukci na antenu. Na cislo dilu si nezpomenu, oni to najdou. Stoji par kacek Editováno: 30. leden 2013, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 myslíš tohle? http://www.skoda-auto.cz/CZE/service/accessories/Pages/Accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000181&ref=%3fc%3d0000000181 a co signál bude OK? pořád to půjde jenom na jednu anténu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 jo proč by nebyl ok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Ta redukce ti v ničem nepomůže, to rovnou můžeš tu anténu zapojit jen na jeden vstup. Jak je na "redukci" vidět, je to spíše držák, který má jednu anténu slepou. Řešení pro tebe může být buď originální řešení (tedy druhá anténa ve skle - asi nejdražší možnost), nebo neoriginální a pak je možnost frekvenční výhybky (http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=148&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Ant%C3%A9ny%20a%20kabely), která ti z jedné antény udělá dvě a nebo instalace druhé antény a její schování, můžeš to udělat třeba jako jsem to udělal já - a nebo vymyslet něco podobného. Co se týče té frekvenční výhybky, tak ferda25 ji prý dokáže i vyrobit za menší peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Tak jsem napojil SWING na jednu antenu a příjem není čistý stanic to najde hromadu a signál není 100procentní jakto že to ostatním hraje dobře na jednu anténu a mě ne? není náhodou někde v menu rádia nějaká funkce jak aktivovat pouze jednu anténu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 V klidu si kup ze škodovky antenní adapter za 166,-Kč Myslím, že ti to dost pomůže. Mám ho na Amundsenu a nemám vůbec žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 No, dvě jsou vždy lepší než jedna. Buď využij můj postup, nebo zkus třeba frekvenční výhybku. Mně se taky zdálo, že Audience na jednu anténu hraje dobře. Pak jsem dal druhou a zjistil jsem, že ta místa bez signálu jsou najednou pokrytá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 po zapojení swingu mi diagnostika zobrazuje chybu Antena2 zkrat na kostru (nebo tak něco) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 No... není to tím, že tam ta anténa není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 právě tím to bude někdo tady psal, že swing má další funkce které nejsou popsané v návodu jako zobrazení rychlosti, či další tajné menu v rádiu víš o tom něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 http://www.melodiecb.cz/produkty/autoradia-navigace-40/anteny-97/antenni-adaptery-99/2027-antenni-adapter-double-fakra-samice1x-fakra-samec?PHPSESSID=6A9zk6WnB1zGAH-AJsFdYpx,R6b jaký v tomhle tozdíl oproti zbytečné origo redukci za 166Kč ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 To menu není nijak tajné a moc ti toho neřekne. Postup na aktivaci si nepamatuji, ale praktického tam nic nezjistíš. Zobrazit rychlost umí v režimu autoškola. http://forum.skodahome.cz/topic/97311-swing-rychlost-auta/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 redukce do 200,- je jen záslepka konektoru - není ani fyzicky propojena s vedením vyhýbka do 2000,- je lepší, ale oproti dvoum anténám je stále horší jde dodělat druhá anténa do 2000,- srovnatelná s orig. řešením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Přesně tak, přesně to jsem tu už psal v příspěvku číslo 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 rad bych se dozvedel odpoved na otazku ktorou polozil liborch z 1.brezna 2013, nevite nekdo? Mam redukci ze skodovky za 166kc a je k hounu. Ma cenu vyzkouset redukci z postu libora, nebo je nutny kupovat vecicku ze skodateile za 2t kc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan-M Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Zdravím a chtěl jsem se zeptat, zda tyto rádia půjdou vyměnit? Mám O2 FL2011 s tím že tam je BLUES a chci dát Swing, ale ze Superba 2, to lesklé..v jiné diskuzi se to nedořešilo...dál by mě zajímalo jak je to s těmi konektory swing má 2 tunery má O2 správný konektor když je tam blues? Nebo stačí zapojit jen jeden? Díky za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Swing ze superbu nepasuje, bud z octavie fl, fabie fl, nebo yetiny. Zapojit lze i jen jednu antenu pro nektere oblasti to staci, popripade je mozne dodelat druhou nebo pouzit aktivni slucovac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan-M Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Díky za info, já už si myslel že jen vyměním rámeček a třeba by to pomohlo...díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.