Alda K. Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 (editace) Ahoj, vysvětlíte mi někdo jak funguje originál alarm v Octavii (1.9TDI SLX, r.v. 99)? Osobně bych čekal, že když dálkačem zamknu auto a pak ho "otevřu" šroubovákem, tak to začne hulákat - a to se neděje (bohužel vím až po nepříjemné zkušenosti). Alarm tam určitě je, protože jsem měl vadný mikrospínač a když spínač rozepnul, tak alarm houkal. Když ale příjde signál z otevření dveří (byť šroubovákem), tak se nic neděje a zloděj v klidu likviduje vnitřek auta . Je chyba v mém alarmu a nebo se tak orig. alarm chová standardně a budu si muset stejně pořídit nějaký další. Díky. OMLOUVÁM SE, PATŘÍ TO DO SEKCE OCTAVIA (ale neumím to smazat ) Editováno: 2. Říjen 2006, autor: Alda K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Asi nesepnul dveřák,jinak by to řvalo nebo to řvalo a Ty jsi spal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alda K. Vloženo 2. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Dveřák je v pořádku (vlastní oprava ) - vnitřní osvětlení se rozsvítí. A nespal jsem, protože jsem to pak zkoušel taky - mám tam záslepku a ta byla vypáčená, tak jen stačilo lehce pootočit šroubovákem a alarm nehulákal. PS: Než jsem opravil ten dveřák, tak to občas houkalo samo od sebe (asi když projelo okolo auto a zachvěl se ten spínač) a zvládlo mě to probudit i ve tři ráno (a asi i zbytek sídliště :-( ). Takže takhle to není správně a chyba bude v alarmu? Mohlo by to být třeba něj VAGem deaktivováno? Nic jiného mě totiž nenapadá - dveřák je v pořádku a alarm je "jinak funkční". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Bohužel mám dojem, že u Octavií před faceliftem se originální alarm deaktivoval již prostým odmknutím klíčem, tedy i šroubovákem. Po faceliftu to nebylo o tolik lepší, protože začal řvát až po 30 sekundách (při odemknutí zámkem u kufru a otevření nějakých dveří začal hned). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.