TorpedoPluto Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 (editace) Caute vidim ze vacsina z vas si dava ciernu alcantru a trochu sa bojim tej svetlej. Mate nejake skusenosti so svetlym interierom? Chcem ciernu metalizu a dat do toho aj cierny interier by bolo asi moc. Editováno: 12. Březen 2017, autor: TorpedoPluto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 "rada interier" - název tématu je nedostatečný, odporuje pravidlům fora. Upraveno. A jiná další výbava se zde určitě nebude probírat - dodržuj pravidla fora! Příště ti to zamknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Jednoznačně budeš častěji čistit něž tmavý Jestli máš děti, tak světlý interiér nedoporučují, rozhodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Světlý interiér je hovadina. Z praxe mohu posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Bledá koža je v pohode. Látka už nie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Svetly nemohu doporucit, bohužel ho barvi i rifle, spatna zkušenost, auto které ma najeto 3t km jiz zdaleka nevypada v interieru jako nove, nejezdi v tom zadne "lopaty". Udrzovatelne jen za stálého cisteni. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Bednář Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Objednal jsem světlý, ale pak jsem si sednul v salonu do předváděčky (měli ji asi 14 dní), která má světlý interiér a když jsem viděl tu vnější hranu sedačky u řidiče, hrůza. Hned jsem přeobjednal černou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Já na předváděčkách byl taky a nic špatného na světlém interiéru jsem neviděl. Kožené čalounění bylo v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Thurzo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Mam predvadzacku so svetlou alcantarou, momentalne asi 2800 km a nepozorujem ziadny rozdiel. A mam aj 2 deti a tiez zatial v poho :-). No som pripraveny na castejsie cistenie, no za ten rozdiel mi to stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Mám světlý interiér už v 2.autě . První byl látkový , který jsem 3x do roka čistil mokrou cestou - hlavně sedačky řidiče. Nyní mám celokůži a je to super! Světlá alcantara bude taky náročnější na údržbu.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.