omicron Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 V 27. 11. 2019 na 18:08, LukášCBR napsal: Kvituju tlačítko “výhřev volantu” přímo na volantu. Perfektní a rychlé, žadné klikaní v infotainmentu. V 27. 11. 2019 na 18:16, bojler napsal: Zrovna jsem si říkal, že bych ocenil automatické spínání podle teploty a absenci tlačítka. V 27. 11. 2019 na 19:12, _Denis_ napsal: No mi třeba není vždy výhřev volantu příjemný, někdy chci mít volant studený. Takže tlačítko vnímám jako vhodné řešení. Výhřev mého volantu (O3FL) se zapíná a vypíná zcela automaticky dle teploty, nikam klikat nemusím. V nastavení vyhřívání volantu konfigurováno "Automatická aktivace/deaktivace" Nikdy jsem se o zapnutí výhřevu volantu nemusel nijak zajímat, tlačítko netřeba. A teplota v režimu "nízká" je velmi příjemná, nijak nevadí. A nebo také s výhřevem sedaček. Již se nevzpomínám, zda-li to byla standard výbava, nebo pomohl Ferda :-) Ale chtěl jsem jen sdělit, že to jde i na O3FL 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Standard to není, mám taky dokódováno své pomocí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Ano mám stejné informace a pocit, jako stanmar. Taky si to nemyslím. Já jsem hlavně zvědav, jestli ta 2.0TSI bude 4x4. To tu nezaznělo a nikdo neví. A teda nechci začínat OT, ale proč o něj Kodiaq příjde? A co ho nahradí? Zase ho předělávat na nové emise a kazí průměr CO automobilky, hybrid bude mím emise pod 100g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Tak ale tím pádem nekončí jen v Kodiaqu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Jsou zprávy, že tak jak končí mimo malých aut 1.6TDI napříč koncernem a je nahrazený podladěnou 2.0TDI, tak končí zcela i Bi-TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 K otázce motorizací pro verzi RS vyše i článek: http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-octavia-rs-ma-dorazit-jen-jak-diesel-s-nicim-dalsim-se-pristi-rok-nepocita/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 (editace) Ze školení prodejců - FCB od Porsche Smíchov Taky hezká kombinace laku a kol Editováno: 8. Prosinec 2019, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 Nejedná se náhodou o modrou Titan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 Volant vypadá, jako by někdo v grafickém programu zapomněl zahladit stopy po třetím ramenu... On 12/4/2019 at 7:31 PM, omicron said: Již se nevzpomínám, zda-li to byla standard výbava, nebo pomohl Ferda :-) Ale chtěl jsem jen sdělit, že to jde i na O3FL U mne ve standardu, zapínal jsem téměř ihned po koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 Někam to VRS musej nacpat. Nikdo nezapoměl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 7. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 Uz je k dispozicii manual https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/sk/Octavia_NX/11-2019/Manual/Octavia/A8_Octavia_OwnersManual.pdf?_ga=2.215144599.1811700251.1575760295-421b9f64-2825-4e07-a19a-615866e7bf98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 (editace) Ovládání manuální klimatizace: EDIT: A analogové budíky: Editováno: 8. Prosinec 2019, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 No tak než se hrabat v manuální klimačce v takovém infotainmentu, to už se radši půjdu někam oběsit - děs.. [emoji33] 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 Manualni klimatizace je natolik hruzna sama o sobe, ze uz to horsi byt ani nemuze. Je to jako vybirat si mezi smrti udusenim nebo utopenim. Spis me udivuje, ze se jim stale vyplaci vyrabet manual, ktery ma z technickeho hlediska minimum rozdilu a rozdil je snad jenom v absenci senzoru teplot a par dalsich drobnosti. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 8. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 Taky si myslím, že když už vymysleli takovou pitomost, měli se na manuální klimu vykašlat. Když se podívám do ceníku 308, tak ji nemá. Nakonec snad bude mít ergonomičtější interiér než VW, to je paradox. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Dnes jsem v Českých Budějovicích zašel na náměstí na punč. V tom šeru stála taková Audina, ale na kufru bylo napsáno ŠKODA ?... No byl nějaký ten punč a už trochu tma, ale obešel jsem ji a musím uznat, že je to na živo velmi velmi povedené. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Dle otvoru nad levým předním kolem by se mělo jednat o iV plug-in hybrid, ne?Bude se zřejmě jednat o ojedinelý kus, či auto přímo z fabriky ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 A kde jinde než ve fabrice ho jako měli vyrobit? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 @Boleslavák Promiň, ale nebudu na tebe vůbec reagovat. Věřím, že si pochopil, jak to bylo myšleno a pokud to byl pokus o “fór”, v pořádku. Každý máme mez humoru nastavenou jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Z toho co je vidět je na pohled moc pěkná. [emoji1303]Jen mě tam pořád ruší ta divná spodní linka zadního nárazníku naboku.. [emoji52] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Auto bylo bez maskování (stříbrná barva), motal se kolem něj týpek s noťasem. Když si mě všíml, zavřel se v autě (v tom foto zepředu kde není vidět skoro nic svítí jeho čelo na místě spolujezdce). Koukl jsem jen zezadu a zepředu a krátce skrz okno na místo řidiče (interér na Škodu je tedy dost nezvyklý). Přitom dvě rychlé (a dost nepovedené) foto a šel jsem raději pryč, protože ten kluk neměl zájem, spíš naopak, tak jsem s tím mobilem radši moc neblbnul - stejně je už web plný ofiko fotek... Také tipuji, že se při cestě z Německa zastavili ve Zvonu (hotel na náměstí) na večeři, jinak by auto dali do hotelové garáže zezadu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 (editace) Jak se zde diskutoval ten "asistent odbočení vlevo", tak ten bude reagovat na auta protijedoucí při odbočení vlevo: Editováno: 20. Prosinec 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Kam ten svět spěje? Brzy zrušej řidičáky, protože na vše bude asist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 (editace) Skladovky už nabíhají, jestli je už mají fyzicky ? V Praze už je k vidění modré combi Style DSGhttps://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?step=filters&ModelFamily=NX_2020 Editováno: 20. Prosinec 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 OT: Perlička jednoho kolegy ředitele, kterého znám:Nemůže se dočkat, až se zavede technologie autonomní jízdy i do běžných automobilů tak, aby každý z jeho zaměstnanců neztrácel čas neproduktivním řízením, čas mohou věnovat práci.Když jsem se s ním bavil a říkal, že řada z nás ráda řídí, ohradil se, že to jsou kecy a že jednou budeme známi jako generace, která ztrácela roky života zbytečným a neproduktivním řízením.Bohužel právě pro podobné lidi podobné ptákoviny vznikají na úkor nás ostatních.. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.