boban1108 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 No faktem je, že Škoda už není lidová levná značka. To tu přebrali jiní. Není ani značkou luxusní. Taková typicky střední třída (nikoliv kategorií vozu, ale cenově, ale i kvalitou a výbavou). Takže rozhodující je poměr výkon/cena. Tedy jestli ta cena za Škodu stojí za tu kvalitu a výbavu, či jestli cena nejlevnějších aut není na výbavě až moc ořezaná. A naopak, jestli cena Audi, či BMW je úměrná tomu komfortu. To je samozřejmě těžce individuální posouzení na každém z nás. Ale za mě v poměru cena/výkon Škoda vede. Jinak bych ani nebyl majitelem a diskutérem tohoto fóra. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 (editace) A jak jste se na tu 15% slevu dostal? Dealer může zákazníkovi z ulice nabídnout max 5-7% na úkor své marže. Na slevě 15% se už podílí výrobce a omezuje ho jen vybraným skupinám zákazníků (typicky zaměstnanecký benefit u některých firem). To je taky jeden z důvodů, proč už škoda mezi FO nikoho nezajímá. Nikdo neche být za blbce, když je evidentní za kolik ty auta prodávají jiným zákazníkům. Editováno: 20. leden 2022, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 to obesles emailem prodejce s poptavkou , a vyberes si, kterej ti da nejvetsi slevu. kdyz jsem naposled kupoval auto jako koncovy zakaznik (posledni auto uz mam na ol), tak slevy nejlepsich byly kolem 10-12%. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Já dostal normálně - 10% a obchodník neprodělal. Min. 15% bude rozdíl mezi nákupní cenou a ceníkovkou pro dealera. 5% dávají teď, ale jen proto, že je šance vydělal když auta nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Před hodinou, Tragedie_v_JZD napsal: zas bych to tak nedramatizoval ... na to, abych se dostal na 1,25 .. tak tam musím dát 180 TSI a v konfigurátoru naklikat blbosti jako tažný a nezávislý topení. pokud se člověk jen malinko uskromní a dá si tam 147 naftu, a nenakliká tam zbytečnosti jako alarm a nezávislý topení ... tak je na 1,1 mega.. což není málo .. ale zase ani moc. Asi by s tebou mnozí (zejména ti co NT mají) nesouhlasili, považuji v autě mnoho věcí za blbosti, ale nezávislé topení mezi ně rozhodně nepatří. Je příznačné, že takové hloupé hejty plodí ti, kteří to v autě nikdy neměli, ostatně jako s čímkoliv jiným příplatkovým příslušenstvím😳 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Před hodinou, Tragedie_v_JZD napsal: to obesles emailem prodejce s poptavkou , a vyberes si, kterej ti da nejvetsi slevu. kdyz jsem naposled kupoval auto jako koncovy zakaznik (posledni auto uz mam na ol), tak slevy nejlepsich byly kolem 10-12%. Předpokládám, že v nynější situaci, v které se aktuálně trh nachází, nemají důvod poskytovat slevu, ne? Ale třeba se mýlím. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 @LukášCBR Nemýlíš se. Takhle velké slevy skončili loni v létě, viz aktuální situace s novými auty. Lidi jdou a koupí i bez (velké) slevy. Já objednával v červnu, tak jsem to ještě stihnul. Dnes už bych takovou slevu nedostal ani náhodou. @j57 Já měl takovou slevu díky velkoodběru, jelikož Škodovka považuje za velkoodběr už od 2 aut. Objednával jsem RSo a mamka objednávala Kamiqa. Tak jsme se díky tomu dostali na tyhle slevy (Kamiq byl teda méně, "jen" 12,5%.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 :-(( TAK to je krutě nemilý pohled a stažený žaludek smutkem nad tou O4 :-(( https://tydenikpolicie.cz/ridic-kamionu-se-v-nove-pace-pravdepodobne-nevenoval-rizeni-smetl-vse-co-mu-stalo-v-ceste/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_req_id=nMf59pZTDsG-202201201217&dop_id=14929055 Liftback Octavia Style PLUS, Webasto, 2,0 TDI 110 kW DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 A ta O4 je kde? Včera toho byl plný net, sundal základní Scalu a Sandero 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 LukášCBR: Máš pravdu - já na podzim začal shánět náhradu za naši dosloužilou F2 a jakékoliv vyjednávání slevy napříč různými autosalony (i různé značky) bylo bez úspěchu či s úspěchem naprosto minimálním. Situace je taková, že aut je málo, tak mám vzít co je (nejlépe skladem) a nebo jít jinam. Nechci já, koupi někdo jiný... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 jo, SRY, máš pravdu, šlo o Scalu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Má sleva byla cca 200t Kč. Auto 10tkm a 6 měsíců. Důkladně projeta historie, stav atd. A dále vše, co si dokážete i nedokážete představit :). Jezdila s tím manželka chlapíka jedné větší půjčovny aut v Praze. Absolutně nový stav, když jsem přebíral. Ohledně uskromneni vs nakupovat “hlouposti”. Mám snad vše krom panoramy, tu jsem ale ani nechtěl kvůli torzní tuhosti, váze, zvýšení těžiště atd. možnosti zatýkání (už jsem viděl) atd. Ale například přídavné topení, pokud někdo mysli, ze se jedna o zbytečnost, okay, možná ano. Taky ale vím, ze auto bez toho už nikdy nechci. Je to proste fajn nevlézt do zmrzlého/rozehrateho vozu. A tak bych mohl pokračovat. Dnešní Prerovske ráno mi je svědkem. Hovořit o něčem jako o dobrém/hloupem, užitečným/zbytečnem je vpravdě hloupé a zbytečné, všechno je jen takové, jak někdo (ne)potřebuje. Nic víc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 před 1 hodinou, Zzzzz napsal: :-(( TAK to je krutě nemilý pohled a stažený žaludek smutkem nad tou O4 :-(( https://tydenikpolicie.cz/ridic-kamionu-se-v-nove-pace-pravdepodobne-nevenoval-rizeni-smetl-vse-co-mu-stalo-v-ceste/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_req_id=nMf59pZTDsG-202201201217&dop_id=14929055 Liftback Octavia Style PLUS, Webasto, 2,0 TDI 110 kW DSG On to vyložil přímo u dealera škody takhle? 😆 To je solidní číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 (editace) před 5 minutami, iMe1980 napsal: On to vyložil přímo u dealera škody takhle? 😆 To je solidní číslo. A okay, už čtu článek, on ty auta smetl. :( Myslel, ze vezl skodovky na vykládku prvně. Tak snad se nikomu nic nestalo. Editováno: 20. leden 2022, autor: iMe1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 před 3 hodinami, Zzzzz napsal: :-(( TAK to je krutě nemilý pohled a stažený žaludek smutkem nad tou O4 :-(( https://tydenikpolicie.cz/ridic-kamionu-se-v-nove-pace-pravdepodobne-nevenoval-rizeni-smetl-vse-co-mu-stalo-v-ceste/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_req_id=nMf59pZTDsG-202201201217&dop_id=14929055 Liftback Octavia Style PLUS, Webasto, 2,0 TDI 110 kW DSG No hodně smutný. O4 sice rád nemám, ale takový osud nepřeji ani elektrické škodovce...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 V 10. 1. 2022 na 22:46, Jan R. napsal: Nová kola 18" Luxon, vypadají zajímavě Real 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Tak ty vypadají naprosto skvěle... Na zimu bych je hned bral... škoda jen, že na 18" kola nejdou dát řetězy v zimě... nebo teda nejsou schválené v návodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Tady auto, jak mě slyšíte? - ŠKODA Storyboard (skoda-storyboard.com) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Já na co je to v kufru u rezervy - tak LTE, žádná kontrola těsnosti, jak mi někdo říkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Montážne miesta, zadný nárazník: : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Není tam i jak vyndat kabinový filtr? Bude někde u spolujezdce předpokládám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Ano, pod prihradkou spolujezdce. Číslo dílu 5Q0 819 669. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Já měl dole ten filc, ale tu podlouhlou krytku, co je u Fabie3 jsem neobjevil. Budu se muset více zklonit, chtěl jsem vyklepat ten bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Výmena filtra: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Díky Už jsem ho objevil, zítra rozeberu dle návodu. Ta O4 specifická skoro ve všem 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.