jenycek Vloženo 25. Únor 2022 Sdílet Vloženo 25. Únor 2022 @boban1108I tak se dá výplň poškodit. :-). Ale pokud si uděláš díru do dveří pouze zevnitř a nic jiného nepoškodíš, tak se s tím dá jakž takž jezdit, než se situace vylepší. Ale pokud ti ty dveře z venku někdo zboří, tak s tím se dá jezdit výrazně hůře. Takže aby mi servis pak neodstavil auto na několik měsíců, protože nebude náhradní díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 25. Únor 2022 Sdílet Vloženo 25. Únor 2022 OIV najpredávanejšie auto na Slovensku za január 2022: https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/617897-v-predaji-aut-sme-medzirocne-rastli-najviac-z-eu-nie-je-to-dovod-na-optimizmus/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Od dnešního dne nový slovenský ceník - plošné zvýšení ceny vozu Octavia IV o 1410 - 1470 Euro, ale třeba u verze RS "jen" o 1280 Euro, kdežto u verze Sportline o 1540 Euro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Jsem zvědav, o kolik cenově poskočí MY 2023. BTW tušíte něco faceliftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 @Motyll44Změny jsou prý zatím odložené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 @Motyll44 Standardně bývá zdražování od 10-30 tisíc. Vzhledem k tomu, že v roce 2021 upravovali ceník Octavie 3x, nemají důvod udělat větší zdražení jen kvůli novému MR, ale budou zdražovat několikrát v průběhu roku :-) Jinak co se FL týče, zatím žádné zprávy nejsou. Můj osobní názor je ten, že nepřijde dřív, než v roce 2024. Dříve bych ho neočekával, neboť v podstatě od samého začátku OIV je produkce omezena, ať už covidem, čipovou krizí nebo teď dveřní výplně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Dnes prodejci viděli v MB facelift. Nic neprozradí ani termín neví. Co @Dixik2 nezaslechl něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Tak to je pro mě dost překvapující zpráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 Jan R.: Viděli facelift Scaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 JJ, Matrix dostane s Kamiqem O4 RS FL prý vypadá pěkně, 2024 by se měl ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 Tak to evidentně počítají s tím, že celosvětová krize s automobilovými díly bude do té doby zcela zažehnána, protože teď mají problém s Matrixy do Superbů, ale chtějí je začít dávat i do Scal a Kamiqů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 https://autosalon.tv/novinky/nova-auta/skoda-octavia-zaziva-strmy-pad-sotva-se-udrzela-v-prvni-desitce?fbclid=IwAR3yBkHVUXM_EKWphNIitKJINzUeGwbn9sh7n6re6-887vLY5PnmcZ-po98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Nejsou výplně, nejsou registrace. Však ona ta Octavie zase vyletí, až budou dodávat ve velkém ty nedokončené vozy + klasická výroba, stejně jako vyletěla v lednu, když vyprázdnili všechny odstavné plochy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeencz Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 Dnes při cestě na mě vyskočila notifikace o aktualizaci. Bylo tam poměrně hodně textu a informací. Nestačil jsem vyfotit. Odklikl jsem, že instalovat a zmizelo to. Žadnou změnu jsem nespozoroval. SW stále 1889. Už někomu také vyskočila tahle aktualizace a stihl to vyfotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 Aj mne to nabehlo pred nejakými dvomi dňami. Vyfotené to nemám, tuším tam bolo napísané: 1, odstránenie chýb 2, mierne vylepšenia Takto nejak som si to zapamätal, ale nie som si na 100% istý. Po inštalácii stále SW 1889. Nič nového som nespozoroval. Je pravda, že za tri mesiace, čo mám auto, som žiadnu chybu nemal, len raz mi pri naštartovaní nenabehol infotainment, tak som ho reštartoval tak, ako je to napísané v manuále a všetko bez problémov funguje. SW 1889 za mňa nemá žiadnu chybu, je to už odladené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 před 54 minutami, Mikeencz napsal: Dnes při cestě na mě vyskočila notifikace o aktualizaci. Bylo tam poměrně hodně textu a informací. Nestačil jsem vyfotit. Odklikl jsem, že instalovat a zmizelo to. Žadnou změnu jsem nespozoroval. SW stále 1889. Už někomu také vyskočila tahle aktualizace a stihl to vyfotit? Tieto aktualizácie OTA sú len drobné opravy chýb, zmena SW je možná len v servise, v mojom prípade z 1806 na 1896 to bolo 16 giga dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 16 giga?! To by ma masakralne zaujimalo co v tom je. Ak v tom su mapy a podobny bordel, tak ok, ale ak to je fw a os, tak sa fakt ze nedivim ze sa to chova ako sa to chova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Mapy v tom tom podle mě nebudou. Ty se mi ukazují na Škoda update portálu že mají 26gb k aktualizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Aktuální dodací lhůta je 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Kdyby bylo 1.4., tak by to byla celkem úsměvná zpráva... Jestli to není apríl, tak to už je možná i na Ferrari kratší čekačka ne? @Dixik2 To je info od prodejce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 No co mám potvrzené info,tak rok až rok a půl.To si někdo spletl s faceliftem.Ten bude za 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Mě včera říkal prodejce 12 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Nevim kam to hodit: Včera mi vypadnul ze dveří u řidiče projektor loga. Po 22 měsících a 40tis km….. Přišel jsem na to tak, že po nasednutí a zavření dveří to vydalo “plechovej” zvuk. No nakonec jsem pod to vlezl a ten projektor visel na drátku ven ze dveří….. tak si zkontrolujte svoje stroje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 @JirikHLse ptal na kola Lyra na OVI, tak pro představu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.