Martin Bednář Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 (editace) Prave tuto prevodovku je potreba, kdyz bude moznost ovladat auto mobilem na dalku. Napr. zajeti/vyjeti do mezery. Skodovka uz ma tuto funkcionalitu vyzkousenou. Otazka je, kdy ji komercne nabidne. Editováno: 13. Listopad 2019, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Mimo to té aplikace je potřeba i Digitální klíč přes NFC. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Poslední OIII startuje plně automaticky, klíček je jen iniciátorem. To je další příklad. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 K viděníhttps://auto-mania.cz/novou-skodu-octavia-si-muzete-prohlednout-i-vy-je-vystavena-ve-skoda-muzeu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 @bojler Jenže je třeba mít stisknutý pedál spojky (MT) nebo brzdy (AT)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 (editace) před 20 hodinami, xx30 napsal: Myslím, že to šlo řešit i lepším způsobem než tímto šidítkem ( vypadá to směšně ). Co třeba otočný volič, vypadá líp a místo taky nezabírá. Otočný volič neřeší problémy spojené s tímto typem převodovky. Editováno: 13. Listopad 2019, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 před 48 minutami, bouchy napsal: @bojler Jenže je třeba mít stisknutý pedál spojky (MT) nebo brzdy (AT)... Není pravda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Již dlouhou dobu spojku sešlapuji automaticky při startování a nejsem si vědom, že by bylo možné nastartovat jinak. Ještě poznámka k OIV - dnes jsem jel s Karokem a buď bude jeho interier v rámci FL řádně vylepšen a nebo bude mezi přibližně stejně drahými vozy dost zásadní rozdíl v materiálech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Já prošlapuji spojku od jakživa, ale škodovky chtějí brzdový pedál, píše to i na MFD, pokud nesešlápneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Brzdový pedál chtějí u DSG, ne? u manuálu klasicky spojka. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Jak říká klasik, "Má pravdu ten chlapec". Donutil jsi mě to jít teď vyzkoušet, chce to spojku. Asi je to tím, že ji mačkám vždy a chtělo to po mě brzdový pedál u firemního rapidu, doma mám octu před FL. Ale jsem malinko OFF, ať nám admin nepohrozí, takže zpět k tématu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Dálkové starty jsou možné, ale jen, je-li manuál v neutrálu (DSG P nevadí), čili pro mě skrz zámek převodovky nepoužitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 před 3 hodinami, bouchy napsal: Dálkové starty jsou možné, ale jen, je-li manuál v neutrálu (DSG P nevadí), čili pro mě skrz zámek převodovky nepoužitelné. Zámek převodovky se u elektronického řazení snad ani použít nedá ne? To je další "výhoda" této inovace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 https://www.auto.cz/nova-skoda-octavia-rs-bude-vypadat-zhruba-takto-co-vsechno-uz-o-ni-vime-132037 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 (editace) před 12 hodinami, Martab napsal: Brzdový pedál chtějí u DSG, ne? u manuálu klasicky spojka. Přesně, jak říkáte, co mám zkušenosti, tak při manuálu a startování tlačítkem, nebo i klíčem (Rapid), je potřeba jak u FIII, Rapidu, tak u OIII potřeba sešlápnout spojku a až pak zmáčknout tlačítko startování, nebo otočit klíčem. U DSG se u všech zmíněných sešlapuje brzda a až pak mačká tlačítko startu, otáčí klíčem. VW to má u DSG úplně stejné, alespoň dle mé zkušenosti s VW Atlasem. Prostě koncern :-) Editováno: 14. Listopad 2019, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Ze SO: M13 Octavia – 5. válcová zkušebna se pomalu rozjíždí na svou kapacitu průjezdnosti. Vítanou novinkou jsou již bezdrátové váhy na volant.V pondělí byla zahájena sériová výroba nového modelu Octavia A8, zatím pouze v počtu jeden vůz denně, ale každým týdnem se mají počty rapidně navyšovat. Zaměstnanci se také připravují na výrobu vozů BEV. Přípravné práce na montážní lince o hromadné dovolené se dělaly právě pro tento vůz. Doufáme, že se vše obejde bez větších problémů. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Některé ceny v Německu: LED Matrix- 1 800 Euro 19 kola- 1 200 Euro Sunset- 250 Euro Chrompaket- 450 Euro 18 kola-ve Stylu 450 Euro,Ambition- 850 Euro 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 @j57 Právě proto. Zámek upátečky jsem měl vždy, uz 3x a nikdy jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 https://www.auto.cz/novou-octavii-v-plne-palbe-uz-videli-vsichni-tohle-je-holatko-ktereho-budou-plne-silnice-132059?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Ač to úplné holátko zrovna není, i tak vypadá celkem k světu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 fotky interieru nepatri to mu holatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 @bicista myslím, že to Denis poznal a že reagoval pouze na exteriér vozu, který má robotické parkování aj.., což výbava “holátek” moc nemá. Jinak souhlas. I v této výbavě je to pěkné auto[emoji106]. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Velké disky, chrompaket. To je skutečně holátko. Vůbec jim nezávidim, že ze sebe za pár prokliků musí dělat blby. Mimochodem, v červené super. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Pokud budou v základu ty sedačky, tak velký palec nahoru. Čekal jsem to spíše jako příplatkovou výbavu za 60 až 100 tisíc jak je to u jiných automobilek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Velký příslib už jsou ty v Karoku a ve Scale/Kamýku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.