Přejít na obsah

Manžeta TRW řízení


PTPStudio

Doporučené příspěvky

Koupil jsem fabii r.v.2001 1,4 16v 55kW. Po prohlídce u škody mi řekli manžeta řízení je utržená a řízení teče. Sehnal jsem repas za 3500 ale nevím jaké manžety použít. Je to TRW. Zde mají dvě starší a nové https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6e0419831-manzeta-rizeni-trw-de-12054.html

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0423831d-manzeta-rizeni-trw-de-25998.html

 

 

Editováno: , autor: Pawouk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, Pawouk napsal:

Toto je sekce určená pro podvozek. Tak zde snad nebudeš řešit motorový olej! S tímto dotazem se obrať do příslušného tématu - nejsi první , kdo to řeší.

Chapu Vase pravidla, je to Vase forum ale abych pul hodiny cetl a studoval ruzne pravidla prikazy zakazy. Potreboval jsem poradit s par vecma a Vy me tady jenom peskujete. Forum ma lidem poradit ti kdo maji zkusenosti poradi druhym co to nevedi ale timto zpusobem straci cele forum smysl. CHapu ze chcete mit vsechno naskatulkovane a usporadane to jo ale potreboval jsem jenom par rad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za 

1.). Necituj předchozí příspevky

 

2.) chápu, že pro tebe jako uživatele je snazší dát všechny otázky do jednoho tématu a chtít odpověď. Ale když někdo bude mět podobnej-stejnej problém jako ty, tak by musel založit další stejný téma. Navíc některý otázky se opakujou fakt pravidelně (jak vynulovat serv.int., na podzim zimní clony masky, změna podsvícení, proč palubáč pípá a svítí tam hvězdička atd......) to by ses upsal a byl by tu mrdník jak prase. Navíc některý věci maj víc řešení, takže v rozčleněným foru se dovíš víc info, třeba i od uživatelů co sem už nechodí bo maj jiný auto

 

3.) forum není ani moje ani pawouka ani dalších adminů, to sou jen hlídací psi. Majitelé sou Olin a Ptica, takže návrhy na změnu piš jim..

 

4.) při registraci si musel pravidla přečíst, nebo aspoň odkliknout a souhlasil si s jejich dodržováním. A pokud tě nebaví číst pravidla, tak jak si dělal řidičák? Taky si pravidla nečetl? No to potěš koště. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 17. 4. 2017 na 10:40, Pawouk napsal:

No a protože je lenivý - vždyť přece nebude někde něco číst, tak přehlédnul toto obří téma, které má příznačný název "1.4 16V klepe" .....  Tímto mám tuto debatu za ukončenou a klepání ventilu vs motorový olej jsem z tohoto tématu odstranil.

Ne Ne Ne ja primo nesnasim kdyz si zalozim nejake tema -problem na jakemkoliv foru a zacnou mi tam psat lidi ze maji ten samy problem a zacnou se tam resit jejich problemy a ne ten muj konkretni - puvodni kvuli kteremu jsem to zalozil. Nechtel jsem nikomu lezt do jeho tematu a resit tam svuj radoby podobny problem tod vse. Ale chapu ze asi nechcete mit stovky temat se stejnym problemem.

Editováno: , autor: PTPStudio
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, PTPStudio napsal:

Nechtel jsem nikomu lezt do jeho tematu a resit tam svuj radoby podobny problem tod vse. Ale chapu ze asi nechcete mit stovky temat se stejnym problemem.

 

Někomu bys lezl do "jeho" tématu jen v sekci vaše vozy. Tam se řeší cokoli chce jeho autor. Od auta, úprav až klidně po počasí a barvu ponožek do sandál.

Jinak v sekcích motor, interier atd., nikomu do tématu nelezeš. Protože někdy stačí téma pročíst a máš hned několik možností na opravu a ani se nemusíš ptát. A pokud je dotaz k věci, nepíšeš sprostě, tak je to OK. Ale už todle vyslvětlování je OT, tak to pak promažu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...