Přejít na obsah

Jine budiky Fabie 1


Ondras77

Doporučené příspěvky

  • o 10 měsíců později...

Tak som napchal dieselové budíky s PP do 1,2HTP, samozrejme by 6000 ot/min a 240km vyzeralo divne, tak som prehral EEPROM predface verziou pre benzín a časť obsahom pôvodných, aby som nemusel všetko prispôsobovať. Pretože moje z roku 2004 boli predface, tak som ešte vymenil fóliu za krajšiu po face, ale teraz mi celkom nesedí rozsah otáčkomeru, pretože je teraz za 7000 ešte miesto na ďalších 1000. Nemáte niekto obsah EEPROM z 6Y0920881M alebo 882M? Ešte jedna poznámka, mal som rozobraté budíky bez PP a s PP z rôznych rokov, pričom boli revízie PCB aj ich osadenie súčiastkami identické, rozdiel bol iba typ LCD v otáčkomere.

Editováno: , autor: lubikSK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není to moc k věci, ale nebylo by jednodušší prostě do béňa dát budíky z béňa? :)

To by síce bolo, ale budíky s palubným počítačom jednoduchšie zoženieš z dieselu. Neviem či sa dáky diesel bez PP vyrábal, väčšina benzínov bola bez. Operácia to bola pomerne jednoduchá, skombinovanie 6Y0920680M s 6Y0920880M nastavenie km a nahranie do 6Y0920882D, výmena štítku, (žeravenie/EPC).

Editováno: , autor: lubikSK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už s tým mesiac behám, mal som len jeden problém, omylom mi poslali páčku stieračov s ovládaním PP na sedan.... Tak som zistil, že na sprevádzkovanie zadného stierača stačí po rozobratí páčky odrezať plastový doraz, pretože kontakty sú tam všetky.

Editováno: , autor: lubikSK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

půjde to, jen se ti místo vyprázdňování nádrže bude nádrž plnit (ukazatel stavu paliva bude ukazovat obráceně), třebas to řešit flashem budíků, nebo přehozením odporové destičky na plováku nádrže.....to je rozdíl mezi před a pofaceliftových budíkách ;)

ale já osobně jsem to ještě nedělal, tak znalejší určitě poradí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsme to tu někde probírali, ukazatel stavu paliva i tak nebude ukazovat úplně přesně, ta křivka má totiž trošku jiný tvar. Já jsem si budíky měnil, a facelift budíky jsem si nechal upravit na předfacelift (včetně prohozeného ukazování paliva) m.j. z důvodu použití z jiné motorizace (HTP).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 roky později...

Zdravim klubaci,

 

Jelikoz kazdy z nas si nejak upravuje svou Fabii k obrazu svemu,tak i ja nejsem vyjimka. Chtel bych svou fabcu osadit budikama s maxidoten, ale jak hledam,tak hledam a nenachazim maxika

 

Tak si pohravam s myslenkou zabudovat jine budiky s maxikem, treba z octavie 1 nebo hodne se mi libi ze Superba 1. Vim,ze tam davate z F2, ale ty me moc neberou pro disajn.

 

A proto hledam autoelektrikare,s diagnostikou,ktery by poradil,vysvetlil,zda li je to vubec mozne co se tyce napojeni budiku. Koukal jsem,ze budiky superb maji jeden konektor napojeni jiny. Jestli je moznost je vubec nakodovat ve F1, tak at je vse funkcni.

 

Poradi nekdo? Diky Honza.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...