Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V sobotu návštěva u Ferdy.

Dokódováno:  

- asistent jízdních pruhů

-automatické odsunutí elektrického sedadla  po vypnutí zapalování   po otevření dveří

-Paměť na nastavení jízdních režimů

- otevřít a zavřít kufr z větší vzdálenosti

-možnost vypnutí denního svícení v menu

Ještě jednou moc děkuji Ferdo.

• 3 měsíce později...

Ahoj, byl by prosím někdo schopný vypnout mi přes kódování start stop? Jaká je cena? Nejlépe Praha... díky moc

Ahoj...ano, to by neměl být problém.

Zdravím všechny a mám prosbu.

Nemáte někdo kompletní seznam možností toho co lze dokódovat na Kodiaqa RS r.v.2019?

Děkuji předem.

• 2 týdny později...
V 5. 5. 2017 na 11:01, ferda25 napsal:

Co lze:

protočení ručiček po zapnutí zapalování v budíkách, položka dotankovat v palubním počítači, zavírání 5 dveří krátkým stiskem, zadní světla s denními, aktivace corner v mlhovkách, ESC OFF/Sport, XDS+,  air-care, zobrazení otáček ventilátoru v automatickém režimu, trvalé vypnutí start/stop, odblokování videa za jízdy, easy entry u řidiče a spolujezdce(závisí na výbavě - to vlastně platí u všech položek), aktivace follow to stop......

Ferdo, mohl bych se k tobě objednat? Rad bych trvale vypnul start stop, a nechal dokodovat ostatni vychytavky. 

Je tu niekto, kto má plynový pedál zmenený na audi? Ak áno, cítite rozdiel? Ja to mám nastavené, ale reálne sa na odozve nič nezmenilo.

Mal som ale žiadny rozdiel tak som to vrátil na pôvodné nadstavenie.

Ahoj všem, mám dotaz. Kamarád si koupil Kodiaqa RS téměř v plný. Co tam lze ještě zajímavého dokódovat?

Hlavně by chtěl prediktivní tempomat, půjde to stejně tak jako má Superb? @ferda25

Upraveno od Koty

• 3 týdny později...

Zdravím. Potřeboval bych radu, VAG v. 19.6   nejde mi nakodovat staging , může mi někdo poradit jak na to ? na adrese 1087 inscenace nelze změnit. děkuji

• 3 týdny později...

Zkoušel tady někdo caristu s MR2020? Muj kodiaq to ani nepozna i kdyz s SII funguje bez problemu.

• 2 měsíce později...
V 5. 5. 2017 na 11:01, ferda25 napsal:

Co lze:

protočení ručiček po zapnutí zapalování v budíkách, položka dotankovat v palubním počítači, zavírání 5 dveří krátkým stiskem, zadní světla s denními, aktivace corner v mlhovkách, ESC OFF/Sport, XDS+,  air-care, zobrazení otáček ventilátoru v automatickém režimu, trvalé vypnutí start/stop, odblokování videa za jízdy, easy entry u řidiče a spolujezdce(závisí na výbavě - to vlastně platí u všech položek), aktivace follow to stop......

Ahoj, neporadil by někdo kde hledat nastavení "Aktivace zadní světla s denními" pro Kodiaq 2018, zadní světla jsou LED High, bohužel nastavení které jsme našel nic nezmění. Díky za radu

Další možné vylepšení - posunutí ACC na 210 km/h

Je škoda, že odborník Ferda je tak daleko od nás :-(  potřeboval bych někoho z okolí Liberce s kým by se dalo domluvit na nějakém nakódování. Bohužel tady o nikom nevím :-(

V 18. 9. 2019 na 12:24, Michal B. napsal:

severní morava - opavsko @MaroCZ  zkus přes SZ .........

@AMPER1  pokud máš kameru na čtení značek, tak nebude problém, jinak asi bude problém. 

Největší mistr na programování je @ferda25 ze Strakonic

je ještě nějaká výbava, kromě čtení dopravních značek, který znamena tu lepsi kameru ? 

Lane asistent.

Jinak prediktivní ACC lze nyní už i Kodiaqa.

Ahoj, lze dokodovat i pokud nemam cteni dopravnich znacek?  tj. ze by se ta lepsi kamera davala jeste k necemu jinemu?

Lane asistent.

Ahoj, nevim jestli se nebudu opakovat s otázkou, ale jak je na tom dokódování určitých funkcí z pohledu záruky? Chtěl bych si pár věcí dodělat - např. to, že se při dešti nezavře panorama (jsem zjistil až teď při dešti :D) nebo komfortní nastupování by se mi taky moc líbilo. Dík moc za info

Na zavieranie okien a panorámy nestačí len kódovanie, potrebná výmena dažďového senzora, viac info u Ferdy.

aha, tak to dík za info, to jsem nevěděl, ale i tak bych si chtěl nechat něco dokódovat, takže moje otázka platí :)

Záleží jaký typ záruky řešíš...ta "zákonná" je 2 roky a vztahuje se jen na soukromé osoby a vše je jasně dané zákonem....vše ostatní je jen otázka dobré vůle ze strany prodávajícího. Tj. místo, dotazu zde bys měl spíš tuhle otázku řešit s prodávajícím(doporučuji písemně) a vyhnout se tím případným nepříjemnostem....

Pokud s tím bude mít prodejce problém, určitě by bylo vhodné zde zveřejnit jeho jméno, aby se takovém prodejci každý raději vyhnul.

no řešim tovární 5ti letou záruku a spíš mi jde o to, jak moc se můžou odvolávat na to, že do vozu někdo zasahoval a doprogramoval např. komfortní nastupování.

Kodiaq & prediktivní ACC.

Děkuji Ferdovi za perfektní práci ?

20200716_173052 (2).jpg

Už jsem objednaný?.

V 13. 7. 2020 na 12:12, ferda25 napsal:

Lane asistent.

Jinak prediktivní ACC lze nyní už i Kodiaqa.

jde prediktivni ACC dodelat i do Kodiaqa 6/2018 s Amundsenem? A pripadne i Laura? Diky za odpovedi. 

Upraveno od Redfish
Lane Assist mam vc. cteni znacek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.