TOMUS Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Zdravim. Mam otazku. Tatinek kupil 4 nové origo disky italie černé. U 2 kol nema vahy , tak je v pořadku. V jednem kole jsou 2 vahy. V poslednim kole mam až 8 vahů co dava 40 gramů. Podle mě teto disk je vadný . Mam šance aby reklamovat tuto disk a prace? Všechno mam udělane v škodovce. Podle mě to debil dava tolik vahů na jedné kolo. Mechanik měl hlasit mi že teto disk je vadný a třeba ho reklamovat , a ne dělat pe er de Děkuju za rady. Tomuś. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Nemyslím si, že by byl vadný disk. Vždy se vyvažuje společně s pneumatikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Diky za odpověd' To bylo společně vyvažované . Je něco takové, že kdy obratiš pneumatiku několik stupnů do pravá nebo do leva to je šance že můžeš mit min važek. Ale v škodovce se v to nehraji . Oni tam mají pravidlo ted' a zde , a co je nad to už nejde . Tatinek byl u pneu servisu a gumář řekl mu že může být ale vice važek už nemůže být . Ja kdy jsem měl disky na kterých měl vice než 40 gramů to už daval jsem je na šrot a kupoval jsem nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Mozna by stacilo pootocit pneumatikou. Kazda pneumatika ma sobe oznaceni zpravidla bila, ale muze byt i jina barva, tecka, ktera by mela byt umistena proti ventilku. To by mela byt idealni pozice pro vyvazeni kompletu s co nejmensim poctem zavazi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 O teto tečce , čarce atd. to jsem nevědel Vahy na plechovku a na hlinkovou jsou jiné - to jsem vědel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 (editace) Maverik se mýlí: Barevný bod na boku pneumatiky, značí nejlehčí místo pneumatiky a proto by měl být ventilek kola u tohoto barevného bodu, aby bylo potřeba co nejmenšího počtu vyvažovacích tělísek. https://pneumatiky.heureka.cz/poradna-otazka/80959/ Editováno: 16. Květen 2017, autor: ralff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Maverick to podle mě myslel stejně jako ty popisuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Ty tečky nedávají žádný smysl-víme z vlastních zkušenností. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Kluci jsou šance aby dostal jsem nový disk na který budu mit miň važek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Nemyslím si, rozhodně ne v ČR ale nevím jak v Polsku. Tady by se daly reklamovat vyloženě jen vizuální nedostatky popřípadě disk, který nejde vyvážit. 8 závaží mi příjde v pohodě, asi bych neřešil a jezdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.