Publikováno Květen 15, 20178 r Zdravim. Mam otazku. Tatinek kupil 4 nové origo disky italie černé. U 2 kol nema vahy , tak je v pořadku. V jednem kole jsou 2 vahy. V poslednim kole mam až 8 vahů co dava 40 gramů. Podle mě teto disk je vadný . Mam šance aby reklamovat tuto disk a prace? Všechno mam udělane v škodovce. Podle mě to debil dava tolik vahů na jedné kolo. Mechanik měl hlasit mi že teto disk je vadný a třeba ho reklamovat , a ne dělat pe er de Děkuju za rady. Tomuś.
Květen 15, 20178 r Autor Diky za odpověd' To bylo společně vyvažované . Je něco takové, že kdy obratiš pneumatiku několik stupnů do pravá nebo do leva to je šance že můžeš mit min važek. Ale v škodovce se v to nehraji . Oni tam mají pravidlo ted' a zde , a co je nad to už nejde . Tatinek byl u pneu servisu a gumář řekl mu že může být ale vice važek už nemůže být . Ja kdy jsem měl disky na kterých měl vice než 40 gramů to už daval jsem je na šrot a kupoval jsem nové
Květen 16, 20178 r Mozna by stacilo pootocit pneumatikou. Kazda pneumatika ma sobe oznaceni zpravidla bila, ale muze byt i jina barva, tecka, ktera by mela byt umistena proti ventilku. To by mela byt idealni pozice pro vyvazeni kompletu s co nejmensim poctem zavazi.
Květen 16, 20178 r Autor O teto tečce , čarce atd. to jsem nevědel Vahy na plechovku a na hlinkovou jsou jiné - to jsem vědel
Květen 16, 20178 r Maverik se mýlí: Barevný bod na boku pneumatiky, značí nejlehčí místo pneumatiky a proto by měl být ventilek kola u tohoto barevného bodu, aby bylo potřeba co nejmenšího počtu vyvažovacích tělísek. https://pneumatiky.heureka.cz/poradna-otazka/80959/ Upraveno Květen 16, 20178 r od ralff
Květen 16, 20178 r Nemyslím si, rozhodně ne v ČR ale nevím jak v Polsku. Tady by se daly reklamovat vyloženě jen vizuální nedostatky popřípadě disk, který nejde vyvážit. 8 závaží mi příjde v pohodě, asi bych neřešil a jezdil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.