Filouš Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Zdravím, nezkoušel někdo dávat na TDi pružiny z RS? Jde to nebo je tam nějaký háček? Chtěl bych dávat 17" a na normálním podvozku je to moc vysoko, ale zase nechu jít moc dolů, páč jezdím po takových silnicích (údajně I.třídy) že bych mohl chytat spodkem. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 (editace) Zdravím, nezkoušel někdo dávat na TDi pružiny z RS? Jde to nebo je tam nějaký háček? Chtěl bych dávat 17" a na normálním podvozku je to moc vysoko, ale zase nechu jít moc dolů, páč jezdím po takových silnicích (údajně I.třídy) že bych mohl chytat spodkem. Dík Mam komplet RS podvozek i brzdy a na 17" je to tak akorat Editováno: 4. Srpen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 měl jsem na Octavii RS péra a tlumiče 17" a max. spokojenost. jízdní vlastnosti lepší, komfort zachován, a rozumně snížený akorát se hůř zhání a cena je trošku jiná oprotí sport. pružinám (s nima to nejde srovnat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 RS su lepsie ako niake sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 RS su lepsie ako niake sport? ...zalezi co si pod -lepsi- predstavujes, urcite treba HPcka budou setet lepe ale zase s jaky komfortem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 RS su lepsie ako niake sport? ...zalezi co si pod -lepsi- predstavujes, urcite treba HPcka budou setet lepe ale zase s jaky komfortem... Ja sem s komfortem na HP max spokojenej...nebo uz mam drevenou prdel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 RS su lepsie ako niake sport? ...zalezi co si pod -lepsi- predstavujes, urcite treba HPcka budou setet lepe ale zase s jaky komfortem... Ja sem s komfortem na HP max spokojenej...nebo uz mam drevenou prdel??? ...na HP je nejaky komfort ? ...no ted realne na 17" se to jeste da, ale co sem mel zkusenost na 18" tak docela bida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 RS su lepsie ako niake sport? ...zalezi co si pod -lepsi- predstavujes, urcite treba HPcka budou setet lepe ale zase s jaky komfortem... Ja sem s komfortem na HP max spokojenej...nebo uz mam drevenou prdel??? ...na HP je nejaky komfort ? ...no ted realne na 17" se to jeste da, ale co sem mel zkusenost na 18" tak docela bida... Ne mas pravdu, komfort je horsi, mam od nich predni i zadni pruziny a komplet tlumice a jeste jsem si je nechal pritvrdit proti tomu co delaji normalne. Mam 225/45 R17 a kdyz sem s tim jel poprve do Plzne, coz je ode me cca 170 km tak sem myslel ze mi upadne prdel...Asi cena za kvalitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 akorát se hůř zhání a cena je trošku jiná oprotí sport. pružinám (s nima to nejde srovnat) To mě říkej Už se je snažím sehnat od jara. Mám na předku asi -60 ( -50mm ) a potřebuji hodně nahoru, ale obyčejné pružiny tam dávat nechci. MK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Mam Škoda Octavia kombi RS a potřeboval bych to dát ještě trošku dolů, de hlavně o zadek. Zatím nemam na novej kompletní podvozek, tak že bych dal jen pružiny, teď je otázka jaké ? Nevím jaké má RS od serie, tak že nevím podle čeho vybrat nové. Aby si nestalo, že koupím pružiny a auto bude ještě vyšší. Předek potřebuji ještě tak o 2 až 3 cm a zadek asi ještě o něco víc, pač je dost vysoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Mam Škoda Octavia kombi RS a potřeboval bych to dát ještě trošku dolů, de hlavně o zadek.Zatím nemam na novej kompletní podvozek, tak že bych dal jen pružiny, teď je otázka jaké ? Nevím jaké má RS od serie, tak že nevím podle čeho vybrat nové. Aby si nestalo, že koupím pružiny a auto bude ještě vyšší. Předek potřebuji ještě tak o 2 až 3 cm a zadek asi ještě o něco víc, pač je dost vysoko. rs je od vyroby znizeny len o 15mm. o 15mm kratsie pruziny nez normalna oktavia nikto nepredava, takze neverim ze po vymene by to mohlo byt vyssie Editováno: 24. Duben 2008, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 rs je od vyroby znizeny len o 15mm. o 15mm kratsie pruziny nez normalna oktavia nikto nepredava, takze neverim ze po vymene by to mohlo byt vyssie Zdravím, Budeš prodávat samotné pružiny z RS Combi po výměně za nižší? Měl bych zájem Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 rs je od vyroby znizeny len o 15mm. o 15mm kratsie pruziny nez normalna oktavia nikto nepredava, takze neverim ze po vymene by to mohlo byt vyssie Jo aha, tak to jsem netušil že oproti serii je tam rozdíl tak malej, když stojim vedle normál kokty tak to vypadí o víc než 15mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Zdravím,Budeš prodávat samotné pružiny z RS Combi po výměně za nižší? Měl bych zájem Díky za info Asi ano, když tak na ICQ: 321-157-315 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golfik-tc Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Čus, potřebuju radu. Na mým čerstvě dovezeným rs mi praskla (spíš byla prasklá) přední pružina. Kousek ale to je jedno, prostě šlus. 1, Jsou stejný s pružinami Tdi? 2, Ležej mi doma sport pružiny ale myslím že by to bylo moc tvrdý? Je tam z němec nějakej tuning ale půjde zpět do origa. Teď s těma pružinama babo raď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 RS asi nebude zhodny s TDi. V bazare je na predaj podvozok RS. Kup si struny a je to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Ahoj mám dotaz proč eibach neprodává pružiny na 1.8t 132 kw ale na 1.8t 110 kw ano zatížení náprav bude +- asi stejné tak proč když píšu na různé shopy tak mě je na Rs nedoporučuji co když je na Rs dám stane se něco? nebo má rs nějaké větší rozdíly v přední a zadní nápravě než 1.8t 110kw a pružiny prodáva pouze H&R za 7000 a to se mi dávat nechce když eibach stojí 3800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B4stard0s Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 (editace) pokud vim rs ma pruziny kratsi, mozna i tvrdsi ale to nevim jistě. Já osobně bych bral originál tu https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0411105aj-pruzina-perovani-predni-napravy-skoda-27883.html nebo druhovyrobu tu (tady je asi nejlevnejsi) http://www.hanza-autodily.cz/3-predni-naprava-18t-rs/c-2224/ Editováno: 22. Květen 2017, autor: B4stard0s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 (editace) Ale já tam mám origo fungl nové ale stejně je to vysoko měnil jsem komplet podvozek za origo a hrozně se to zvedlo jak je vše nové a chtělo by to dát tak 3 cm dolů mám 18 kola a stejně je tam pořád mezera jak kráva když už bych dával pružiny tak H&R prodává snížení přímo na Rs o 2 cm ale nejlevnější jsem našel za 5200 Editováno: 22. Květen 2017, autor: Joska166 Oprava textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Mě jde o to že nevím proč bych je tam nemohl dát snížení eibach je 3 cm rs má cca 1,5cm už na origo pružinach dole takže by to sedlo asi jen o 1,5 cm ale nevím co je mezi 1.8t 110 kw za takové rozdíly v nápravě oproti rs že bych ke tam nemohl dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Akorát má stabik na misce tlumiče ale to se pružiny vůbec netýká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B4stard0s Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 (editace) teoreticky by to melo jit, ale jestli neni jiná tuhost, radsi pockej az ti odpovi nekdo kdo tomu vic rozumi EDIT: a jak pises ze si menil komplet podvozek.. ja menil jen predni tlumice s ulozenim a zvedlo se to taky dost, ale uz si to seda.. Editováno: 23. Květen 2017, autor: B4stard0s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Mám eibach -30 a jsou skoro stejné jako orig, je to nižší ale tuhost mi přijde stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Ale bezproblému tak jdou ne? Já to chci jen dal trochu níž o tuhost mě nejde akorát by mě zajímalo proč píšou všude že na Rs ne tím eibach docela přichází o potencionální zákazníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 27. Květen 2017 Sdílet Vloženo 27. Květen 2017 Taky nevím, spíš je to dělané, právě na normální 1.8, které nejsou snížené, RS je už o cosik níž, ale jako za mě pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.