ronskispeed Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 @milanxx jak vždy byla? veď tam nie je inak na starom leone tiez nemam stretavacku, iba parkovacky... a este mi aj stale svieti aj podsvietenie pristrojovky a vela krat sa mi stalo ze som si nevsimol ze nemam zapnute svetla... tak fabia ma aspon rezim auto, takze sa mi to snad nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 On chtěl jistě říci, že standardní barvou této kontrolky u aut, která ji mají, je vždy zelená. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Bavíme se přece o barvě signálky. Š100, Š120, Forman, Felicie, Octa I a II, Fabia I vždy zelená. A taky že v zákoně je určené jakou barvu má mýt ta která signálka. Na potkávačky právě dle zákona tato signálka být nemusí (120l vše připraveno ale chyběla žárovka) a když je nainstalováno tak barva zelená. Proto taky svítí kontrolka ve vypínači zeleně. No a spoléhat se na Auto no potěš koště. Takových denně potkávám a jedno v jakém autě. Leje jak z konve a jede jen na ledky. Proto tohle Wirer řeší. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Pawouk - Dík. klikli sme oba ve stejný okamžik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Chalani veď ja viem, ja som vás chcel ponatahovat pochytat za slovicka .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zby Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Ano správně má být zelená (ale wirer má skoro vše v bílé, proto bych bílou viděl jako alternativu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 (editace) To je doslova v prdeli toto ja riesim ako tu kontrolku spojazdnit, a vy sa tu budete skriepit o farbe Btw, ma to byt zlta farba, ktora v aute nie je/neviem o tom. Mozno skresluje fotak, mozno ten predny stitok...a preco zlta? Hlavne aby bola odlisna a reprezentovala "predne stretavacie" svetla. A ako ste naznacili, zelena kontrolka je spravna - ale ta je prioritne urcena pre parkovacie svetla ak sa nemylim, tak je to aj na prepinaci svetiel. Staci taketo vysvetlenie??? A zvazoval som aj cervenu (ale to su skor problemy a rucna) alebo klasika biela ako zvysok podsvietenia Btw 2, podla navodu v aplikacii Skoda: Zadna(e) hmlovka(y) - oranzova Predne hmlovky - zelena Dialkove - modra A predne hmlovky vacsina zapina castejsie, tak preco si to kazit dalsou zelenou LED-koum ale hlavne plati co som pisal vyssie Vdaka za pomoc.... Editováno: 3. Září 2017, autor: wirer 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 @wirer my sa neskriepime :-) ja som chcel len ponatahovat, ale nebol moj vtip pochopeny a popravde bolo by mi jedno akej je farby len aby svietila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Ono hlavná výhoda tohto riešenia je, že každý si môže zvoliť ľubovoľnú farbu.. ešteže škodovka takto myslí na individualizáciu svojich áut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Jasan Wirer dej si barvu jakou chceš, ale ty ses zeptal. Já bych chtěl zelenou. A koukám piplačka to je neskutečná. a ten signál na rozsvícení by asi měl být ten co rozsvěcí signálku ve vypínači. A svítivost nastavit na taková nic moc na úrovni tempomatu. Někdy mám pocit že nechápu psaný text česky, proto jsem nepochopil to ve Slovenčině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 (editace) Obrazky obcas povedia viac ako slova. Uz len jeden mini problemik vyriesit a mam hotovo... Konecne mam prve a jedinecne vybavene auto svojho druhu Editováno: Neděle v 17:12, autor: wirer 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Dobře ty! :-) Co ta ikonka na Maxidotu vpravo dole? To jsou ostrikovace s cidlem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Ano, kdyz hlasi nedostatek kapaliny v ostrikovacich, prubezne se objevuje tahle ikonka na MaxiDOTu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Práce a snaha se cení, gratuluji Wirer. Ale samozřejmě, že ta kontrolka potkávaček má být zelená. Nejsem si jist, zda dokonce nemusí. Stejně tak jako dálková má být modrá a zadní mlhovka oranžová. Takto to vypadá jak DODO. Tady, žádný argument neuspěje. Prostě to vypadá amatérsky a každý ví, že originál to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2017 No už ho nechte. Je to jeho auto a amatersky to rozhodně nevypadá. Ikonka je v té liště z továrny. Možná je v té liště zelená průsvitka nebo by se tam dala dodělat aby se dala použít bílá led. Tak to měla 120 tam se barvy dělali sklíčky. Tady jsou asi všechno barevné led. A už sbírám odvahu. Wirerova návštěva se blíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 @Galaxy64 som zvedavy akej farby budes mat ty tu kontrolku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Ziadnu. Ja zvazujem nad bielou. Nebude tak bit do oci, ale budem vediet, cim svietim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Teď mně tak napadlo. Ty ledky co tam dáváš mají je s různou svítivostí nebo se to řeší přes odpor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 @wirer kludne to tam nechaj tak ako je, pokial ta to neirituje. Nazor ostatnych ti moze byt u prdele. Funkčnosť plní, ostatné je vec estetiky a individualneho ponimania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 @milanxx ktore myslis? Cely interier je jedna a ta ista LED, akurat kontrolka na stretavacie je s odporom, pretoze tam je ine napajanie @ronskispeed uvidim v zime, ked sa budem nudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 V 30.09.2017 na 16:35, ronskispeed napsal: @Galaxy64 som zvedavy akej farby budes mat ty tu kontrolku No, jsem elektronik, takže až to jednou udělám tak zelenou. Ještě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 (editace) kazdy tu bude teraz mudry ako radio. si elektronik a preco to este nemas? @wirer tu odvadza neskutocne vela prace. Spekuluje, zistuje, koduje... mozno niekedy pokus omyl. Stravi nad tym nespocetne vela hodin a mozno aj bezuspesnych hodin. No nakoniec sa mu to podari!!! Da sem presny navod podla ktoreho to uz dokaze vacsina ludi urobit a nakoniec mu na vysledok niekto povie ze to je amaterske. No podla mna nie je. Ale sry zijeme v dobe, ked je sloboda slova a kazdy si moze povedat svoj nazor. Ten koment som pisal skor ironicky (nie aku farbu budes mat ale ci vobec budes mat tu kontrolku). Editováno: 4. Říjen 2017, autor: ronskispeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 ronskispeed: Co ti je? Wirera jsem pochválil za odvedenou práci, co víc ještě chceš? Mám prostě jen výtku. Že ta kontrolka má (musí?) být zelená je prostě fakt a všechna auta pokud ji mají, tak ji mají zelenou. Zrovna tak jako kontrolka dálkových světel musí být modrá a nikdo ji nemá červenou. Kontrolky blikačů taky nikde nejsou třeba růžové. Jsou to prostě standarty, které se dodržují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Ty barvy se řešily a vyřešily už výše. A Wirer tu jeho barvu nikomu nevnucuje. A má ji jako první a asi zatím jediný. A taky jediný má přehled co mu svítí. Myslím ale, že použitý výraz dodo má k pochvale daleko když funkce je na 1*. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 (editace) Jste bráchové, nebo co? Četl jsi první větu mého příspěvku? Jestli ne, tak CTRL C/V. Práce a snaha se cení, gratuluji Wirer. Že to wirer pořešil aby to vůbec svítilo, je záslužné. Ale pokud by se skodovka uráčila dát tam tu kontrolku ve výrobě, byla by zelená dle zvyklostí (předpisů?). Nechápu, kde se ve vás berou ty ochranitelské pudy, nikdo nikomu neubližuje, ale funkce není za 1*, když to neodpovídá zvyklostem. Tímto zbytečnou debatu končím, nikdo mě tu nepřesvědčil. To že to sám nemám není žádný argument. Já jsem jich několik uvedl. Doplněno: Editováno: 5. Říjen 2017, autor: Galaxy64 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.