PavkaKorčagin Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 (editace) Tak skoro rok mi ležely kastlíky doma a nevěděl jsem jak je zdárně namontovat. Inspiroval mě držák deštníku, mám dojem, že do Rapida. Editováno: 17. Červenec 2017, autor: PavkaKorčagin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Perfekt taky by se mi šikly, super nápad s upevněnim Z jakýho auta jsou a co za ně chtěli? (já kupoval na bejvelou F1 nový origo á 260,-Kč, luxus). Ta páskovina je z jakýho materiálu - drží jen na ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 8. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Ten pásek je z duralu a drží to jen na něm. Kastlíky jsou do "Jetiho". Kolik stály si už nevzpomenu. Levná věc to rozhodně není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Dík za info. Já mám doma ještě ty plasty, co byly místo těch schránek, co jsem kupoval a montoval na F1. Zejtra to musim poměřit (od pohledu se mi zdály moc vysoký, ale kdyby byly schránky co nejníž...), zatim jsem to ani nezkusil - při představě, že bych je chtěl nějak komplikovaně dopasovat na sedačku - jelikož mě nenapadlo je uchytit takto geniálně - přitom jsem zvažoval i nákup držáků na deštníky místo kaslíků, páč v tomhle autě fakt neni kam co odložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 (editace) Tak schránky z F1 tam nepůjdou - šířka paráda, ale mají na vejšku 175mm, což je žel už moc - sice by se vešly, ale překážely by si navzájem s tou tyčí aretace sedadel. Foto stejně velkého plastu, co byl původně v naší F1 místo schránek: Jo a kolik za ty Yeťácké chtěli? Editováno: 12. Únor 2018, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Skvělej nápad i uchycení. Díky za inspiraci. Yeti má kastlík vysouvací, tyhle vypadaj, že jsou ze superba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Super napad ale u verze iV je pod sedackou uz baterka a je tam misto pouze na držák reflexní vesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.