Czeczo Vloženo 2. Srpen 2017 Vloženo 2. Srpen 2017 Zdravím, měl bych otázku ohledně palivového filtru a to konkrétně, jestli je nějaké doporučení, kdy ho preventivně vyměnit? ... protože co jsem tak hledal, tak jsem našel intervaly svíček, vzduchového filtru, apod., ale o palivovém ani ťuk ... jinak momentálně mám najeto skoro 125 000 km stále s původním palivovým filtrem. Citovat
Tomas F Vloženo 2. Srpen 2017 Vloženo 2. Srpen 2017 Zhruba ve 160 000 km jsem ho pro sichr měnil (7 let starý). Ze zvědavosti jsem ho říznul a kouknul na stav toho papíru. Posuď sám, jestli je to špatné, ale papír poškozený nijak nebyl a pocitově to na pohled taky neuráželo. Citovat
Hanys.cz Vloženo 3. Srpen 2017 Vloženo 3. Srpen 2017 Já taky měnil kolem 160tis, ale teď už bych měnil dříve, a hlavně jen fakt kvalitní, protože bratr mě prvně koupil nějaký levný a po měsíci jsem ho měnil zase, protože se ucpala zpětná klapka Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.