Publikováno Srpen 2, 20178 r Vcera jsem z povinnosti vyrazil na cesty. Je tady (v Cine) ted vedro, nikam se mi moc nechtelo. Ale jake bylo me prekvapeni, kdyz jsem rano vysel z hotelu a pred nim na parkovisti nasel tohle... Odhaduju, ze Skodovka prezentovala OIII FL (liftback a combi, to ovsem v designu Scout) dealerum nebo novinarum. At tak ci onak, nize par rychlych obrazku. Dve zajimavosti: 1) zadek liftbacku je odlisnej od evropskeho provedeni po vzoru Superbu. 2) zakladni svetla OIII jsou zase lepsi nez v Evrope.
Srpen 2, 20178 r Ty cinani jsou tym chromem fakt uplne postizeny.. Listy z boku pochopim, ale ze i vrsek klik ma chrom.. A zadni lampy tam vubec nesedej.. ta lista difuzoru je ale pekna, to me mrzi ze v evrope neni. Btw: Co ze to 280 znamena? Kroutak?
Srpen 2, 20178 r Ty imitace koncovek v chromu jsou dle mého povedené. Působí to dost podobně jak ty, které má aktuální GVII FL. Chrom také nemusím, ale auto jako celek působí hezky.
Srpen 2, 20178 r Pozerám zadné svetlo.. smerovky a spiatočky sú vo veľkom svetle, čiže tá svetlá časť na veku batožinového priestoru je len nejaký dizajnový prvok? Nevidno tam ani žiadnu žiarovku.
Srpen 3, 20178 r Autor před 20 hodinami, M_ike napsal: Btw: Co ze to 280 znamena? Kroutak? Jak uz bylo zmineno, je to priblizna hodnota tociveho momentu. TSI 280 = 1.4 TSi 110kW, 250Nm. A jak jsem vcera zjistil, s OIII FL v Cine konci 1.6 MPi (81kW, 155Nm) a misto ni prichazi 1.2 TSi, ktere je oznaceno jako TSI 230.
Srpen 3, 20178 r 230 Nm ? to je hodne fajn to chci na svoji, ale dostanu se maximalne na cca 215 Nm. Mave, opravdu to ma 230 Nm nebo je to jen zaokrouhleno ? Typovou radu vime ? EA 211 ?
Srpen 3, 20178 r Autor Pohledal jsem na netu a nasel 1.2 TSi, 81kW, 200Nm. Ruku do ohne za to ale nedam.
Srpen 3, 20178 r před 3 hodinami, Martin Bednář napsal: Vzdyt pise, ze to jsou priblizne hodnoty. V realu to bude to same, co u nas. Cist jeste umim, priblizne hodnoty beru udaj, ale treba zaokrouhleny, jako je 225 Nm, tudiz zaokrouhleno na 230 Nm, u nas ma nejsilnejsi 1.2 TSI 175 Nm. Coz je celkem rozdil to zaokrouhlit na 230 Nm, takze proto se nediv proc to pisu. Je to celkem logicke před 3 hodinami, Maverick napsal: Pohledal jsem na netu a nasel 1.2 TSi, 81kW, 200Nm. Ruku do ohne za to ale nedam. Koncepce stejna, takze jen jina vykonova mapa motoru ?
Srpen 3, 20178 r Dyť je to zaokrouhlený čínsky, stejně jako to TSI 280 = 1.4 TSi 110kW, 250Nm, tak proč by TSI 230 nemohlo mít 200Nm. Někdo má Lavočkinovu konstantu, někdo čínskou +30
Srpen 3, 20178 r Ten pocit, kdy chcete něco napsat, srolujete o pár příspěvků níž a ono to tam je doslova napsáno :-)
Květen 5, 20187 r Autor Sice to uplne nesedi s nazvem tematu, ale jedna se o Cinu, tak nebudu zakladat dalsi tema. Tohle se objevilo v nabidce Skoda Originalniho prislusenstvi v Cine. A protoze je to Originalni prislusenstvi, musi to splnovat normy a tedy mj. neoslnovat ostatni. Podle navodu je to urceno konkretne jen pro OIII predFL s vyobrazenymi svetlomety. Homologovane, schvalene do provozu. EDIT: Tohle jsem jeste nasel na netu. Porovnani v nasledujicim poradi: original H7 vs original xenon vs LED H7
Květen 5, 20187 r Autor To by melo stacit... BTW, jen aby nedoslo k mylce - homologace je platna pochopitelne pouze v Cine.
Květen 5, 20187 r před 46 minutami, Maverick napsal: ....homologace je platna pochopitelne pouze v Cine. No podle toho jak to zde na foru občas sleduji možná ledaskoho neodradí.
Květen 5, 20187 r na Aliku jsem nic nenasel, kazdopadne takovych to tvaru LEDek tam je hafo, takze dost mozna jen urcite prebaleny. To ze je homo jen v chine, je mi jasny otazka co ostatni
Květen 5, 20187 r Cina vs EU, to je jak americka vs evropska svetla. Ze to tam muze jezdit vubec nic neznamena.
Květen 5, 20187 r Autor BTW, pro svetlomety s DE modulem pry prijdou pozdeji jine. Tyto jsou urceny pouze a jen pro OIII predFL, ocekaval bych tedy nejakou specifickou upravu prave pro konkretni svetlomet. Ad homologace - proc by homologovali tento produkt napr. pro EU, kdyz cinske Skodovky se nikam mimo pevninskou Cinu nevyvazi a tudiz ani Originalni prislusenstvi se oficialni cestou mimo Cinu nepodiva.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.