E300 Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Nedaří se mi sehnat silentbloky předního stabilizátoru na OII 2011, CAYC, začínám propadat panice, ze lze koupit pouze komplet stabilizátor za cca 3k což se mi úplně nechce. Na CC autodily mi sice nějaké údajně pasujici poslali, ale samozřejmě jsou úplně jiné. Resil to už někdo prosím? Případně pasuje to z něčeho jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Ahoj, jak jsi dopadl s těma silentblokama stabilizátoru?? mám stejný problém a nechci kupovat celý stabilizátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Jak chcete ty silentbloky měnit ? jsou tam továrně nalisované a trubka rozlisována, nejde to vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.