Březen 7, 20187 r Na reset servisních intervalů a diagnostiku stačí BT adapter s Elm-327 a k tomu třeba aplikace Carista. Trochu vymazlenější adapter je OBDEleven, ten je ale krapet dražší. Zkus pohledat tady na foru, k oboum adapterum jsou tu temata.
Červen 9, 20187 r Chtěl jsem se zeptat jestli někdo používá na kódování Vag Can Profesional 5.5, nebo jinou verzi ? Všichni většinou používají VCDS různé verze, ale tady o tom programu jsem nic nenašel.
Červen 12, 20187 r VCP používá např. ferda25 i další. Já ho mám taky. Aktuálně je tuším vydaná verze programu 8.4.5. Ale je fakt, že toho moc na toto téma nenajdeš.
Červen 12, 20187 r Škoda, že to není víc rozšířené jako VCDS. Zatím to dělá co jsem chtěl, tak jsem spokojený. Možná časem se tady objeví víc věcí
Červen 13, 20187 r Pokud máš návod VCDS vedle sebe k ruce při kódování přes VCP, není to až zase tolik odlišné. Dá se v tom pomalu zorientovat.
Červen 13, 20187 r Porozhlížel jsem se po originální diagnostice VCDS/VCP z druhé ruky (bazar), ale marně. Nabídka je plná čínských kopií. Samozřejmě za 3x větší ceny než na Ali, eBay atp.
Červen 13, 20187 r A co tohle, objednával jsem ho zde dvěma kamarádům a vše je OK, sám mám odsud taky , jen teda s licencí MAX....je možný i pozdější přechod na verzi HEX-V2, podle mě pro osobní požití ideální poměr cena/výkon a hlavně jistota aktualizací atd.
Červen 13, 20187 r Pro O3 není VCDS ta správná volba, zde už xkrát vysvětleno. Originální VCP vychází na stejné peníze jako VCDS. Zálohování VCP je postaveno na znalostech problémů, ale v případě problémů lze díky němu vždy vše uvést zpátky bez nutnosti online. To neumí ani ODIS a v případě nutnosti to pak řeší stáhnutím dat ze serveru a online konfigurací jednotky.
Červen 13, 20187 r Ale pro běžného uživatele,který chce přečíst závady,kterým stejně nerozumí,pak mudrcuje,shání info po servisech VCDS bohatě dostačuje.
Říjen 7, 20186 r No nic, tak s příchodem nové O3 do mé garáže jsem narazil na to že stávající HEX-CAN kabel je mi nanic :). Takže otázky: - není tu někdo Praha + Praha Východ kdo by mi na pár dní půjčil origo kabel (zaplatím pronájem a zálohu) - není tu někdo kdo by měl zájem mít origo VCDS nebo VCP kabel formou spoluvlastnictví? Kromě toho co psal výše Ferda - má smysl zvažovat investici do VCP místo do VCDS ještě z jiného důvodu, když můžu mít VCDS za 5500 díky výměně stávajícího kabelu?
Říjen 8, 20186 r V 14. 6. 2018 na 12:27, LukášCBR napsal: Objednal jsem tedy Vag Can Pro diagnostiku. Vedel by si mi napísať do SS odkiaľ si si objednal VCP ?
Říjen 9, 20186 r Přímo z Polska to vyjde o dost levněji, ale nevím jak je to s nárokem pak na českou verzi aplikace....
Říjen 9, 20186 r Zkus kontaktovat polské prodejce skrz allegro a sám uvidíš, co ti odpoví. Mluvím o autorizovaných prodejcích VCP. Nebo objednej tady a máš klid. https://vcp-system.com/#!/
Říjen 9, 20186 r Pokud se nepletu, tak člověka mimo PL odkloní na lokálního distributora a nelámou si hlavu s poštovným a podobnýma srandama. Leda mít někoho v Polsku, kam si to nechat poslat.
Říjen 9, 20186 r https://vcpsystem.com/ což asi není oficiální web (kterej je vcp-system.com) je cena 240EU jako na ofiko a 25EU poštovné. Na žádný odklon to nevypadá :).
Říjen 30, 20186 r Stále přemýšlím, že bych nahradil svojí čínskou diagnostiku se zastaralým VCDS. Když čtu dílenskou příručku, narážím na požadavky, které v rámci VCDS ale nejsem schopen provést, např.: Pokud koupím např. VCDS Max, dostanu se k nějaké tabulce, kde jsou tyto úkony popsány? (přijde mi, že by to mohlo být ve VIS) Nebo byste doporučili nějakou jinou diagnostiku? Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.