bunicek Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Nakonec jsem to dělal sám, autorizovaný servis nic takového nezná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romsos123 Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 V 27.10.2018 na 22:39, bunicek napsal: Nakonec jsem to dělal sám, autorizovaný servis nic takového nezná Mohu se zeptat na kódovaní jednotky 09? Nevím přesně co změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Zkus zde: https://wirer.sk/f3_halogen-projektor/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White_line Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Potvrzuji, navod od wirera je funkcni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 (editace) - Editováno: 29. Červen 2019, autor: karlosx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 (editace) Mám k dispozici pár světel s projektorem a led svícením, kdyby měl někdo zájem více info SZ. Editováno: 3. Únor 2019, autor: bunicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 @bunicek A je nějaký viditelný rozdíl v tom jak to teď s projektory svítí? Proti těm H4kám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 (editace) Pokud necháš v projektoru halogen tak svítí hůř než H4.... A H4 není tak náchylná na znečištění světla. U projektoru je menší kužel světla, který prochází skrz plexi a proto je každá nečistota znát. Editováno: 3. Únor 2019, autor: bunicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 No tomu se mi ani nechce uvěřit ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 No po výměně jsem byl docela zklamaný s tím jak to svítí, ale dal jsem do projektorů LEDky a je to dostačující. Každopádně ty světla jsou o dost hezčí než H4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 No to určitě. Já je mám už z výroby. Dal jsem do nich H7 Nightbreaker. Jen mě zajímalo jestli ta čočka má nějakej zásadní efekt, ale asi teda ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Ta má zásadní efekt max na dizajn. Např. v F2 před FL je ta čočka tragédie století, ten kdo to stvořil by měl být souzen za veřejné ohrožení. Ale tím že F3 má 4x H7 tak jsem v rámci možností spokojenej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romsos123 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Děkuji za pomoc (Martab). Postup od wirera je super zpracovaný.Vše funguje jak má.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Za málo, hlavní dík patří @wirer za jeho návod . Takže světla už přehozeny a svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romsos123 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Svítí, je to paráda. Corner atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 tak svetla prehozeny a funguji :) diky moc @wirer za navod, @White_line @bunicek za konzultaci a @romsos123 za nakodovani 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.