Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám takový dotaz. Mám v pronájmu pro zaměstnance Škoda pronajmutou F3 ve výbavě Style a v bližším výpisu výbavy je psané, že to má k corner light, avšak mě jaksi nefunguje . Je potřeba to nějak dodatečně aktivovat i když je to přímo ve výbavě, nebo dělám něco špatně? Díky za odpověď 

Mne to fungovalo hneď jak som v predajni sadol do auta. Ale pozri nastavenia v Bolere/Swingu, mám taký pocit, že je tam možnosť Corner vypnúť/zapnúť, tak či to nemáš deaktivované.

Nie je funkcia podmienena zapnutim svetiel na auto polohu?

Nie, aj v polohe stretávačiek to funguje.. vtedy Corner dokonca funguje aj za slnečného dňa.

Zatiaľ som prišiel na jedinú kombináciu, kedy Corner nefunguje. Ak sú svetlá a stierače v polohe AUTO a cez deň začne pršať.. po automatickom spustení stieračov sa po chvíli zapnú aj svetlá a práve vtedy Corner nefunguje. Fungovať začne až po zotmení alebo prepnutím svetiel do polohy stretávačiek.

:)

Ano, tak je to, a podle me to i tak dava smysl.

@brrrrm Corner v rádiu nezapneš/nevypneš. je to možné iba aktivovať/deaktivovať diagnostikou

podmienky:

- zapnuté stretávacie (môže byť aj cez polohu AUTO

- rýchlosť do 40 km/h

- vypnuté predné hmlovky

- reaguje až od určitého uhla natočenia volantu

ono niekedy môže byť uvedené v popisoch "hmlové svetlá s corner funkciou", no ak si to človek nepriplatí, nemusí to byť od výroby aktívne. teda diagnostika a skontrolovať stav (nastavenia)

• 2 roky později...

Ahoj,

nechci základ nové téma a přišlo mi vhodné napsat to zde(nadpis odpovídá), zajímalo by mě, zda v případě, že chci aktivovat corner funkci, musí být na autě také mlhovky s corner funkcí. Asi dotaz zní hloupě, ale nikde jsem nenašel nic o tom, že by bylo potřeba měnit celý světlomet mlhovek, pouze informace o aktivaci. V případě FIII 2015, která nemá funkci Corner Light ji stačí tedy pouze aktivovat nebo je třeba měnit i samotné mlhovky, pokud ano, jaký to je díl?

Moc děkuji

Upraveno od palix91

Ak to umoznuje verzia BCM,tak iba kodovanie.Hmlovka sa na to vyuziva ta povodna.

Super, moc děkuji za info, na voze jsem již nechával zapínat HHC a funkčnost je bezproblémová, předpokládám, že možnost zapnutí Corner bude. Ještě jednou díky

F3 2015 mi v pohode funguje.

a to mas mas novou fabku? jaky mas svetla? Nemas nahodou prisvicovani do zatacek v hlavnich svetlech?  Ja jen abys porad nekoukal do mlhovek a ono nic :-))) 

9 hours ago, palix91 said:

Ahoj,

nechci základ nové téma a přišlo mi vhodné napsat to zde(nadpis odpovídá), zajímalo by mě, zda v případě, že chci aktivovat corner funkci, musí být na autě také mlhovky s corner funkcí. Asi dotaz zní hloupě, ale nikde jsem nenašel nic o tom, že by bylo potřeba měnit celý světlomet mlhovek, pouze informace o aktivaci. V případě FIII 2015, která nemá funkci Corner Light ji stačí tedy pouze aktivovat nebo je třeba měnit i samotné mlhovky, pokud ano, jaký to je díl?

Moc děkuji

Pokud mas Fabii 3 a mas mlhovky, tak to jde aktivovat pres diagnostiku . 

je to F3 před FL, světla jsou s LED denním svícením takové ty s tím zkosením u masky chladiče :D jak poznám jestli to má přisvicování v hlavních světlometech? Mlhovky jinak na autě jsou.

Upraveno od palix91

Tak pokud mas před FL tak je corner jen v mlhovkach.. takže musi být splněny podmínky viz výše co zmiňoval wirer

Ja som si to na F3 MR2016 aktivoval cez android aplikáciu Carista a funguje to prerfektne. 

• 3 roky později...

Pozdravujem vas Fabiaci. Nasiel by sa tu niekto z okolia ZV, BB, kto vie co robi /ked to robi/ a spojazdnil mi corner v mojej Fabke? Fabia III kombi r.v. 2017.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.