Publikováno Říjen 13, 20177 r Zdravím, mám takový dotaz. Mám v pronájmu pro zaměstnance Škoda pronajmutou F3 ve výbavě Style a v bližším výpisu výbavy je psané, že to má k corner light, avšak mě jaksi nefunguje . Je potřeba to nějak dodatečně aktivovat i když je to přímo ve výbavě, nebo dělám něco špatně? Díky za odpověď
Říjen 13, 20177 r Mne to fungovalo hneď jak som v predajni sadol do auta. Ale pozri nastavenia v Bolere/Swingu, mám taký pocit, že je tam možnosť Corner vypnúť/zapnúť, tak či to nemáš deaktivované.
Říjen 13, 20177 r Nie, aj v polohe stretávačiek to funguje.. vtedy Corner dokonca funguje aj za slnečného dňa. Zatiaľ som prišiel na jedinú kombináciu, kedy Corner nefunguje. Ak sú svetlá a stierače v polohe AUTO a cez deň začne pršať.. po automatickom spustení stieračov sa po chvíli zapnú aj svetlá a práve vtedy Corner nefunguje. Fungovať začne až po zotmení alebo prepnutím svetiel do polohy stretávačiek.
Říjen 13, 20177 r @brrrrm Corner v rádiu nezapneš/nevypneš. je to možné iba aktivovať/deaktivovať diagnostikou podmienky: - zapnuté stretávacie (môže byť aj cez polohu AUTO - rýchlosť do 40 km/h - vypnuté predné hmlovky - reaguje až od určitého uhla natočenia volantu ono niekedy môže byť uvedené v popisoch "hmlové svetlá s corner funkciou", no ak si to človek nepriplatí, nemusí to byť od výroby aktívne. teda diagnostika a skontrolovať stav (nastavenia)
Září 3, 20205 r Ahoj, nechci základ nové téma a přišlo mi vhodné napsat to zde(nadpis odpovídá), zajímalo by mě, zda v případě, že chci aktivovat corner funkci, musí být na autě také mlhovky s corner funkcí. Asi dotaz zní hloupě, ale nikde jsem nenašel nic o tom, že by bylo potřeba měnit celý světlomet mlhovek, pouze informace o aktivaci. V případě FIII 2015, která nemá funkci Corner Light ji stačí tedy pouze aktivovat nebo je třeba měnit i samotné mlhovky, pokud ano, jaký to je díl? Moc děkuji Upraveno Září 3, 20205 r od palix91
Září 3, 20205 r Super, moc děkuji za info, na voze jsem již nechával zapínat HHC a funkčnost je bezproblémová, předpokládám, že možnost zapnutí Corner bude. Ještě jednou díky
Září 3, 20205 r a to mas mas novou fabku? jaky mas svetla? Nemas nahodou prisvicovani do zatacek v hlavnich svetlech? Ja jen abys porad nekoukal do mlhovek a ono nic :-)))
Září 3, 20205 r 9 hours ago, palix91 said: Ahoj, nechci základ nové téma a přišlo mi vhodné napsat to zde(nadpis odpovídá), zajímalo by mě, zda v případě, že chci aktivovat corner funkci, musí být na autě také mlhovky s corner funkcí. Asi dotaz zní hloupě, ale nikde jsem nenašel nic o tom, že by bylo potřeba měnit celý světlomet mlhovek, pouze informace o aktivaci. V případě FIII 2015, která nemá funkci Corner Light ji stačí tedy pouze aktivovat nebo je třeba měnit i samotné mlhovky, pokud ano, jaký to je díl? Moc děkuji Pokud mas Fabii 3 a mas mlhovky, tak to jde aktivovat pres diagnostiku .
Září 4, 20205 r je to F3 před FL, světla jsou s LED denním svícením takové ty s tím zkosením u masky chladiče :D jak poznám jestli to má přisvicování v hlavních světlometech? Mlhovky jinak na autě jsou. Upraveno Září 4, 20205 r od palix91
Září 4, 20205 r Tak pokud mas před FL tak je corner jen v mlhovkach.. takže musi být splněny podmínky viz výše co zmiňoval wirer
Září 9, 20205 r Ja som si to na F3 MR2016 aktivoval cez android aplikáciu Carista a funguje to prerfektne.
Březen 17, 20241 r Pozdravujem vas Fabiaci. Nasiel by sa tu niekto z okolia ZV, BB, kto vie co robi /ked to robi/ a spojazdnil mi corner v mojej Fabke? Fabia III kombi r.v. 2017.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.