tomik103 Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Ahoj Mate nejake doporuceni cim udrzovat venkovni sloupek dveri? Tj ten lesklej cernej plast plny skrabancu. Nedari se mi nejak prijit na to jak ty skrabance odstranit. Nicmene resenim by byla cerna matna folie... Dik Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Ano, polep to černou matnou a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 pls .a nevěděli byste jak demontovat ,chtěl bych to potahnout folii doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 (editace) Musi ist dole tesniaca guma od okna, pod nou su myslim 3 alebo 4 skrutky... teda neviem, ci musi ist uplne dole, ale ja som ju daval... EDIT: kazdopadne je to komplikovana robota, ja som to mal dole nahodou, ked som nieco riesil so sklom. Myslim, ze je 100x jednoduchsie to olepit na aute. Editováno: 27. Říjen 2017, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel T Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 měnil jsem to nedavno švárovi na OIII, princip bude nejspíš stejný i u SII. Stáhnout okno (kvůli lepšímu přístupu) demontovat těsnící gumu a povolit všechny (tuším 2-3) šroubky. Já osobně jsem škrábance u svého Superba minimalizoval rozleštěním tempo pastou. Škrábance sice nezmizeli zcela, ale je jich znatelně méně a jsou jemnější. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 A neni lepsi nechat ty sloupky prelestit?! jde to dobre. V MB nemam probpem. V praze vim taky o par lidech, hodonin. A okoli Usti vim taky. Cerna matna nevypada moc pekne a vseobecne o folii je potreba se starat a pri nesetrnem myti udela fleky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.