Petr AMF Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Tak v etce v AŠ již těsnění nakreslené ale jak psal martab, ještě nemá přidělené číslo. Pán příjemný, ať si dojdu na salon se podívat jestli bude číslo vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Tak to už je lepší přístup (y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Ahojte, koukal jsem do etky asi půjde o dil 34 6V0823709 ? Zde předpokládám dle etky 2 ks. Ve skoda-dily nabízej nabízej 5E0 823 735 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e0823735a-tesneni-kapoty-stredni-skoda-22527.html . Zde předpokládám 3 ks. Nemátě někdo zkušenost s jedním nebo druhým a kolik kusů jste koupily ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Ono je uplně v prvním případě potřeba aby ses mrknul na svou kapotu jestli tam vůbec máš díry pro original těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Neměly by to být celkem 4 kusy? A za kolik je ten original 6V0......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Super, určitě budou dva díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 (editace) PS: Nasel jsem pouziti na O3 je to pekne viet na fotce. Pro 6V0823709 uvádí ETKA 2ks. https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-kryt-do-kapoty-proti-hluku-original-4513cz812/ Editováno: 19. Září 2018, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 To cos dal v tom obrázku, to je těsnění na před FL kapotu. Chci se stavit do SA se naňej zeptat, ale není čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Pokud myslíš kryt proti hluku tak to je na octu. Tady je na fabku.https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-kryt-do-kapoty-proti-hluku-original-7046cz1048/ A to těsnění na hranu kapoty je také na octu. Na fabku stojí 220kč a jsou dva kusy. Na googlu má již server profi díly, ale ne skladem. Až bude chvíli čas tak zajedu do AŠ objednat dle čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Koukal jsem na své auto mám tam pripravene 2x 3 díry na těsnění nad hranu kapoty jak je v roce zobrazeno v řece o pár příspěvků výše. Jen ten ND 6V0823709 se mi zatím nedaří sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 V 12. 9. 2018 na 9:03, Martab napsal: Tyto jsou s přípravou: kolem hrany kapoty jsou dírky pro uchycení (jde to dobře vidět na to červené, mezi těmi pryžovými kostkami). Stará kapota nemá ty díry u hrany, ale o něco níže (červeně zakroužkováno, nahoře u hrany mezi mezi pryžovými kostkami je jen souvislý plech): @zwanPokud myslíš tu bílou variantu tak to je přesně ta varianta na kterou to těsnění není vyrobený a musíš použít jedině samolepící těsnění. Kapota musí vypadat jako ta červená a modrá, tzn. cca 7 dírek na každou stranu po obvodu kapoty jak jsou ty 4 černý dorazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 před 1 hodinou, zwan napsal: Koukal jsem na své auto mám tam pripravene 2x 3 díry na těsnění nad hranu kapoty jak je v roce zobrazeno v řece o pár příspěvků výše. Jen ten ND 6V0823709 se mi zatím nedaří sehnat. Ptal jsi se v AŠ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Mám tu bílou variantu. Měl jsem za to že je to ta s obrazku ktery jsem dal před par příspěvky výše? Na 6V0823709 jsem ptal u 2 servisu v mém městě. Jeden odpověděl že už se ten díl nevyrábí, druhý zatím nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Aha, to je možný. Ale vidím tuhle možnost poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Ahoj, tak jsem byl v AS a ptal se na ty origo tesnici gumy. Dost byl nerad ( nemam na to spravny Vin ), ale ze znamosti mi bylo zjisteno, ze : V etce na to cislo dilu je, jen je u toho napsano, ze dil se pro tento typ vozu nedodava... Je to pry chyba a bude reseno s M.Boleslavi.... Vysledek bude znam pozdeji... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Taky jsem se ptal v AŠ, mají napsáno výroba ukončena, divil se i já co je to za blbost. Tak zatím bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Jen pro upřesnění, ptal ses na to těsnění co má FL kapota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Jasně ptal, ukazoval jsem v etce na obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Já také upřesním. Koukali jsme přímo na kapotu po FL, přímo na ty gumy. Na jedné bylo i číslo dílu, ale v pc to psalo, že se pro fábku nedodává, což je divné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 To je snad uplně jedno na co se to dodává, ať to prostě objednají a na co to použijete už nemusí být jejich starost. Když to očividně ve fabrice na F3 FL montují tak to snad sedět na inovovanou kapotu bude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 To je právě ta největší sranda, objednat nelze z důvodu že jako náhradní díl se nedodává. Asi budem muset chvíli počkat až ŠA uvolní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 a máme teda to číslo dielu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Ano máme 6V0823709 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Ale to je číslo na těsnění na před FL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Aha, tak to sem netušil, v AŠ koukal do etky na model 2019 dle obrázku to byl fc. Tak tedy nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.