Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 27. 5. 2018 na 21:52, bojler napsal:

nahradí nová 2.0TSI/140kW.

kdy bude znám ceník 2.0TSI?

Zatim bude moznost jen nejsilnejsi benzin.

Nejlevnejsi k dispozici u vybavy Ambition

Upraveno od Lukason

Digitální přístrojovka je za 8 900 Kč ?

• 2 týdny později...

Ahojte, kedy sa menia modelove roky? Auta, ktore pojdu do vyroby september/oktober uz budu MR2019?

• Autor

Nový modelový rok najíždí vždy po celozávodní dovolené, která je přibližně 3 a 4 týden v Červenci (+- týden). Takže ano, září už bude MR2019.

No, letos je to po dlouhé době až 27KT. Řadu let předtím proběhla změna k 22KT.

Tak dufam, ze ked uz budem musiet tolko cakat na benzinovy motor, tak aspon nieco ziskam v ramci MR2019....

V 27. 5. 2018 na 20:54, ferda25 napsal:

Ano a u mluvení zůstane...Benzíny budou mít menší výkon....140kw a 200kw, 1.8 tsi skončí a bude jen 1.5 se 110 kw.

co to znamena? Ze nebude BiTD 176KW ted nekdy brzy (rekneme do konce roku) , nebo vubec v teto modelove verzi.  Zadny Superb RS apod? 

176KW diesel by mne zlakal, pri mem stylu jizdy bych s benzinem asi musel koupit i nejaky tanker pro doplnovani za letu. Ze by nechali nejaky motor exkluzivne jen do Kodiaqa se mi nezda, navratnost investice mala ....

Lukason to psal u faceliftu Superbu,že tam bude BiTDi.V MY19 ještě nebude.

Este nejake zmeny v MR2019 okrem motorov?

• 1 měsíc později...

Auto vyrobene tento tyzden /KW32/ uz je teda MR2019?

super vyber benzinovych motorov:kol-138:

• Autor

Pokud je mi známo, tak komplet konfigurátor včetně benzínových motorů bude k dispozici pro Superb od 35 týdne, což by mělo být koncem srpna.

Upraveno od ziza23

Od 31. týdne už se vyrábí MR2019

Je 34-ty tyden a uz by mel byt nejaky Superb venku, ne? Kdy budou fotky zmen? :)

Objednal som S3 MR2019, budúci týždeň (35. kalendárny) je plánovaný do výroby, najneskôr 7. septembra by so ho mal mať. Tak dám potom vedieť, čo je v ňom nové.
Zmeny, ktoré som počas objednávania zistil od predajcov sú však nasledovné:
-Vo výbave Style bola koža, teraz je Alcantara/koža. Za komplet v koži sa dopláca 200€.
-možnosť doobjednať digitálny prístrojový panel

-zadnú kameru je možné objednať aj bez stierača

- ambientné podsvietenie interiéru – možná zmena farby v závislosti od jazdného módu

- pribudol spací paket

• Autor

Spací paket? To je co za chujovinu?

Tiež ma to zaujalo, či sa jedná o nejakú prípravu, aby sa človek mohol vyspať po sklopení zadných sedadiel. Ale pravdepodobne to bude len niečo ako v Kodiaqu.. čiže deky, sunset, slnečné clony.. a v jednej recenzii Kodiaqa písali aj o hlavových opierkach s výsuvnými ušami?

Pokiaľ viem, tak spací paket pozostáva len z tých "uší" ktoré je možné vyklopiť z hlavových opierok. Nie je to však novinka, odkaz na video tu:

A tohle bude mít jakou životnost?

Otestováno na hmotnost hlavy vrcholového managera koncernu, tak nedělej tlaky...:D

• 2 měsíce později...

Objednany L&K s 1,5 TSI 8.11.2018....45 tyzden...vyroba napalanovana na 48 tyzden,celkom fofr

Laurinka je na SK tak bohata,vratane nezavisleho kurenia,9,2" navi,ventilovanych sedadiel s masazou a pamatou oboch,vyhrievanehom volantu,ze som priplacal iba 19tky Trinity,virtula cocpit,akusticky paket pre bocne okna.

Upraveno od Patrik1971

nemusis to kamo psat do vsech temat... :D

to fakt mate na SK v L&K vybave Columbuse, nezavisle topeni, ventilaci sedadel a vyhrivany volant? to se tady vsechno priplaci... jaky je rozdil v cene jsi zjistoval?

Ano, opravdu mají. Stačí se podívat na SK konfigurátor

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.