Přejít na obsah

Start po úplném vybití baterie


frankieRS

Doporučené příspěvky

Ahoj

 

Včera jsem nechal v zapalovači zapnutou vyhřívací dečku sedačky a vymlátil baterii. Ráno jsem připojil k nabíječce a po hodině se pokusil nastartovat.

Startér točil, ale auto nenaskočilo...poraďte prosím jestli se něco musí aktivovat (myslím imobilizer v klíčku), nebo jen napětí je stále malé. Odpoledne budu startovat znovu...zatím nabíjím a jsem v práci. Mám benzinový motor TSI. Děkuji za každou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam motor 1,4tdi  zkušenost stejnou. V pondĕlí mi po týdnů stání motor točil a nechytil, baterku nevyndal napojil na nabíječku na 45 min a motor zatočil ale nechytil. Pak ji vyndal (k..va ten plastovej kryt s pojistkama to je dĕs) nechal nabyt přes noc vrátil a na poprvé motor chytil.Sice mám objednanou novou baterku ale jestĕ nedošla tak tam nechávám starou.

Editováno: , autor: stoupa1980
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapomněl jsem zapnutou kameru a během 5 dní stání venku se mi totálně vybila baterie. Nešlo ani odemknout. Baterii jsem vzal domu, měla 6,1 V, nyní po asi po 2,5 hod. nabíjení má 11,5 V. Jsem zvědavý, zdali se jí podaří alespoň na krátkou dobu zprovoznit nebo budu muset rychle kupovat novou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budu to muset nějak upravit, nyní ji mám jen na obyčejný vypínač ze zásuvky zapalovače. A při nahrávání se mi vypínal display, to změním hned.

 

Baterii se nakonec podařilo dobít a zdá se, že snad chvíli vydrží. Zdá se mi ale, že napětí při jízdě je v průměru o něco málo vyšší, než bylo předtím.

Editováno: , autor: psurn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...